עבור לתוכן

איך אפשר לעשות unsubscribe לטופיק?

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם יודעים ברגע שאתם יוצרים / מגיבים בנושא זה עושה subscribe ומודיע על הודעות חדשות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", איך אפשר לעשות unsubscribe?

פורסם

אי אפשר.

subscribe/unsubscribe ("יידוע") זה יידוע למייל בלבד.

אם הגבת בטופיק מסויים הוא ימשיך להופיע לך ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" לנצח.

פתרונות אפשריים:

- חכה שנשתדרג ל SMF2 (שם זה כן אפשרי לעשות unsubscribe כמו שאתה רוצה)

- צור יוזר חדש ותזהר לא להגיב איתו ב"דת ואמונה" או בכל דיון אחר שמראה סימנים של דיון שלא נגמר.

פורסם

White%20Donkey%20Leo%20in%20the%20Sanctuary%20in%20Nerja.jpg

הנה החמור הלבן, אבל איפה הרוכב... ::)

פורסם

די אל תגזים...

חוץ מזה זה רק תלוי במתי שזה ייצא מביטא ויעבור ל stable ולא תלוי באף אחד ב HWzone.

ברגע שזה ייקרה - לא יעבור הרבה זמן עד שנשתדרג.

(כרגע SMF2 עומד על ביטא RC1)

פורסם
  • מחבר

פתרונות אפשריים:

- צור יוזר חדש ותזהר לא להגיב איתו ב"דת ואמונה" או בכל דיון אחר שמראה סימנים של דיון שלא נגמר.

SMF2? מה זה? ויש SMF1 ? ::) חח.. עריכה: אהההההה SMF המערכת פורומים.. יאללה משדרגים לSMF2? פשש איזה סקופ חח אני מחכה לזה ;D

- ליצור יוזר חדש לא נראלי, ולא הגבתי בדת ואמונה, יותר גרוע, באשכול של Call of Duty 4 חחח כבר יצא COD5 והכריזו על 6 והאשכול עדיין ממשיך זה מדהים.

פורסם
  • מחבר

כן נכון ברחו לי הראשי תיבות וברגע שלחצתי שלח תגובה נזכרתי וערכתי.

בכל מקרה אני מאוד מקווה שאכן תשדרגו לSMF2, כי זאת המערכת פפורומים הכי טובה שראיתי בחיים שלי (נכון יש את IPB ואת VB שמפוצצות בפיצ'רים לא שימושיים אבל הן כל כך איטיות וכל כך שמנות), SMF מהירה נוחה ויש כאן את כל הפיצ'רים שאני צריך, טוב נו חוץ מRSS וunsubscrib ותגובה מהירה.

פורסם

אי אפשר.

subscribe/unsubscribe ("יידוע") זה יידוע למייל בלבד.

אם הגבת בטופיק מסויים הוא ימשיך להופיע לך ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" לנצח.

פתרונות אפשריים:

נ.ב.

בטח שיש ב-SMF תגובה מהירה, היא פשוט מבוטלת פה בעקבות החלטה אסטרטגית שזה מעודד תגובות ספאם.

אה כן, ויש גם RSS..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים