עבור לתוכן

אשכול ה"מאיפה אתם בארץ" הרישמי

Featured Replies

פורסם

שבת שלום

נתחיל?אז אמ......אני מחיפה

ושאלה נוספת:הייתם מחליפים את מקום מגוריכם?אני אשית ממש הייתי מחליף,חיפה עיר מזדקנת,הכל עליות בחיפה,אין מה לעשות לצעירים,אין תעסוקה כמו במרכז,ואין אפילו דירות בחיפה שתבינו איזה מצב נוראי!!!

אם מישהו מקיבוץ\מושב\מה שלא יהיה בסגנון שיגיד את השם שלא יגיד אני מאיזור הצפון או המרכז או הדרום

• תגובות 152
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רעיון נחמד לפתוח שרשור כזה.

אני מלוד, משכונה יחסית נחמדה. אם הייתי מחליף- אני לא יודע, כי מצד אחד לוד זה לא מציאה גדולה.

מצד שני, לא רע לי פה ואני מכיר פה הכל והכל די קרוב. פעם גרתי בצפון אז אני יודע מה ההבדל ויודע מה זה כשאתה רחוק מהכל.

פורסם

אוי לא חן מ זאת הגרסה הצעירה של קרירין.

פורסם

אני מצרפת ולכן יש לי יתרון עליך 8)

פורסם
  • מחבר

לוד זה בערך מאורת סמים ופשע אחת גדולה :lol:

גם אם תיתן לי חינם אני לא אלך לגור לא בלוד,לא ברמלה,ולא בטירה ליד כפס שם

פורסם

אני מרת-גן אבל בצפון שזה אומר שאני 10 דקות הליכה מקניון אילון ומרחק יריקה מתל אביב לא הייתי מחליף מקום זה כמו תל אביב אבל יותר ברגוע ויותר כולם מקירים את כולם לפחות בשיכון

פורסם

מצרפת

יתרון

:lol: :lol: :lol: :lol:

שבת שלום

נתחיל?אז אמ......אני מחיפה

ושאלה נוספת:הייתם מחליפים את מקום מגוריכם?אני אשית ממש הייתי מחליף,חיפה עיר מזדקנת,הכל עליות בחיפה,אין מה לעשות לצעירים,אין תעסוקה כמו במרכז,ואין אפילו דירות בחיפה שתבינו איזה מצב נוראי!!!

אם מישהו מקיבוץ\מושב\מה שלא יהיה בסגנון שיגיד את השם שלא יגיד אני מאיזור הצפון או המרכז או הדרום

אני שוב נאלץ לשאול את עצמי-

.........אתה אמיתי?

ואם כן, פתחת עיתון בזמן האחרון? לא, רגע, נשנה את השאלה- פתחת עיתון- אי פעם?

יצאת מתישהו החוצה או שההורים כולאים אותך בבית?

ניסית מתישהו לחפש עבודה כלשהי שאתה קובע שאין?

פתחת ספר טלפונים או מפה בשביל לבדוק לגבי מקומות בילוי?

תעבור לגוש דן, אתה תראה עוד איך תתגעגע לעיר המזדקנת הזו.

פורסם

^ תעבור אתה לגוש דן ותראה כמה טוב פה ;D

מה יש בחיפה שאין בגוש דן? (חוץ מזיהום אוויר הרבה יותר גרוע)

פורסם

זיהום אוויר הרבה יותר גרוע?

חבוב, לא רק שאני לא במפרץ, אני בכלל לא בחיפה. אני מהחור הקטן שלי בעמק, איפה שהאוויר יותר נקי משל כולכם ביחד 8)

אבל בכל הנוגע לעיר, חיפה>ת"א. אני לא סובל בכלליות את גוש דן.

מה יש בחיפה שאין בגוש דן?

המקום לא נראה כמו ג'ונגל של בטון וזכוכית, יש עץ פה ושם, ואשכרה אפשר לראות את השמים :o

שאתה עובד כל החודש בסוף החודש אשכרה נשאר לך כסף לתחביבים ודברים אישיים במקום לשפוך הכל על שכ"ד ומחיה

אתה יודע, דברים שוליים כאלו :smile1:

אה, ולנסוע מרחק של 2 ק"מ לא לוקח חצי שעה.

פורסם

די לזבל תשכל רמת-גן זה בגוש דן ויש כאן הרבה עצים ואתה רואה את השמים אז די להגיד שגוש דן זה חרא של מקום כי הוא לא

פורסם

לא ממש ניחנת ביכולת לקרוא בין השורות, אה? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

SCORN תוכל להגיד מאיפה בעמק אתה יעני איך קוראים למקום?

בקשר לזיהום האוויר:באופן כללי סקורן אני לא הכי מסכים איתך,בחיפה יש זיהום ואני לא אכחיש שאין,כמובן שיש.אבל,ופה האבל הגדול,התושבים שגרים בכרמל לא סובלים מהזיהום כמו התושבים שגרים בנו"ש(נווה שאנן למי שלא מכיר).שם הם ממש בתוך הזיהום בנו"ש,וגם ברמת הדר הם די בתוך הזיהום.בקיור כל מי שהבית שלו פונה לנוף של המפרץ הוא בטווח הכי גדול של הזיהום.

כן פתחתי עיתון בזמן האחרון,אני כל הזמן פותח עיתונים...תתפלא,אבל קרובי משפחה שלי מחפשים דירה בחיפה ואין כלום,פשוט אין...או שהדירות בנויות גרוע או שאת כל הדירות קנו כבר,ואין כלום.לעומת זאת יש לך במרכז דירות בשפע,אבל במחירים שהם לא לכל נפש...

חוץ מיזה תגיד ת'אמת:במחיר של בית בתל אביב אתה לא קונה לעצמך ווילה בעמק?או שאין מה להשוות בכלל?

מקומות עבודה:יש ממש בקטנה מקומות עבודה,זה לא כמו במרכז שאתה פותח את האינטרנט וכל שנייה יש מקום עבודה או בית קפה,או משהו בקניון או בבנק וכו',שם מפוצץ מקומות עבודה

תעסוקה:בייחוד לצעירים.תגיד לי אתה מה אתה עושה בימי שישי?עזוב ת'עבודה שאתה בתור תושב העמק צריך לנסוע למפרץ בשביל לבלות,לא שזו בעייה בשבילך כי זה לא מרחק גדול.אבל תכלס בחיפה עצמה אין בכלל הרבה מועדונים,סהכ סיטי הול,נתנזון,לונה ועוד מועדון אולי וזהו.יש את מרכז הכרמל וזהו סה טו.אנשים כל הזמן רוצים ללכת למקומות שונים,ואין את זה בחיפה,צריך ללכת כל הזמן לאותם מקומות

פורסם

בנס ציונה מאוד ירוק ונקי

אולי בגלל שאין מפעלים אין נמל ואין כמעט שום דבר שמייצר עשן

פורסם

תל אביב, שכונה יחסית שקטה במזרח (10 דקות הליכה מעזריאלי)\ והכי חשוב, 4 תחנות כיבוי אש :xyxthumbs:

פורסם

לגור בגוש דן זה לא אומר לגור באמצע איילון דרום.

יש מספיק פרברים וערים קטנות מסביב שמספקות תנאי מחייה מעולים בלא יקר, ובמרחק של 20 דקות מת"א, שדה התעופה, וכל מה שחשוב ;)

אני מדבר על מקומות כמו בקעת אונו לדוגמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים