עבור לתוכן

אשכול ה"מאיפה אתם בארץ" הרישמי

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על מקומות כמו בקעת אונו לדוגמא.

אתה היית רוצה להגיד קריית אונו ?

אני מהרצליה אגב

• תגובות 152
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גר כמה דקות מנתניה ... בשכונה סגורה(סלקטיבית)

ההיתי מחליף ? לא אומנם בשביל תעסוקה ובילוי צריך לנסוע אבל השאר יש בשפע.

פורסם

מה יש בחיפה שאין בגוש דן?

חניה.

פורסם

SCORN תוכל להגיד מאיפה בעמק אתה יעני איך קוראים למקום?

בקשר לזיהום האוויר:באופן כללי סקורן אני לא הכי מסכים איתך' date='בחיפה יש זיהום ואני לא אכחיש שאין,כמובן שיש.אבל,ופה האבל הגדול,התושבים שגרים בכרמל לא סובלים מהזיהום כמו התושבים שגרים בנו"ש(נווה שאנן למי שלא מכיר).שם הם ממש בתוך הזיהום בנו"ש,וגם ברמת הדר הם די בתוך הזיהום.בקיור כל מי שהבית שלו פונה לנוף של המפרץ הוא בטווח הכי גדול של הזיהום.

כן פתחתי עיתון בזמן האחרון,אני כל הזמן פותח עיתונים...תתפלא,אבל קרובי משפחה שלי מחפשים דירה בחיפה ואין כלום,פשוט אין...או שהדירות בנויות גרוע או שאת כל הדירות קנו כבר,ואין כלום.לעומת זאת יש לך במרכז דירות בשפע,אבל במחירים שהם לא לכל נפש...

חוץ מיזה תגיד ת'אמת:במחיר של בית בתל אביב אתה לא קונה לעצמך ווילה בעמק?או שאין מה להשוות בכלל?

מקומות עבודה:יש ממש בקטנה מקומות עבודה,זה לא כמו במרכז שאתה פותח את האינטרנט וכל שנייה יש מקום עבודה או בית קפה,או משהו בקניון או בבנק וכו',שם מפוצץ מקומות עבודה

תעסוקה:בייחוד לצעירים.תגיד לי אתה מה אתה עושה בימי שישי?עזוב ת'עבודה שאתה בתור תושב העמק צריך לנסוע למפרץ בשביל לבלות,לא שזו בעייה בשבילך כי זה לא מרחק גדול.אבל תכלס בחיפה עצמה אין בכלל הרבה מועדונים,סהכ סיטי הול,נתנזון,לונה ועוד מועדון אולי וזהו.יש את מרכז הכרמל וזהו סה טו.אנשים כל הזמן רוצים ללכת למקומות שונים,ואין את זה בחיפה,צריך ללכת כל הזמן לאותם מקומות

[/quote']

אני לא יודע איפה קרובים שלך מחפשים דירה או מה הקריטריונים שלהם, אבל תהיה בטוח שהם פספסו. הרבה. אני לא אתעסק מזה בכל מקרה.

בנוגע לשאלה של בית בת"א מול וילה בעמק- זה תלוי איפה. העמק זה מקום גדול. בוא רק נגיד שבמחיר של דירה 80 מ' בת"א אין לך בעיה לקנות בית 160מ' עם גינה כמעט בכל אחד מהישובים בעמק.

מקומות עבודה- אם אתה מחפש, אתה תמצא, נקודה. התחומים היחידים שבאמת באיזור חיפה אין בהם תעסוקה זה פרסום ושיווק בעיקר, ומשרדי עו"ד.

