עבור לתוכן

המלצה על כרטיס מסך טוב למשחקים כבדים עד 650 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה בחודש הבא אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ...

מעבד E 5200

זכורן 2 ג'יגה ( יש מצב שאני אגדיל ל 4 ג'יגה )

עכשו ספק כמובן אני אקנה של HEC 500 W .. זה הכי זול בין הספקים האיכותיים ... וגם מה שיש ב KSP .

אני חשבתי על כרטיס 9800GT , אם יש למישהו הצעות יותר טובה ומשתלמות אז אשמח לדעת , עוד משהו אני לא מעוניין בכרטיסי מסך של ATI .

פורסם

אין ב - KSP משהו משתלם, אל תקנה שם (גם השירות די גרוע כמו שרואים בדיון פה על ה - HD4850 של GB).

גם ספק עדיף לקנות במקום אחר.

תוסיף תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

אין ב - KSP משהו משתלם, אל תקנה שם (גם השירות די גרוע כמו שרואים בדיון פה על ה - HD4850 של GB).

גם ספק עדיף לקנות במקום אחר.

תוסיף תקציב לכותרת.

וואלה אחי אני קניתי את המחשב מהם ומאוד מרוצה , אני לא יודע על מה אתה מדבר .. חוץ מזה כשקניתי עשו לי הנחה מאוד טובה והם דיי טובים בשירות בקיצר זה לא עניין לויכוח .. , יש להם מלא כרטיסים אז איך אתה אומר שאין משהו משתלם , אין לי בעיה לקנות ממקום אחר אבל הכי קרוב זה KSP , אייבורי , BUG

BUG יקרים , אייבורי יש להם אותם מחירים כמו KSP ואני לא ממש אוהב את אייבורי ..

פורסם
  • מחבר

הייתי הולך על הכרטיס הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4595

אין ל - KSP משהו ברמה שלו במחיר דומה.

ראית מה רשמתי בדרישה שלי .. שאני לא רוצה כרטיס מסך של ATI ..

core clock שלו זה 625MHZ , הGT 9800 יותר זול וגם ה core clock זה 600MHZ זה לא כל כך הרבה ...

פורסם

אתה ממש מתעקש לקנות מוצרים פחות טובים ?

פורסם
  • מחבר

אתה ממש מתעקש לקנות מוצרים פחות טובים ?

מה פחות טובים ? למה אתה מתכוון , הכרטיסים של NVIDIA הכי טובים למשחקים וגם לא מתחממים כמו של ATI ואני אומר את זה מניסיון .

מה רע ב 9800 GT אני לא מבין לחבר שלי יש אותו עם אותם נתונים של המחשב שלי והוא מריץ לו את GTA 4 על HIGH

פורסם

זאת הכללה מגוכחת.

ה - HD4850 טוב מה - 9800GT בכ - 15% ונותן ביצועים מקבילים ל +9800GTX.

וגם ה - HEC 500W TDT שיש שם לא ספק מזהיר במיוחד ויש טובים יותר במחיר דומה בחנויות אחרות.

אתה לא עושה לעצמך טוב עם ההגבלה לחנות הזאת ולחברת כרטיסי מסך ספציפית, הפסד שלך.

פורסם
  • מחבר

זאת הכללה מגוכחת.

ה - HD4850 טוב מה - 9800GT בכ - 15% ונותן ביצועים מקבילים ל +9800GTX.

וגם ה - HEC 500W TDT שיש שם לא ספק מזהיר במיוחד ויש טובים יותר במחיר דומה בחנויות אחרות.

אתה לא עושה לעצמך טוב עם ההגבלה לחנות הזאת ולחברת כרטיסי מסך ספציפית, הפסד שלך.

