עבור לתוכן

הגבלת הורדה בSMARTBOX של ORANGE?

Featured Replies

פורסם

(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.)

שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים.

בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון).

שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי.

זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה:

האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום.

יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אדמין לכל הרשת ולכל המחשבים.

יש לציין, שוב, שאני לא רוצה לחסום גישה כללית לאינטרנט או לאתרים, אלא רק "להגיד למחשב" להוריד על מקס' 50 לשניה, למשל.

אם למישהו רעיון - רב תודות :)

פורסם

תוריד NetLimiter. איתה אתה יכול להגידר כמה רוחב פס ייקח כל תהליך.

פורסם

וד"א המחשבים שמחוברים אל-חוטית לא מחוברים בWAN אלא בWi-Fi לדעתי. :) WAN = Wide Access Network וזה עדיין חיבור באמצעות כבילה. :)

פורסם
  • מחבר

תוריד NetLimiter. איתה אתה יכול להגידר כמה רוחב פס ייקח כל תהליך.

הורדתי ונראה שזה עובד, אבל שמשתמשים מסויימים לא יכב אותה? כי נראה שאם עושים ריסטרט ומתחברים (יש כמה יוזרים, זה מחשב משפחתי), אז התוכנה לא פועלת אוטומטית.

בכל מקרה אפשר לראות אותה למטה ופשוט...לכבות.

@spectra,

כן, צודק, אכן WI FI.

פורסם

תראה אם אתה תתחיל להתעסק עם הגבלת גישה אתה לא תצא מזה.

אני מניח שאתם מדברים אחד עם השני בבית - תגיד להם שזו תוכנה חשובה ושלא יסגרו.

מעבר לזה, תפנה לORANGE ותשאל אותם למה כשמדברים בטלפון זה פוגע לך במהירות/משחקים און-ליין. כשמדברים עם ORANGE ומבררים פרטים על החבילה שלהם הם מבטיחים שהשימוש בטלפון לא פוגע לך במהירות באינטרנט ..

פורסם

אני הבנתי שהנתב של אורנג' תמיד יתן עדיפות לשיחות טלפון כדי שהשיחה תהייה חלקה. ברור שבמקרה כזה הגלישה תיפגע.

לדעתי זה רק בעייה ברוחב פס של 1.5 או 2.5.

פורסם
  • מחבר

תראה אם אתה תתחיל להתעסק עם הגבלת גישה אתה לא תצא מזה.

אני מניח שאתם מדברים אחד עם השני בבית - תגיד להם שזו תוכנה חשובה ושלא יסגרו.

מעבר לזה, תפנה לORANGE ותשאל אותם למה כשמדברים בטלפון זה פוגע לך במהירות/משחקים און-ליין. כשמדברים עם ORANGE ומבררים פרטים על החבילה שלהם הם מבטיחים שהשימוש בטלפון לא פוגע לך במהירות באינטרנט ..

זה מה שהם אמרו על "שיחת טלפון מקו 1 במהירות 1.5 מגה"...ובכן, שקר וכזב - כשמדברים אצלי בבית בקו אחד, יש לי פינגים איומים לשרתים ישראלים, וגם מרגישים את זה בעלייה של דפים.

מה גם שהחיבור שלהם לספקית לא רציף - גם עכשיו בלילה כשאני משחק, יש לי מדי פעם קפיצות בפינג (עד 1000 אפילו) לשניה וחצי:kopfpatsch:

פשוט לא רציניים.

פורסם

דבר עם התמיכה שלהם...נראה לי שהם מאוד משתדלים לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים