עבור לתוכן

המלצה למסך '19 4:3 תקציב עד 1500~

Featured Replies

פורסם

מה הייתם ממליצים היום כעל המסך הטוב ביותר העונה על הדרישות הבאות:

''19

4:3

ארגונומיה טובה

צרכים: גלישה, משחקים, מסמכים וכ"ו (פאנל TN בהחלט סביר כאן)

למרות שציינתי שהתקציב על 1500~ לדעתי אפשר להשיג מסך עם הדרישות האלא גם עד 1000~ ככה שאם חורגים מה 1000 ש"ח צריך להיות סיבה טובה.

המלצות יתקבלו בברכה.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 20:36:47

אגב לפי התבוננות באתר יש הרבה המלצות על ה Samsung 971P שנראה שעונה על כל הדרישות אני ישמח לקבל עוד המלצות על מסכים בהשוואה למסך הזה כמובן הייתי שמח להיות עם 2 3 מסכים לבחור מבינהם עם הפלוסים והמינוסים הרלוונטים.
פורסם

19 זה 5:4.

ה - 971P מומלץ, אבל לא כל כך למשחקי FPS מהירים ברשת למי שרגיש לעניין זמן התגובה.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לשמוע על מסכים איכותיים אלטרנטיביים,

אגב שכחתי לציין אבל כמובן שחשובה אחריות, חיבורים (DVI וכיו"צ) ובית טוב (לא מותג מדבקה)

פורסם
  • מחבר

קצת יקר לפחות לפי זאפ..

תקנו אותי אם אני טועה אבל מסך ''19 אפילו ''20 לא ניתן להשיג היום מסך טוב (TN) של עד 1000 ש"ח ?

במחירים האלא כבר באמת לא משתלם לקנות מסך ''19 אלא כבר ללכת על מסך גדול יותר.

לכן אם כבר מסך ''19 אז לפחות שהמחיר יהיה בהתאם או שאולי אני טועה כאן..

פורסם

נכון.

מה שהצעתי לך קודם זה לא TN אלא IPS.

ה - 971P הוא S-PVA.

פורסם
  • מחבר

באמת שאין סיבה לפאנלים אחרים מ TN זה להורים של אישתי וכמו שציינתי הצרכים הם בסיסיים בלבד,

ככה שאני צריך מסך טוב אבל פשוט,

אם אפשר לעבוד עם המסך הרבה זמן בלי לקבל כאב ראש (או עניים), הלבן בו לא בוהק רואים תמונות טוב (אמינות צבעים סבירה) אז זה מספיק טוב

הם לא גיימרים כבדים לא צפויים משחקי רשת או עיבודים גראפיים כבדים, פשוט מסך עבודה נוח ואפקטיבי.

הם כן אוהבים לצלם ולהתבונן בתמונות במסך המחשב, אבל שוב לדעתי אין כאן עדיין צורך בפאנל מעבר ל TN.

אלא אם כן כמובן יש סיבה טובה כרגיל

פורסם
  • מחבר

נשמע לא רע.. עוד המלצות ??

אגב אני מוכן ללכת לכיוון של ''20 אם מבחינת מחיר זה יצא פחות או יותר אותו דבר ..

תגידו לי אתם איזה גודל הכי משתלם מבחינת כסף (cost effective).. למרות שעדיין אין סיבה למסך רחב ואין סיבה למסך באמת גדול..

אני חושב ש ''20 בהחלט יספיק..

פורסם

אין 20 לא רחב זול.

פורסם
  • מחבר

ו 20 רחב ??

כלומר האלטרנטיבה היא או ''19 או ''20 רחב באותו מחיר בערך ..

הממ אם זה המצב אז עוד המלצות על ''19..

פורסם

הייתי מעדיף 19 רגיל על 20 רחב.

יש עוד אופציה ל - 19 מ - LG אבל היא עולה 150-200 ש"ח יותר מהסמסונג ואני לא רואה טעם ללכת עליה.

פורסם
  • מחבר

מצויין אז בנתיים יש מסך אחד ברשימה... אין שום אלטרנטיבות ?

הייתי שמח לסיים אם רשימה של 3 מסכים ולתת את האופציות האלא להורים של אישתי.

אחת הסיבות כי את המסכים הטובים קשה להשיג (אין בכל החנויות) אז לפחות להגדיל את האופציות שאחד המסכים יהיה זמין.

למשל את המסך המוצא לא ראיתי בשום חנות באזור שלי,

ובעוד שאפשר להתאמץ כדי להשיג אותו,

אם יש מסך שקול (פחות או יותר) וזמין יותר מבחנתנו זה עלול להטות את הכף לטובת אותו מסך.

למשל הייתי שמח לשמוע על דגם ה LG המוצא ולמעט הבדל המחיר מה החסרונות / יתרונות שלו למול המסך הנוכחי המדובר.

אם ההבדל הוא כספי בלבד אבל המסך זמין יותר נראה לי שבהחלט שווה ללכת עליו.

פורסם

אין ממש הבדלים משמעותיים בין המסכים הזולים האלה (מלבד מסכים גרועים במיוחד שלא ממליצים עליהם בכל מקרה).

הנה ה - LG המדובר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694986

אופציה שלישית היא ה - 971P היקר יותר והטוב יותר.

פורסם
  • מחבר

שמעתי ואני רואה כל יום מסכים בסדר גודל מחירים 650 ש"ח ועוד פחות לא יכול להיות שמתוך 3 המסכים המומלצים הזול מבניהם עולה 850 וגם זה במקרה הטוב,

הרי רוב המסכים (לא מוצרי מדבקה) מפנל TN פחות או יותר באותו סטנדרט אז איפה המסכים הזולים ?? הרי זה רק מסך ''19 והרי גם מסכים 22 ו 20 ראיתי במחירים זולים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים