פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה!עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנטלמרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש)משהו יודע למה זה קורה?ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמליתודה לעוזרים!
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מה שקורה לך זה שב Windows Xp ברירת המחדל היא שיש הגבלה ל 10 Max half-open connection שיכולים להיות פתוחים בו זמנית,מה שצריך זה לשנות את ההגדרה הזו1. דבר ראשון וודא שאתה מעודכן מ SP2 ומעלה2. עדכן את ה Patch הבא שאמור לשנות את ההגדרה ל 50http://www.lvllord.de/download.php?url=en/EvID4226Patch223d-en.zipיש Patch ים שמשנים את ההגדרה שלא תהיה הגבלה כלל אבל אז אם אין לך תוכנה לשליטה על רוחב פס שמוקצה לכל תוכנה ה Emule ישתלט לך על רוחב הפס וגם ותישאר לך בעיה לעבוד באינטרנט כאשר הוא פתוח.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר כן ניסיתי גם את התיקון הזה אבל זה עדיין לא עוזר כאילו כל האינטרנט איטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.