עבור לתוכן

לעוד מישהו בבזק בינלאומי יש פתאום בעיית פינגים לחו"ל ועליית אתרים?

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן שיש בעיות אם האינטרנט של בזק בינלאומי... כל אתר שלא בשרת מארץ עובד באיטיות מחרידה......

לי גם עשו את הגישה של הורדה ביובנטו... בטח הם עושים את בכוונה כדי שיותר אנשים ישלמו על חבילת הגיימר.

בזק בינלאומי + בזק

• תגובות 63
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ידוע מה איתכם, אני ב012 עם חבילת גיימרים, אף פעם אין בעיות, המהירות בUTORRENT טובה, פינגים לחול מצוינים... לא מבין מה כולם רצים לבזק

20 שקלים נוספים בחודש על משהו שמגיע לי מראש?

לא תודה

זה יותר מתוספת של 50% על המחיר המקורי

פורסם

אני מודע לשימוש של IIX - אבל שוב, מה אפשר ללמוד מהלינק שנתת ?<

פורסם

כרגיל בזק בינלאומי הכי טובה :kopfpatsch:

בארץ:

464184693.png

לאירופה:

464183188.png

לארה"ב:

464184211.png

פורסם

אני גם בזק בינלאומי וכבלים, ונתקלתי בתופעה בשבועות האחרונים:

מרגע שאני מדליק את הUTORRENT, ולא משנה אם אני מוריד ומעלה בסך הכל ב3K (מקורות גרועים לצורך העניין) כל האינטרנט שלי משתתק. אפילו לדפדף בזון מזכיר לך ימי עבר שהיית לוחץ על לינק והולך לעשות סידורים בבית. ברגע שאני סוגר את התוכנה הכל חוזר לשגרה.

בדקתי גם עם NETLIMITER ובמחשבים האחרים בבית ואין תוכנות אחרות ששותות את הרוחב פס... פשוט תופעה

פורסם

יש אצלי תופעה דומה אבל לסירוגין

בזק בין לאומי ובזק

פורסם

יש מהירויות טובות לסירוגין, אבל בניגוד לקודם שחשבתי שזה עניין של שעות עומס

אני חושב עכשיו שזה עניין של נפח תעבורה שלי כל חודש הורדתי את DUMETER ואני הולך לבדוק את הנתון בתחילת החודש שלי איתם.

*מחכה לדיון בתבעיה שלי...

פורסם

וואי גם אצלי כבר הרבה זמן שבזק בינלאומי זוחלת

כתבתי סקריפט שמודד מהירויות הורדה מכל מיני אתרים עם רוחב פס גדול בחול, והתוצאות על הפנים

יש גם השפעה של ה-IP שאתה מקבל, הסקריפט מנתק ומתחבר מחדש לאינטרנט לאחר כל בדיקה לקבלת IP חדש, ויש RANGE-ים שהמהירות יותר טובה, אבל עדיין לא בשמיים...

יכול להיות שהמצב בנטויזין יותר טוב ?

ממש אתמול נגמרה לי ההתחייבות לבזק בינלאומי והם רוצים לתת לי ב-35 שקל על 2.5 מגה עם התחייבות, עושים ממני צחוק ש- 018 נותנים 33 שקל בלי התחייבות...

למישהו יש המלצה לספקית אחרת ?

פורסם

מרגע שאני מדליק את הUTORRENT, ולא משנה אם אני מוריד ומעלה בסך הכל ב3K (מקורות גרועים לצורך העניין) כל האינטרנט שלי משתתק. אפילו לדפדף בזון מזכיר לך ימי עבר שהיית לוחץ על לינק והולך לעשות סידורים בבית. ברגע שאני סוגר את התוכנה הכל חוזר לשגרה.

בדקתי גם עם NETLIMITER ובמחשבים האחרים בבית ואין תוכנות אחרות ששותות את הרוחב פס... פשוט תופעה

לא חושב שזאת בעיה אצל בזק, בפורומים בחו"ל מתלוננים ש-uTORRENT צורך הרבה משאבי אינטרנט (מתקשר הרבה עם קליינטים אחרים). אצלי זה אותו דבר, רק עם בב"ל ו-ADSL.

פורסם

זה לא קרה לפני זה, ולא היה אף עדכון תוכנה...

פורסם

אני גם עם בזק בנלאומי וADSL וסובל בדיוק מאותה תופעה בשבוע האחרון. ממש מעצבן.

פורסם

הסיבה היא לא UTORENT... (אלא אם כן אולי אתם משתמשים בגירסאה הישנה ששהייתה לה בעיה עם ניהול רוחב פס עם הפרוטוקול החדש שהם התחילו לעבוד איתו)

בכל מקרה הסיבה שאתם סובלים מהבעיה היא רוחב הפס המחורבן של בזק בינלאומי, ראה פוסט קודם שלי:

כרגיל בזק בינלאומי הכי טובה :kopfpatsch:

בארץ:

464184693.png

לאירופה:

464183188.png

לארה"ב:

464184211.png

מה שקורה שבשעות העומס רוחב הפס שנזק בינלאומי מספקת לך לחו"ל הוא כל כך קטן שברגע שאתה מפעיל

UTORENT או כל תוכנית אחרת או סתם הורדה בדפדפן שמבצעות הורדה מחו"ל אז החיבור שלכם לשם נחנק

(לשם השוואה זה כמו שאתם צריכים להגביל את UPLOAD בתוכניות P2P כדי שהערוץ היוצא שלכם לא יחנק )

וזה למה רוב האינטרנט גוסס... אצלי היו פעמים שלקח לעמודים להפתח אפילו 10 שניות... למזלנו זה לא קורה כל הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים