פורסם 2009 באפריל 2216 שנים שלום רבאני מעתיק דיסק DVD-R עם וידיו לדיסק DVD+R ע"י NERO ב-DVD COPYהתוכנה מעתיקה אותו לכונן קשיח, אך בתחילת הצריבה מבקשת ממני שאכניס רק דיסק DVD-R ולדיסק DVD+R היא לא רוצה לצרוביש לכם מוסג למה? ואיך אפשר להעתיק אותו?תודה
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים השאלה היא איזה כונן DVD יש לך ואיזו נירו?בעיקרון הצורבים הישנים, היה אפשר לצרוב בהם או - או +היום זה כבר ממש ממש לא משנה
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר השאלה היא איזה כונן DVD יש לך ואיזו נירו?בעיקרון הצורבים הישנים, היה אפשר לצרוב בהם או - או +היום זה כבר ממש ממש לא משנההצורב רשום במפרט, גירסת NERO 8, ובנוסף רשמתי שעצם העובדה שהתוכנה לא נותנת לי בCOPY DVD לצרוב מ-DVD-R ל-DVD+R ומבקשת שאכניס DVD-Rלהעביר את התוכן למחשב (להמיר אם צריך) ורק לאחר מכן לצרוב.אני אנסהאבל למה התוכנה לא מאפשרת לעשות זאת? מה הסיבה?
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר הכונן שלך תומך בשניהם וזה ממ שמוזרתנסה לעשות עדכון חומרהאתה לא מבין את הבעיה: בנפרד הוא כן צורב גם על + וגם על -, אבל לא צורב במצב COPY DVD מדיסק - ל + אלא רק מדיסק - לדיסק -
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים אכן נשמע מזור, כאילו Nero בהעתקת DVD מעתיקה רק מ R+ ל R+ או מ R- ל R-.אני לא זוכר שניתקלתי בזה אף פעם.נסה לשמור את המקור R+ לקובץ Image של ה DVD ואח"כ צרוב את ה Image ל R- אם זה עובד מצאת "באג" ב Nero - מעניין אם בגרסה 9 זה גם קורה...
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר אנסה לעשות זאת בנפרד, כי כאשר NERO צורב במצב COPY מדיסק לדיסק ולא משתמשת במצב ON FLY, אז היא שומרת על דיסק קשיח קובץ IMAGE שלה, אז ביקשתי שהיא לא תמחק אותו וניסיתי להפעיל אותו בנפרד וקיבלתי אותה הודעת שגיאהפניתי לתמיכה של NERO וזאת התשובה שקיבלתי:"Please try instead of using the copy function to start a new compilation. Then just draw the files you want to copy into the compilation and start the burn process. Do you still encounter a problem with this workaround ?"
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר עכשיו אני בבעיה יותר רצינית!הצלחתי להעתיק בצורה שהציעו לי מדיסק DVD-R לדיסק DVD+R והכול עבד.אבל צצה לי בעיה רצינית הרבה יותר עכשיו: מעכשיו הצורב שלי לא קורה כלל דיסקים DVD+R, אפילו לא ישנים שעבדו מעולה, ה-DVD בסלון קורה טוב מאוד והצורב לא.הדיסקים DVD-R הוא קורה (למרות שחוץ מאלה של הצלמים אין לי אחרים)עשיתי עדכון אחרון של החומרה לא עזר.נדפק לי הצורב?מה עלי לעשות?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים צורב שמסרב לקרוא סוג מדיה מסויים הינו תקול.תנסה לצרוב פעם נוספת את הקושחה העדכנית ואם לא יעזור תנסה לאתר קושחה יותר ישנה ותצרוב אותה.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר התקנתי מחדש - לא קוראומה שעוד יותר מוזר, את הדיסקים DVD+RW הוא כן קוראוגם הדיסקים DVD+R הצרובים הוא קורא אותם כדיסקים DVD+RW ריקים, אבל לצרוב עליהם הוא לא רוצה, וגם "למחוק" לא רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.