לא ניכנס לשאלה מה אני עושה בימי שישי, אבל אני כן אגיד לך איזה מקומות בילוי יש באיזור הצפון-

חוץ מהפאבים/מועדונים בחיפה עצמה, סע 15 דקות לכל כיוון ותמצא הררים של מקומות בילוי. סתם לדוגמה, ברמת ישי, אחד מאותם חורים נידחים בעמק, יש לא פחות מ 8 (!!!) מועדונים/פאבים שממוקמים ממש אחד ליד השני או במרחק דקה נסיעה אחד מהשני, עוד כמה בתי קפה, ועוד איזה ביסטרו או 2 שפועלים כפאבים בסופ"ש. אישית זה לא מעניין אותי ואני לא הולך לאף אחד מהמקומות האלו, אבל מסתבר שטונות של אנשים מת"א/ראשל"צ באים עד פה במקום לצאת למקומות באיזור.

חניה.

הקדמת אותי בדקה |:

פורסם
  • מחבר

מוזר

אבל אני מדבר איתך,שבתא אתה כל שבוע יכול ללכת למקום אחר,למשל היום למועדון כזה,שבוע הבא לפאב,שבוע אחרי למסעדה אחרת וכו'

בחיפה אין לך את זה,אתה צריך ללכת כל הזמן לאותם המקומות

אתה יכול להגיד איפה בעמק אתה גר?

ודרך אגב-אני לא מעוניין ממש במקומות בילוי מחוץ לעיר שלי,אני מעוניין במקומות בילוי בעיר שלי,שיהיה לי קל ונוח להגיע אליהם,ולא שאני אצטרך לנסוע עם האוטו ואז אני אצטרך להיות מוגבל מבחינת לא לשתות אלכוהול כי אני יודע שמחר בוקר אני צריך לנהוג בחזרה הבייתה...

פורסם

מוזר

אבל אני מדבר איתך,שבתא אתה כל שבוע יכול ללכת למקום אחר,למשל היום למועדון כזה,שבוע הבא לפאב,שבוע אחרי למסעדה אחרת וכו'

ודרך אגב-אני לא מעוניין ממש במקומות בילוי מחוץ לעיר שלי,אני מעוניין במקומות בילוי בעיר שלי,שיהיה לי קל ונוח להגיע אליהם,ולא שאני אצטרך לנסוע עם האוטו ואז אני אצטרך להיות מוגבל מבחינת לא לשתות אלכוהול כי אני יודע שמחר בוקר אני צריך לנהוג בחזרה הבייתה...

אני חיפאי ומעולם לא הרגשתי שחסרים לי מקומות בילוי.

פורסם

רעננה, ולא הייתי מחליף בעד שום עיר בארץ.:)

פורסם

די לזבל תשכל רמת-גן זה בגוש דן ויש כאן הרבה עצים ואתה רואה את השמים אז די להגיד שגוש דן זה חרא של מקום כי הוא לא

צודק רמת גן באמת עיר עם מלא עצים וכל זה...אני מרמת גן וזאת אחלה עיר.

פורסם

מוזר

מוזר

אבל אני עכשיו בחיפה ואני יכול לספור בקלות מעל 5 אפשרויות טובות (וכמובן עוד המון פחות פופולריות) ליציאה הערב.

אותו כנ"ל לגבי אתמול, ואותו כנ"ל לגבי מחר.

גם באמצע השבוע המצב לא שונה, בשלישי ורביעי יש ליינים קבועים במספר רב של מקומות. הימים ה"שקטים" היחידים הם ראשון/שני, אבל ככה זה בכל הארץ.

פורסם

אני מהצפון הישן של ת"א. המקום הכי טוב בארץ, אלא אם אתה קיבוצניק רודף שקט וחניה

פורסם

מוזר

אם בילוי= אלכוהול, אז כן, חסרים מקומות ברדיוס 5 מטר מהבית, מה אני אגיד לך.... עצוב שככה מגדירים היום בילוי.

וזה לא רלוונטי איפה אני גר, להגיד שאני גר בעמק זה מספיק.

פורסם

חניה.

LOL ישר ניזכרתי ב..

8.jpg

פורסם
  • מחבר

ריידט מאיפה אתה?

פורסם

כפ"ס.

פורסם

עומר מאיפה אתה ברמת-גן אני גר ליד השיכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים