פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מקרית גת במקור, מקום חורעכשיו לומד בטכניון, אז נשר. ומעריך יותר את העיר שלי D:
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים אני גר בהתנחלות קטנטנה בשומרון, במהלך חיפושי מקום מגורים חיפשתי מקום שבו "אפשר לשכב על הכביש הראשי ולמות מהתייבשות", מצאתי.הא...ויש המון חנייה...
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים בפעם אחרונה שבדקתי גם בחיפה אם אתה לא גר במרכז הכרמל צריך אוטו / ללכת הרבה כדי להגיע לאיזה פאב.סקורן. יש ברמת ישי יותר מדי פאבים, לדעתי מעל 10. חן מ די להיות טרול אפס, חיפה לא עיר מתיישנת, יש לך מספיק פאבים וכמה מועדונים כדי לצאת כול יום למקום אחר. גם מקומות עבודה לא חסר. עם כמות כזאת של פאבים ובתי קפה אין מצב שאתה לא מוצא עבודה.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים כרגע בר"ג, כי המחירים היו גבוהים מדי כדי להשאר בת"א עם חברה שלי. בתקווה שנחזור לת"א עוד שנה-שנתיים.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים גם אם ישלמו לי אני לא אעבור לעיר דרומית מהרצליה, וזה לא שאני במקום כזה טוב. אני מצרפת ולכן יש לי יתרון עליך 8) ROFL חניה.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר טו בינתיים אנשים פה מחורים חבל על הזמן:טבריה,יבניאל שזה גם קרוב לטבריה,קריית גת חחחחאני רואה שעדיף כבר לגור בחיפה שזה מקום שנחשב יחסית למרכזי מאשר בכל המקומות האלהאה וסקורן לגבי וויכוח על זיהום האוויר:אתה יודע שהעמק נמצא במזרח הארץ נכון?ואתה יודע שרוב השנה הרוח בחורף מזרחית נכון?ומה זה אומר?שיש את כל העשן וכל הזבל מהבתי זיקוק,כשיש רוח חזקה מזרחית כל הג'יפה הזו עפה אליכם,לכיוון העמק,ואחרי זה מתפלאים למה בעמק כמות חולי האסטמה היא אפילו גדולה יותר מכמות חולי האסטמה בחיפה,לגבי סרטן אין לי מושג
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים חן מ.: אני יודע איפה סקורן גר ואני יכול להגיד לך שרמת זיהום אצלו קטנה משלי (בהרבה) ומשלך. תפסיק לזרוק שוטויות לאוויר. 1. תעלה לגג. 2. תנתק את הבוילר לשכנים 3. תקפוץ מהגג ככה שתוכל לראות את הפנים שלהם בזמן שאין להם מים חמים. 4.????????? 5.PROFIT.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר אין דבר כזה רמת זיהום אוויר קטנה משלי ומשלך,העמק זה מקום גיאוגרפי גדול והזיהום לא בוחר לאן בעמק הוא יגיע,הוא מגיע לכלל העמק,ולכן פוגע בכל היישובים שנמצאים שם
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים תגיד לי, הזיהום מארובות תחנת הכח בחדרה מגיע בעיקר לשכונות הסמוכות או במידה שווה לכל חדרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.