עבור לתוכן

לעוד מישהו בבזק בינלאומי יש פתאום בעיית פינגים לחו"ל ועליית אתרים?

Featured Replies

פורסם

בזק לא אשמה

לפי מה שהבנתי מפורום אחר התשתית של MED1 נפגעה בגלל פריצה ביום השואה(אתם כבר יכולים לנחש מי גרם לזה)..

• תגובות 63
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בקשר לנושא הכללי, אבל לא בנוגע למה שקורה עכשיו (בתגובה האחרונה שלי...)

פורסם

בזק לא אשמה

לפי מה שהבנתי מפורום אחר התשתית של MED1 נפגעה בגלל פריצה ביום השואה(אתם כבר יכולים לנחש מי גרם לזה)..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3705341,00.html

דוברת החברה מסרה ל-ynet כי תקלה בחברת חשמל היא זו שפגעה בחלק מצומצם מן השרתים, והיא זו שהביאה לקשיי הזמינות בחלק קטן מהאתרים המאוחסנים בשרתי החברה.

על פי בזק בינלאומי, התקלה פגעה גם בשרתי הגיבוי, ומכאן קשיי הזמינות. לטענת החברה התקלה באה על פתרונה

אני לא מבין איך שרתי הגיבוי נפלו, איך זה שהבעיה בחרת החשמל, מה אין לכם UPSים / גנרטורים וחוות הגיבוי יושבת באותו המקום!??!?

זו התקלה השניה המתרחשת אצל בזק בינלאומי, תוך פחות מ-24 שעות: אמש (ג') נתקלו חלק מלקוחות "בזק בינלאומי" בקשיי גלישה לאתרים בחו"ל. מבזק בינלאומי נמסר דאז כי בשל תקלה זמנית באחד מהתקני התקשורת, סבלו חלק מהגולשים מאיטיות בגישה לאתרים בחו"ל.

הכוונה כאן קשי התחברות מעבר לרגיל

העיקר שהם מקשקשים על שירות הכי טוב ...

ומתלהבים מזה שיש להם דואר אלקטרוני שאף אחד לא צריך

תמיכה שאנחנו מתענגים להמתין לה חצי שעה על הקו בלי לקבל פיתרון או לגלות שהבעיה כרגיל אצלם.

וההשקר שהם לא חוסמים שיתוף קבצים בזמן שהם בעצם מעצבים תעבורה כשמבחינתנו זה אומר אותו דבר.

+ משלמשים יותר מספקים אחרים כגון אקספון ...

פורסם

לא ידוע מה איתכם, אני ב012 עם חבילת גיימרים, אף פעם אין בעיות, המהירות בUTORRENT טובה, פינגים לחול מצוינים... לא מבין מה כולם רצים לבזק

פורסם

בגלל המצב שהיה עד לפני חצי שנה ...

פורסם

כמה אתה משלם והאם זה במסגרת "מבצע"?

מה המהירות?

פורסם

שוב יש בעיה ...

אני יכול לגלוש פה בארץ בYNET אבל לא YOUTUBE או כל מקום אחר ...

יש מצב שיש בעיה עם שרת ה DNS שלהם כי ההורדה שלי דווקא ממשיכה ?

פורסם

עובד בסדר גמור...

גם בדיקת פינגים לחו"ל וגם ניסיון כניסה לאתרים.

ודרך אגב, מי שלא מכיר את זה

שיראה :)
פורסם

גם אצלי יוטוב לא עובד כרגע, כל האתרים האחרים כן...

פורסם

שוב יש בעיה ...

אני יכול לגלוש פה בארץ בYNET אבל לא YOUTUBE או כל מקום אחר ...

יש מצב שיש בעיה עם שרת ה DNS שלהם כי ההורדה שלי דווקא ממשיכה ?

+1 אני באותו מצב. מקווה שיתקנו את זה מהר משום שזה מתחיל לעלות לי על העצבים :pissed:

פורסם

והסתדר...

אני מרגיש יותר ויותר שהשירות שלי הוא כמו מסננת.

פורסם

שוב שעות עומס אני מנחש...

כי אצלי אם אני לא עושה הגבלה של 15K על הורדה אני בקוש יכול לעלות אתרים בחו"ל :kopfpatsch:

עריכה:

לטענתם ללקוחות ADSL בדרום אמורות להיות בעיות איטיות.

עריכה 2:

בדיקת מהירות בארץ 2.5M

לארה"ב: 2M

לאירופה: 0.5M

פורסם

בימים האחרונים יש בהחלט בעיות רציניות, קצב הורדה ביוטורנט של מקסימום 10KBS (מהירות גלישה 2.5מ"ב...).

דפי אינטרנט לפעמים לא עולים, אבל כן עולים כשעושים ריפרש.

(בזק+בזק בין לאומי)

עריכה: בדיקת מהירות באתר של בזק, בהורדה מבזק לכאורה נורמלי, אבל הורדה מחו"ל מקביל למהירות גלישה של 750ק"ב. :kopfpatsch:

פורסם

הגישה החדשה שלהם תכנסו לאת של UBUNTU ותורידו קובץ מאיזה מקום בעולם...

במידה וזתקין סבבה, במידה וזה לא אנחנו מצטערים אב ליש לנו עומסים ואין לנו מה לעשות בנושא

לנציגה אפילו הייתה החוצפה להגיד שכן יש לנו המון עומסים בזמן האחרון והפתרון היחיד שיש זה משתמש GAMER !?!?!?!?

תרגום יש לנו תקלה, אנחנו נשמח לפתור לך אותה בתשלום סימלי בלבד ( כפול 2 ) ואחרכך הם טוענים בלי בושה שהשרות והתמיכה שלהם הכי טובים.

פורסם

אני בבזק + בזק בינלאומי.

גם לי יש בעיה בהורדות (Rapidshare) + בעיה בגלישה - חלק מהאתרים עולים מהר ולחלק לוקח 3 דקות.

הבעיות האלה הם צפויות והן הגיעו לשיא שלהם - קחו בחשבון שלבזק בינלאומי יש 50% בערך מסך הלקוחות באינטרנט המהיר בארץ והם עמוסים מאוד.

ברור לי שהמצב ישתפר מתישהו השאלה היא מתי?

התוצאות מראות שהכול תקין - זה די תלוי בשעה שעושים את הבדיקה כמובן.

459749435.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים