עבור לתוכן

לעוד מישהו בבזק בינלאומי יש פתאום בעיית פינגים לחו"ל ועליית אתרים?

Featured Replies

פורסם

לבב"ל כמו לכל ספקית היו ירידות ועליות, כמו אצל כל ספקית זה נובע מכמות מנויים שמשתנה תמיד.

הבעיה היא שהם גייסו מלא לקוחות אבל לא הגדילו את רוחב הפס החוצה מצומת ה-IIX - בחלק שהם רכשו לפחות.

אני מאמין שברגע שלקוחות יתחילו להצביע ברגליים מישהו שם יתעורר ויעשה משהו בנידון.

• תגובות 63
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחזק!!!!!!!!

טעות מספר אחת שלי הייתה לעבור לבזק בילאומי. אני משחק במשחקי רשת כדוגמה קונטר סטרייק שלא אמור ליהיות בעיה עם מהירות 750Kb

הרוחב שלי הוא 2.5 ולרוב כשאני מוביל בתוצאות או כאנחנו עושים FCM האינטרנט מתנתק ומבקש איי פי חדש :kopfpatsch::bash: :bash: :pissed:

זה מביא לי את הדם לעניים מרוב עצבים

פורסם

אני כבר שבועיים גולש דרך אורנג' בחיבור של 5 מגה, וקצב ההורדה יציב מעל 600k

אני בוודאות הולך להצביע ברגליים.

מתכוון גם לנסות את הטלפון הקווי שלהם עם 2400 חינם למשך 3 חודשים לכל היעדים ללא התחייבות !!!

פורסם

אני כבר שבועיים גולש דרך אורנג' בחיבור של 5 מגה, וקצב ההורדה יציב מעל 600k

אני בוודאות הולך להצביע ברגליים.

מתכוון גם לנסות את הטלפון הקווי שלהם עם 2400 חינם למשך 3 חודשים לכל היעדים ללא התחייבות !!!

ואיך מהירות העלאה ?.. אני הייתי כמה ימים באורנג' (גם 5 מגה) וההורדה הייתה בערך 580 KB והעלאה 45 KB מקסימום ... באותו מחיר אתה יכול להביא 8 מגה באקספון ... חסכתי 30 שקל כל חודש, התנתקתי מאורנג' ועברתי לאקספון ואני מקבל 600 KB הורדה ו - 57-60 KB העלאה שזה גם לא המקסימום שאני אמור לקבל אבל זה יותר טוב ממה שאני מקבל באורנג' ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים