עבור לתוכן

Full HD gaming

Featured Replies

פורסם

שלום לכוולם!

קניתי מחשב חדש, עכשיו אחרי שהתקנתי בו WINDOWS ULTIMATE 7 x64 bit ואת כל הדרייברים הרלוונטיים פניתי למשחקים!

אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22"..

רציתי לדעת איך אני יודע אם אני יכול לשים את ההגדרות הכי גבוהות מבחינת גרפיקה (HIGH וגם רזולוציה טבעית של מסך המחשב 1920x1200)..

זה משתנה ממשחק למשחק? זה משפיע על המחשב באיזושהי צורה?

בקיצור, איך אני מגיע לחווית משחק אופטימאלית :)

מפרט המחשב בפרופיל.

תודה מראש!!!

פורסם

יש הגדרות לכל משחק אחי.. :nixweiss:

או שלא הבנתי אותך :s05:

פורסם

במשחק נורמאלי יש הגדרה- SET TO OPTIMAL SETTINGS.

פורסם

הרזולוציה של המסך שלך היא לא "Full HD" , אלא היא 1680X1050 כדי לשחק ברמה גבוהה תשאר על הרזולוציה הטבעית ותעלה את כל ההגדרות למקסימום.

במקרה והמחשב מקרטע לאט לאט תוריד דברים כמו איכות צל או AA עד שהמשחק יהיה שחיק אבל הייתי מנסה להשאר על הרזולוציה הטבעית כדי למנוע עיוותים בתמונה.

פורסם

אני משתמש במסך מחשב Samsung T220p 22"..

הרזולוציה של המסך שלך היא לא "Full HD" , אלא היא 1680X1050 כדי לשחק ברמה גבוהה תשאר על הרזולוציה הטבעית ותעלה את כל ההגדרות למקסימום.

אתה בטוח במה שאתה אומר? FULL HD ועוד איך.

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=artseries&model_cd=LS22TWPSUV/XK

פורסם

צודק, איפה שהסתכלתי היה רשום 1680X1050.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אותכם..

אבל גם קראתי שיש כל מיני דברים כאלה שנקראים FPS וכמה שיותר זה יותר טוב

ולפעמים טוב לרדת במשהו ואז יש יותר FPS? או משהו כזה?

פורסם

FPS=Frames Per Second וככל שיש יותר התנועה נראת חלקה יותר, מתחת ל30 התנועה לא תהיה חלקה ואתה תשים לב לקירטועים שדיי מפריעים במהלך משחק.

במקרה כזה לאט לאט תוריד הגדרות עד שזה יהיה חלק מספיק לטעמך, אבל בכל מקרה רצוי להשאר עם הרזולוציה הטבעית של המסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי!

עוד שאלה, לגבי ה Anti Aliasing, קראתי קצת והבנתי שאם יש אותו אז זה טוב, אבל יש שם כל מיני רמות שונות 4 4Q , וגם 8 8Q וכן הלאה..

גם כאן מה שיותר גבוה יותר טוב?

פורסם

כן,

אבל עם FHD במסך 22'' ספק אם תצטרך יותר מ2X AA

כי אתה פשוט לא תראה הבדל... עדיף יותר FPS

פורסם

רואים שאתה קצת חדש בתחום.

אני מציע לך לקרוא את המדריכים מעולים שיש בפורום כרטיסי מסך וגרפיקה , תקבל שם יותר תשובות מהשאלות ששאלת.

פורסם
  • מחבר

אוקה,

תודה רבה לכולם!!

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים