פורסם 2009 באפריל 2416 שנים היי אחרי יום עבודה ארוך ישבתי על המחשב כדי להירגע קצת,אבל באמצע שעבדתי עליו הוא נכבה בפתאומיות!!הוא אפילו לא כתב לי "מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אלא ישר הוא התכבה.עשיתי בדיקת זיכרונות ולא מצאתי שגיאותיש מצב שהספק כח נדפק?תודה לכולם.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים תוריד everest ותצלם ותציין מהי טמפרטורת המעבד יש בביוס אפשרות שאומרת שברגע שהטמפרטורה מגיע לחום מסוים המחשב מתכבה כדי לא לגרום נזק המחשב משמיע רעשים? היה ריח כשהמחשב נכבה?אחרי שהמחשב כבוי קצת זמן הוא נדלק רגיל?
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים כפי שנאמר מעלי, לבדוק טמפ' מעבד עם ובלי מאמץ.האם מותקן אצלך ספק כח ג'נרי ?האם התופעה חזרה על עצמה ?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר sashakrik:האם מותקן אצלך ספק כח ג'נרי ?כן.האם התופעה חזרה על עצמה ?לעיתים רחוקות.Elior021:המחשב משמיע רעשים? לא.היה ריח כשהמחשב נכבה?לא.אחרי שהמחשב כבוי קצת זמן הוא נדלק רגיל?כן.אז אתם אומרים שרוב הסיכויים שזה בגלל טמפ'?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים ספק גנריק שרף לחבר שלי לוח אם ולא רצו להחליף אותו ה 24 פינים של הספק היו שרופים והם היו מחוברים ללוח .
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אם המחשב פשוט נכבה ללא שום שגיאה, והטמפרטורה של המעבד נורמאלית, זה ספק הכוח.כשהייתי עושה במחשב הקודם שלי OC לAMD 4400 שלי ל2.8GHZ הספק היה מכבה את המחשב בערך כל 20 שעות... הייתי קם בבוקר ומוצא את המחשב כבוי...
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים יכול להיות שהגדרות של המערכת ההפעלה יש כיבוי כוננים קשיחים וכו' ..עדיף לא להשתמש בספק ג'נרי, במוקדם אובמאוחר הם גורמים לבעיות.אני ראיתי ספקי כוח מותגים שעושים יותר בעיות מגנרים , רוב ספקי הכוח בשוק הם גנרים .לאחי יש מחשב (7 שנים P4 ישן ) עם ספק כח גנריק + מארז גנריק , לוח אם ECS והמחשב עובד טוב מאוד למרות שעל הנייר זה " לא טוב " .
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מה המארז קשור לתפקוד המחשב ???האם המחשב של אחיך נמצא במאמצים כגון הרצת משחקים ?? וגם אם הספק במשחב של אחיך עובד היטב בתנאים קיצוניים אז זה רק מקרה של ספק גנ'רי שעובד סביר אחד מתוך ....הרבה..שאני אתחיל לספר לך איזה חרא אני ואנשים שאני מכיר אכלנו מספקים ג'נריים ??
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים המארז לא קשור לתפקוד של המחשב ?סירקולציה נכונה ( בלי קשר למאווררים ) + איכות החומר מארז שהלוח יושב עליו ( חומר פשוט יכול לקצר + חשמל סטטי ) .
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים חומר פשוט יכול לקצראני מקווה שאתה מודע לעובדה שלוח האם מורכב על ספייסרים.חשמל סטטיבכל ספק נורמלי המעטפת החיצונית מוארקת ומכיוון שהספק נוגע במארז אז גם המארז מוארק.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים פעם היו שמים פלסטיקים אדומים למנוע קצר . היום יש על הלוח הטבעה " כסופה " איפה שמבריגים את הלוח למארז . אם המארז מקצר אתה יכול לשים " פלסטיק " לא ספייסר מברזל אבל זה לא תמיד עוזר . המארזים הפשוטים כמו COLORSIT יש ספייסרים מובנים פליטות כאלה מוכנות זה הכי גרוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.