פורסם 2009 באפריל 2116 שנים שלום לכולם יש לי מחשב נייחCHAMPION INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MBלוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZמעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MBזכרון 1GB DDR2 800MHZ {עץ מוצר}דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATAכרטיס מסך INTEL GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR 3000 O/Bכרטיס רשת INTEL 10/100/1000 O/Bכרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION AUDIO 6 CHANNEL O/Bצורב SAMSUNG DVD RW X18 SATAמארז מאושר אינטל MICRO ATX 300W קורא כרטיסי זיכרון למצלמות CHAMPION כרטיס תקשורת אלחוטית חיצוני של EDIMAX מערכת הפעלה XP HOME מקורי1. מה התקציב? התקציב הוא2000 ש"ח אשראי2. מטרות המחשב? מטרת המחשב היא אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, {גיימינג ו HTPC} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן צריך כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך, הרד דיסק בנפח גדול , וזיכרון, יש לי מקלדת עכבר אלחוטי ,מסך CRT ,ורמקולים.4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אולי כרטיס מסך nvidia כי שמעתי שהם יותר חזקים במשחקים6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני לא יודע איזה מערכת קירור יש לי ואני רואה שיש לי 2 מאוררים אחד בצד אחד מאחורה ופתח ריק אולי אפשר לשים עוד מאוורר אם צריך7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך יש לי XP HOME צריך הרכבת רכיבים במעבדה8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? יש אופציה טובה מאוד שאולי אני רוכש טלוויזיה LCD FHD שהיא תשמש כמסך מחשב וארצה לצפות בתכנים של בלו ריי דרך המחשב צריך יציאת HDMI9. האם חשוב שקט? עד כמה? תמיד חשוב שקט10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא לא מתוכנן לא יודע מה זה, אולי בעתיד לא כרגע11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך המשחקים הם COD gta iv killzone 2 fallout 3חוץ מזה אני לא מכיר הרבה משחקים למחשב אבל אני רוצה לקנות איזה כמה משחקים ולהנות מגרפיקה מוצלחת הייתי שמח להערכת מחשב אם הוא שווה משהו או לקנות חדש ב 4000 ש"ח ואם כן איזה מפרט מומלץתודה מראש לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.