עבור לתוכן

נייד למשחקים, בחירה בין שני דגמים? (~7000-9000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

יש מספיק דגמים למשחקים זולים לACER GIGABYTE וMSI, לכן אני מעדיף שTGOLIN תמליץ לך על משהו.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם כך, אחכה לאחראית שלנו בקוצר רוח :)

פורסם

אם אתה מחפש משהו יותר צנוע במפרט (כלומר כרטיס מסך של Mid-Range בניידים) אז אתה יכול ללכת לכמה כיוונים. מצד אחד אפשר להסתכל על משהו כמו ה-Leovo T500 בתקציב כמו שלך. כאן אתה מוציא כסף על האיכות והפיצ'רים (מסך מאט ברזולוציה גבוהה, תמיכה בתחנת עגינה, איכות בניה גבוהה) ולא על המפרט. בנוסף, כרטיס המסך שלו היברידי כך שאתה עדיין מקבל חיי סוללה טובים יחסית.

אופציה אחרת היא ללכת על ניידים זולים יותר בסביבות 4500-5500 ש"ח שיתנו איכות צרכנית בסיסית ומפרט שכולל כרטיסי מסך בסגנון ה-9600m GT. למשל ה-dv5 של HP או ה-LG R510 (כמו גם דגמים כל החברות שדנדן ציין).

קיים דגם של Asus ב-14.1" - N80 או N81 שנמכר בארה"ב בסביבות 1000$-1300$ ואולי זכאי לאחריות בארץ. יתרונו בכך שהוא קטן וקל יחסית לכל מחשב אחר עם כרטיס מסך ברמה הזו (ה-N80 מכיל את ה-9650m GT וה-N81 את ה-HD 4650).

לדוגמא:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220510

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220488

אם אתה מייבא אותו לארץ בקושי תגיע לסף התחתון של התקציב שלך ותקבל לא מעט בתמורה. זה המצב לגבי מחשבים רבים אחרים, לייבא מחו"ל ברמת המחירים הזו זה כן משתלם פעמים רבות.

פורסם
  • מחבר

רוב ניידי ה-15.4" אכן מכילים 9600M GT או משהו דומה, אבל משאר ה-REVIEWS שראיתי זה לא בדיוק נותן ביצועים מזהירים.

הסתכלתי בעיקר על הדגמים של MSI כרגע -MSI GT627, שלא אמור להיות יקר באופן מדהים ומכיל 9800M GS.

דגם נוסף של MSI שעולה בסביבות ה5500 הוא ה GX620 שמכיל רק 9600GT.

השאלה היא עד כמה אפשר להתפשר. אני לא משוכנע ש-9600M GT יספיק אפילו למשחקים קלים יותר ברזולוציה סבירה.

אני בהחלט לא מתכנן לשחק על 1680X1050 או יותר, אבל אני מעדיף שלא לרדת מתחת לרזולוציה ה-NATIVE של הנייד,

שבד"כ בגדלים כאלו היא משהו כמו 1280X800 או 1440X900.

אם למישהו יש דוגמאות קונקרטיות לביצועים של ניידים מסוימים בתחום שעליו אנחנו מדברים במשחקים, אשמח לראות.

פורסם

אם זה יעזור לך אני יכול להריץ כמה משחקים על הרזולוציה הטבעית של הנייד שלי 1440/900 עם 8600M GT ואוכל לומר לך את הFPS...

פורסם
  • מחבר

אם זה לא יטריח אותך, אשמח לראות כמה דוגמאות.

פורסם

נו טוב...

לפחות אני אשתמש במסך במקביל להתקין מערכת הפעלה על מחשב ההורדות שלי, הגיע הזמן שזה יקרה :P

אעדכן תוצאות כשיהיו.

אם יש דרישות מיוחדות נגיד גם לרזולוציה נמוכה יותר, או הגדרות מסויימות עדיף שתאמר כמה שיותר מהר.

פורסם
  • מחבר

אין העדפות מיוחדות שאני יכול לחשוב עליהם.. תודה.

פורסם

בהמשך לשירשור הזה אני רוצה גם לשאול שאלה, ובלי לקחת את התשומת לב מההודעה הראשונה(פשוט נראה לי מייותר לפתוח שתי שירשורים על אותה שאלה)

מצאתי שתי מחשבים נחמדים שיכולים לשמש ( אחרי שקראתי את השירשור פה אני כבר לא כזה בטוח ) לגיימינג.

המחירים סבירים ולא עוברים את ה5200.

צירפרתי תמונה עם ההשוואה והמחירים

אשמח לדעתכם

שימו לב שהם לא נבדלים רק בכרטיסים הגרפיים אלא גם במעבדים וזכרונות.

תודה

רועי

56304833.th.jpg

פורסם
  • מחבר

הייתי אומר ששניהם טיפה בעייתים, אבל זה תלוי בכמה גיימינג אתה מחפש לעשות, כמו שדיסקסנו בשרשור.

הראשון עם כרטיס מסך דיי חלש, והשני עם מעבד חלש יחסית.

פורסם

רן, אם בא לך לצחוק על רועי קצת יותר, (או ללכת להרביץ לו קצת), אז יש לו כבר עכשיו נייד למשחקים, עם 8600GT...

בינתיים, מצטער על העיכוב, ואני אעלה עוד בהמשך

need for speed undercover

1440/900

AA OFF

v-sync off

texture filtering - anistropic

כל הגדרות האיכות על HIGH (שזה הכי גבוה)

18-22 FPS.

פורסם
  • מחבר

חבל לצחוק על אנשים, עדיף לעזור :P

נראה כאילו הגעתי למסקנה הנכונה.. אולי ה 9600M GT יהיה יותר חזק, אבל זה נראה כאילו אני כן ארצה 9800M GS לפחות.

אני אחכה למחיר של ה MSI GT627 ונראה. אני מעריך שזה יהיה משהו כמו 6500 ש"ח, שזה סביר בהחלט למטרה.

פורסם

תזכור שזה לזרוק 6.5K לשנה של תענוג וזהו, בלי שדרוגים (למרות שאני כן יכול לשדרג כרטיס מסך)

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שזה אכן תקופה כזאת קצרה.

בכל מקרה, אני לא חושב שיש לי אפשרות אחרת - מחשב נייח לא יפתור את כל הבעיה כאן מכיוון שאני עדיין צריך לעבוד על דברים בצורה ניידת יותר,

ואני מעדיף שלא להתחיל לסנכרן בין כל מחשב בנפרד.

פורסם

אז דברים חשובים תעשה על המחשב הנייד הפשוט, ומשחקים תשחק במחשבים הנייחים, מקסימום תעביר את השמירות דרך הנייד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים