פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים סבבה בכיףהדגם הוא MY BOOK 1TB של WDעלה (לפני איזה 3 חודשים שקניתי) 150 שקל יותר מהמקסטור
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים לפני איזה חודשיים+- קניתי כונן חיצוני של סיגייט, בכל אופן כל הבעיות שתוארו פה גם לי קראו(ועדיין קוראים)אבל ישנה עוד בעיה שנתקלתי בה, כשהכונן החיצוני מחובר לנייד שלי(גם הכבל חשמל שלו) ואז אני מדליק את הנייד אז הנייד פשוטנתקע ולא מעלה את מערכת ההפעלה אני צריך פשוט לכבות את הכונן(הוצאה של כבל - אין מפסק) ואז לכבות את הנייד ואז שוב להדליק אותוורק כשמערכת ההפעלה עלתה רק אז לחבר את הכונן.למשהו יש מושג איך פותרים אותה?
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים *קורה/קוריםלגבי הבעיה שציינת, אם אני לא טועה אתה צריך להגדיר בביוס שהמחשב לא יעלה דרך הכונן.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים ערן אני לא חושב שזה קשור כי אם הוא היה מנסה לעלות דרך הכונן החיצוני הוא היה אומר שהוא לא מוצא מערכת הפעלה שםבקיצור "אש קרה" הבעיה הזאת לא קרתה לי עם המקסטור בייסיק שהיה לי כיא) היה לי אותו לתקופה של יומיים עד שהוא שבק חייםו ב) לא יצא לנסות להדליק את המחשב כשהכונן כבר מחובראבל תנסה אולי לחבר בגוגלכנראה יש איזהשהוא SERVICE שנתקע שםאו איזה שהוא באג בדרייבר של הכרטיס מסך
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אני אנסה יותר מאוחר לנסות לראות מה קורה אם הביוסלגבי התגובה של jackhammer הבעיה קוראת כשהנייד רק עולה(לפני הכיתוב של XP הוא פשוט נתקע)ככה שלא נראה שזו בעיה בדרייבר של כרטיס מסך או בעיה באחד הסרויסיםעריכה:בדקתי עכשיו את הביוס וזה הסדר שהיה1) דיסק קשיח פנימי2) CD/DVD3) התקן USB4) התקן NIC(נראה לי שזה רשת או משהו)בכל אופן החלפתי בין 3 ל4 ככה שהUSB הוא עכשיו הכי תחתון, אני אנסה יותר מאוחר לבדוק מול הכונן החיצוניאני פשוט לא בבית כרגע
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אלא אם כן Jay K חושב אחרת, הדיון הזה מיצה את עצמו.לכל אלו שיש להם בעיות- אתם יותר ממוזמנים לפתוח דיונים בנושא כך שיהיה נח ופשוט יותר לעזור לכם.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.