פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר זה לא לי אלא לו ולא בדיוק יש לו עוד 15 ג'יגה מהמחשב הישן ומה דעתך על המחשב בכלליות?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים המחשב נחמד מאודאבל כמו שkom אמר אם הייתי עורך סרטים הייתי לוקח אחד של 60 ומוסיף את ה15
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר סתכל כעיקרון אני לא אומר שלא אבל הכל עניין של כסף בסוף נכון ולפעמים הוא פשוט לא מספיק :'( :'( :'(
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר מה יותר זול? בגלל שלמרות ההצאות הטובות שלכם טובות לא יספיק לו הכסף להכל ולא יהיה הבדל בקריאה של הסידירום ב50 ו52 בגלל שאפילו 32 מספיק וסטנדרטי היום נכון?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר אז מה יותר זול האסוס או האקטימה וDVD הוא יוסיף בשנה הבאה בטוח בגלל זה הוא קונה מארז גדול מאוד.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים לא יהיה לו מקום בסוך (מבחינת חיבורים) על הלוח אם כי אמרת יש לו שני הרד דיסקים את הcd ואת הצורב......אז איפה הוא יכניס dvd?וכולם עולים אותו דבר האסוס עולה איזה 20 שקל יותר
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר תיראה את זה אני לא יודע הוא אמר לי לבחור סידירום זול כי הוא יחליף אותו אולי בDVD בגלל שהוא גם יכול לתפקד כסידירום.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים לא יהיה לו מקום בסוך (מבחינת חיבורים) על הלוח אם כי אמרת יש לו שני הרד דיסקים את הcd ואת הצורב...... אז איפה הוא יכניס dvd? וכולם עולים אותו דבר האסוס עולה איזה 20 שקל יותר על בקר IDE שבא ככרטיס PCI כבר שמעת ?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים DVD שמתפקד במקום CD יהרס בתןך חצי שנה!חבר שלי קנה רק DVD ועכשיו הוא צריך לקנות CD וגם DVDוהמסכן לא השתמש בו אפילו פעם אחת בתור DVD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.