עבור לתוכן

אבקש את עזרת הגולשים המחוברים לבזק בינלאומי.

Featured Replies

פורסם

עברתי לפני כמה ימים למסלול 5 מגה גיימר בבזק בינלאומי. לפני כן הייתי בחבילה של 5 מגה רגילה. אני לא רואה שום שיפור, לא בהורדה ולא בהעלאה. בפורום רשתות באתר תפוז בקשו ממני לבצע נסיונות הורדה של נגן ה-VLC דרך שרתים שונים כפי שמופיעה באתר הבית של הנגן ולבדוק את התוצאות. אני מוריד בממוצע של 50-80 . על פניו זוהי תוצאה נמוכה.

אודה למי שמחובר לבזק בינלאומי דרך ADSL ויכול להקדיש 3 דקות לבדיקת הורדה.

קישור להורדה של הנגן

http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

לאחר הכניסה לעמוד ההורדה צריך ללחוץ על רשימת השרתים כפי שמסומן ברבוע האדום בתמונה מתחת.

vlcdownload2.jpg

השרתים שאתם מתבקשים לנסות להוריד דרכם הם אלה המסומנים ברבוע אדום בתמונה (5 בלבד).

vlcdownload1.jpg

אבקש מהצדיק שמוכן לעזור לציין באיזה מסלול הוא בב"ל , ומהי מהירות ההורדה הממוצעת שמדד בכל אחת מההורדות. מספיק לבדוק 10 שניות בכל הורדה.

תודה רבה רבה לכל מי שמוכן לסייע.

פורסם

בדקתי רק תראשון וירד לי על 480 וזה המשיך לעלות אבל יצאתי מזה

יש לי 5 מגה ותשתית של בזק במסלול רגיל

מקווה שעזרתי לך

פורסם

כנס לאתר הזה ותריץ בדיקת מהירות אינטרנטהאתר יראה לך את מהירות ההורדה שלך http://www.speedtest.net/

פורסם

אני אגיד לך מראש שלפעמים ספקיות מגבילות טראפיק למשתמשים שמורידים/מעלים הרבה - בקיצור כאלה שמנצלים את הטראפיק שלהם "יותר מידי". מה שמסלול גיימר עושה על-פניו זה לתת לך תעדוף ברכזות ליציאה לשרתים בחו"ל (מדובר בכמות מצומצמת של שרתים לדעתי).

תנסה לעשות טרייסים לכתובות בחו"ל ולראות נפילות וLATNECY, עם זה מולך תתקשר לנציג תמיכה ותגיד לו בפנים שהבעיה אצלהם.

בד"כ הם שואלים אם יש עוד מישהו שמשתמש באינטרנט בבית - לפני שתעשה בדיקות תוודא שרק אתה משתמש באינטרנט.

מעבר לזה הם מתעניינים בשעות שזה קורה - תגיד שזה קורה בשעות שונות של היום (אפילו אם זה לא באמת ככה).

תגיד לו גם שבדקת את זה בעבודה (או כל מקום אחר) וזה תקין לעומת מה שקורה אצלך.

בד"כ כשהם רואים שאתה מבין הם יגידו לך שזאת "תקלת איטיות בשרתים אצלהם" ושהם "עובדים על התיקון שלה". יבקשו ממך לחכות בסבלנות ואז תוך יום בד"כ זה נפתר. מקווה שזה יעזור לך :)

פורסם

בזק במסלול רגיל זה מספיק אני לא רואה סיבה למה לשדרג לגיימר

פורסם

עברתי לפני כמה ימים למסלול 5 מגה גיימר בבזק בינלאומי. לפני כן הייתי בחבילה של 5 מגה רגילה. אני לא רואה שום שיפור, לא בהורדה ולא בהעלאה. בפורום רשתות באתר תפוז בקשו ממני לבצע נסיונות הורדה של נגן ה-VLC דרך שרתים שונים כפי שמופיעה באתר הבית של הנגן ולבדוק את התוצאות. אני מוריד בממוצע של 50-80 .

יש לי בזק 2.5 ואני קיבליתי בערך אותם תוצאות.

רק שעבור ארה"ב קיבלתי 80-120

ועבור יפן קיבלתי 100-150

דרך אגב אני לא בטוח לגבי האמינות של הבדיקה, כי אחרי שהורדתי פעם אחת

הורדה בפעם שניה של הקובץ מאותו מקום מתחילה לי ממהירות של 400-1000K

אני מנחש שהוא עושה RESUME או משתמש ב PROXY ...

פורסם
  • מחבר

תנסה לעשות טרייסים לכתובות בחו"ל ולראות נפילות וLATNECY, עם זה מולך תתקשר לנציג תמיכה ותגיד לו בפנים שהבעיה אצלהם.

תודה על התגובות.

אתמול בלילה ביקש ממני תומך טכני אצלם לבצע את הבדיקה הבאה (אני לא יודע מה זה בדיקת טרייסים) ולצלם את התוצאה ולשלוח לו למייל.

מה ניתן ללמוד מהתוצאה? אני לא בעל ידע בתחום אלא גולש רגיל.

tracert1.jpg

פורסם

ממה שאני רואה זה שיש לך פינג תקין בארץ ואז המידע שלך נותב דר ךאירופה עם פינג 200 שזה סביר (לפחות זה מה שיגידו לך בספק ואז אין לי מושג מה קורה

לדעתי זה אומר שהיה להם עומס ולכן נותבת דרך רשתות אחרות עד שהפקאט שלך הופל בגלל שהוא כרטיס הטיסה שלו פג תוקף.

אולי אחד מהחברה שעובדים אצל ספק אינטרנט יכול לעזור לך יותר (יש פה כמה בפורום)

פורסם

תנסה לאתר אחר, כי לאתר הזה גם אצלי הוא מת אחרי 16, נראה לי שיש חסימה כלשהי שם (לא קשור לבזק בינלאומי)

פורסם

אצלי זה מגיעה מצוין, אולי זה קשור לניתוב שלכם ...

[attachment deleted by admin]

פורסם

^^^

עשית tracert לכתובת IP, או לAPPLE.COM?

עשיתי ניסוי, לכתובת IP זה עושה 21 מעברים ומסיים בהצלחה

לAPPLE.COM זה נופל אחרי 16, כאילו יש שרת DNS שנדפק איפשהו, אבל זה גם מוזר, כי אם זה היה שרת DNS, זה היה צריך למות בהתחלה.

פורסם

זה לא שהוא "מת", אלא שמוגדר לאיזה נתב בדרך לא להחזיר הודעה על פאקט שפג תוקפו (מה שמשתמשים כדי לבצע את בדיקת הטרייס).

זה בדר"כ קורה כשיש ציוד load balancing. אם בודקים מה הIP שממנו מקבלים את האתר אז אפשר לעשות טרייס מלא בדר"כ. אני מניח שזה מה שamir85 עשה.

אם תעשה טרייס ל17.112.152.32 גם תגיע עד אליו ואם תנסה לגשת לכתובת דרך הדפדפן תקבל את האתר של אפל.

פורסם

^^^

אני יודע, בגלל זה שאלתי אותו איזו בדיקה הוא עשה...

שעשיתי את הIP שציינת זה עבד ושעשיתי לפי הכתובת זה הפסיק לעבוד אחרי נקודה מסויימת

השאלה היא למה לפי IP זה כן עובד, אבל לפי כתובת זה לא עובד בצורה תקינה?

פורסם

מוריד לי על בערך 120K פחות או יותר בכולם..

חבילת 5M רגילה בבזק בינלאומי

וכן המהירות אצלם ממש נמוכה לאחרונה (כחודשיים) בכל האתרים בחו"ל.

פורסם

^^^

אני יודע, בגלל זה שאלתי אותו איזו בדיקה הוא עשה...

שעשיתי את הIP שציינת זה עבד ושעשיתי לפי הכתובת זה הפסיק לעבוד אחרי נקודה מסויימת

השאלה היא למה לפי IP זה כן עובד, אבל לפי כתובת זה לא עובד בצורה תקינה?

עשיתי לכתובת DNS, אולי שכחת את WWW ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים