פורסם 2009 באפריל 2416 שנים יש לי אינטרנט 2.5MB הראוטר RTA1025Wמחשב אחד עובד כמו סוסבמחשב הזה המהירות על איזה 50 KB'מה יכולות להיות הסיבות?אם צריך עוד פרטים אז תגידו
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים תפרט קצת יותר כי לפי מה שאתה אומר יכול להיות המון סיבות יש לך סיסמת wpa בראוטר? אם לא אולי מישהו גולש על הראוטר שלך וגונב לך את הרוחב פס הפיתרון לזה הוא לשים סיסמה בראוטר בהצלחה אליאור
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר המחשב עם הראוטר מחובר חוטית ובמחשב שאני עליו עכשיו עם הבעית מהירות מחובר לUSB של בזק POZ
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים www.speedguide.netאת הבדיקה עשית כאשר המחשב השני כבוי ו/או מנותק?מה עוצמת הקליטה של הרשת האלחוטית?
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר www.speedguide.netאת הבדיקה עשית כאשר המחשב השני כבוי ו/או מנותק?מה עוצמת הקליטה של הרשת האלחוטית?גם כבוי גם דלוק בדקתי בכל מקרהעוצמת הקליטה בין 3 ו4 מתוך 5
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים אין צורך לצוטט את ההודעה שמעליך, היא כבר גם ככה נמצאת מעל להודעה שלך : תנסה לשנות את הערוץ האלחוטי של הרשת למשהו אחר (אמור להיות על 6, תנסה 11 למשל), ההגדרה בנתב. יתכן שהסביבה רועשת מבחינה אלקטרומגנטית וזה גורם להפרעות, על אף הקליטה הטובה. אם זה לא עוזר, אני הייתי מעריך שהבעיה היא במתאם האלחוטי. אפשרות אחרת היא שהבעיה היא במחשב, לבדוק את זה צריך לחבר אותו קווית או להחליף למתאם אחר. אם זה לא אפשרי, מה שאני מניח, תדבר עם בזק ע"מ לחליף אותו ו/או שיבוא טכנאי לבדיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.