סליחה התכוונתי לגבי חלק מכרטיסים של ATI כמו ה HD 4850 שיש חבר פורום שאמר שהחליף אותו בגלל שהוא מתחמם יותר מדי ויש הרבה כמוהו עם אותה בעיה

HEC ספק מעולה , תביא לי ספק אחר במחיר דומה 290 ש"ח .. וגם 500 וואט .. , אני לא עושה הגבלה אמרתי לך אני אקנה מחנות שתהיה קרובה אפשר גם אייבורי ... וחוץ מזה יש שיקולים אחרים למה לי לנסוע למקום ממש רחוק בשביל הפרש של 30 ש"ח זה פשוט הפסד ובזבוז , הדלק עולה יותר , אתה יודע מה אני מעלה את התקציב ל 700 ש"ח , אני לא יודע מה יש לך לגבי KSP אבל תעזוב זה לא נושא לוויכוח וחוץ מזה אל תסתכל מה שיש להם באתר אני ביררתי אצלם ואמרו לי שאם אין באתר את מה שאתה רוצה אנחנו נזמין .. ותאמין לי הם גם עשו לי הנחה שבאף חנות לא עושים .. וגם את כרטיס מסך אני אקבל בזול אל תדאג בחנות שהצעת הספק של HEC עולה 300 .. אז זה שיש להם את את הכרטיס הזה במחיר זול זה לא אומר שהכל אצלהם זול בקיצר לא משתלם לי לקנות מהם ותאמין אני יכול למצוא מלא חנויות מ ZAP שמציעות משהו בזול מחניות אחרות יענו הפרש של 30 ש"ח , חוץ מזה אני לא מתכוון להזמין מהאינטרנט במיוחד כרטיס מסך כי במקרה ויקרה לו משהו אז זה קצת בלאגן ..

פורסם

קודם כל, קניתי לאחד המחשבים שלי HD4850 512MB של MSI לא מKSP ואין איתו שום בעיות התחממות ..

חוץ מזה בתקציב שלך באמת עדיף HD4850 על 9800GT.. אם כבר לא ATI אז לך על 9800 GTX . לא בטוח מה המחיר שלו אבל עף על 9800 GT שהוא כרטיס בנאלי לגמרי מבחינת ביצועים למשחקים - חצי שנה מעכשיו אתה לא תשחק כלום על HIGH - זה כרטיס ישן.

לא יודע למה אתה לא אוהב אייבורי, אבל מה שכן ידוע שהשירות של KSP ללקוח לאחר הקנייה (לפעמים גם לפני) הוא גרוע, הם מחרבנים עלייך ויש מיליון דוגמאות לזה. אם הבחירה שלך זה בין KSP לאייבורי אני הייתי הולך לאייבורי. גם יש להם יותר מבחר בד"כ ..

פורסם
  • מחבר

קודם כל, קניתי לאחד המחשבים שלי HD4850 512MB של MSI לא מKSP ואין איתו שום בעיות התחממות ..

חוץ מזה בתקציב שלך באמת עדיף HD4850 על 9800GT.. אם כבר לא ATI אז לך על 9800 GTX . לא בטוח מה המחיר שלו אבל עף על 9800 GT שהוא כרטיס בנאלי לגמרי מבחינת ביצועים למשחקים - חצי שנה מעכשיו אתה לא תשחק כלום על HIGH - זה כרטיס ישן.

לא יודע למה אתה לא אוהב אייבורי, אבל מה שכן ידוע שהשירות של KSP ללקוח לאחר הקנייה (לפעמים גם לפני) הוא גרוע, הם מחרבנים עלייך ויש מיליון דוגמאות לזה. אם הבחירה שלך זה בין KSP לאייבורי אני הייתי הולך לאייבורי. גם יש להם יותר מבחר בד"כ ..

אחרי חצי שנה אפשר לשחק על MED , תשמע אני לא ממש אוהב את אייבורי .. אחרי שהרבה אנשים קנו מהם וגילו ששמו להם חלקים משומשים .. חוץ לא מבין על מה אתה מדבר מה רע ב KSP , קניתי מהם מחשב והשירות שלהם מעולה וגם עשו לי הנחה חבל על הזמן .. אני לא מבין אנשים שסתם בגלל שקרה איתם מקרה אז מתחילים להכליל אז מה זה קורה ! וחוץ יש מצב שיש סניפים מוסיימים של KSP שהשירות שמה לא טוב אבל בסניף שאני קניתי איתו אין שום בעיה .

חוץ מזה אני הולך על 9800 GTX ... אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים