עבור לתוכן

אשכול ה"מאיפה אתם בארץ" הרישמי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בעיקר לשכונות הסמוכות...

• תגובות 152
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חן מ', אתה דביל, או שדילגת על 12 שנים של בי"ס מסיבה כזו או אחרת.

אם היית יודע מה ההגדרה של "עמק", היית יודע שלפני שהאוויר מגיע לפה, יש לו פאקינג הר לעבור בדרך. אותו הר מגן על החור הקטן בו אני גר מאותו אוויר מזוהם שנתרם לתושבים שגרים על אותו הר ע"י כרמל אולפינים ושאר ירקות.... אוויר מזוהם נשאר למטה כי הוא כבד יותר. הוא נעצר ברובו על צלע ההר.

שאני אומר שהאוויר פה נקי יותר מאצלך לדוגמה, זו לא השערה שלי- אני אומר משהו בדוק ומוכח.

שאתה אומר ש "אחוז חולי האסתמה פה גבוה מחיפה ובלה בלה בלה", בדקת את זה בכלל? מאיפה לקחת את הנתון הזה? מעניין לדעת.

פורסם

אם היית יודע מה ההגדרה של "עמק", היית יודע שלפני שהאוויר מגיע לפה, יש לו פאקינג הר לעבור בדרך. אותו הר מגן על החור הקטן בו אני גר מאותו אוויר מזוהם שנתרם לתושבים שגרים על אותו הר ע"י כרמל אולפינים ושאר ירקות.... אוויר מזוהם נשאר למטה כי הוא כבד יותר. הוא נעצר ברובו על צלע ההר.

שאני אומר שהאוויר פה נקי יותר מאצלך לדוגמה, זו לא השערה שלי- אני אומר משהו בדוק ומוכח.

עזוב אל תנסה להסביר לו אפילו הוא רק ישאל עוד שאלות.

ד''א אני מאותו הר ששואף בשביל סקורן את הזיהום (טבעון)

פורסם

אני מהרצליה :ylsuper:

אחלה עיר, השכונה הספציפית שאני גר בה שקטה מאד מאד מאד....

אבל אין הרבה מה לעשות בה... ומחירי הבתים והדירות פשוט בשמיים!, מחליף אותה? לא.

גם מסיבה ביטחונית, גם מסיבה של רעש, אבל בסוף אני אבחר במשהו אחר כי יקר פה לאללה... אולי משהו יותר צפונית או ראשון

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון:הזיהום יוצא מבתי הזיקוק מזרחה סבבה?מגיע לכיוון טבעון,סבבה בוא נגיד שנעצר שם.

אבל,איך זה שיש לי משפחה ברמת ישי,והם כל הזמן אומרים שמלא זיהום שם?ורמת ישי,שזה כבר מתחת להר של טבעון...

פורסם

לוד עיר הפשע, 15 שנה מחורבנותתתת.

אין פה שום דבר חוץ ממשטרות שמפחדות מערבים.

לפני זה הייתי גר בחולון.

פורסם

בית שמש

פורסם

דבר ראשון:הזיהום יוצא מבתי הזיקוק מזרחה סבבה?מגיע לכיוון טבעון' date='סבבה בוא נגיד שנעצר שם.

אבל,איך זה שיש לי משפחה ברמת ישי,והם כל הזמן אומרים שמלא זיהום שם?ורמת ישי,שזה כבר מתחת להר של טבעון...

[/quote']

לא יודע אבל תזכיר לי להתרחק מהם.

בגלל שישובים דוגמת רמת ישי ואלונים הם בדיוק אחרי הגבהות של טבעון אז טבעון חוטפת את הרוב.

איך הם כול הזמן אומרים? בדיוק איך שאתה כול היום מזיין בשכל.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן הזיהום של המכוניות שנכנסות לתא כל יום הוא הרבה יותר גרוע מהבתי זיקוק שמזהמים בחיפה ובאיזור

פורסם
:s07:
פורסם

קדימה...

פורסם

תמליץ להם לשטוף פנים בבוקר, אולי זה ינקה להם את הלכלוך מהעיניים והם יפסיקו לראות את הזיהום הדמיוני שהם רואים....

כל ישוב שנמצא בשטח מקיבוץ אלונים ועד מגדל העמק (לא כולל) זוכה לאוויר נקי, וזה כולל את מגידו, רמת ישי, תמרת, שמשית, אלונים, זרזיר, נהלל, רמת דוד, ואני בטוח ששכחתי עוד אחד פה או שם.

והזיהום של ת"א מורכב לרוב מחלקיקי פיח, פחמן חד חמצני ופחמן דו חמצני.

בחיפה? חגיגה שלמה, אתה רוצה פירוט שלם של כמה עשרות כימיקלים שצפים שם באוויר?

-ועם זאת, אני עדיין מעדיף את חיפה על ת"א בכל מצב.

פורסם

לפי מערכות הניטור שמוצבות בחיפה ובת"א, איכות האויר בחיפה טובה משמעותית.

פורסם

לא טרחתי לבדוק את זה, בהחלט יש מצב, אבל מבחינת הרכב (לא כמות), הייתי מעדיף את הזיהום של ת"א על זה של חיפה.

בדקת באתר של מא"א? הוא באמת מראה תוצאה תואמת למה שאמרת, אבל אלוהים יודע אם הנתונים שם באמת מתעדכנים כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים