עבור לתוכן

[בקשה]שדרוג מפרט קיים ל HTPC וגיימניג ב 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב נייח

CHAMPION INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB

לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ

מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB

זכרון 1GB DDR2 800MHZ {עץ מוצר}

דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA

כרטיס מסך INTEL GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR 3000 O/B

כרטיס רשת INTEL 10/100/1000 O/B

כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION AUDIO 6 CHANNEL O/B

צורב SAMSUNG DVD RW X18 SATA

מארז מאושר אינטל MICRO ATX 300W

קורא כרטיסי זיכרון למצלמות CHAMPION

כרטיס תקשורת אלחוטית חיצוני של EDIMAX

מערכת הפעלה XP HOME מקורי

1. מה התקציב? התקציב הוא2000 ש"ח אשראי

2. מטרות המחשב? מטרת המחשב היא אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, {גיימינג ו HTPC}

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן צריך כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך, הרד דיסק בנפח גדול , וזיכרון, יש לי מקלדת עכבר אלחוטי ,מסך CRT ,ורמקולים.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אולי כרטיס מסך nvidia כי שמעתי שהם יותר חזקים במשחקים

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני לא יודע איזה מערכת קירור יש לי ואני רואה שיש לי 2 מאוררים אחד בצד אחד מאחורה ופתח ריק אולי אפשר לשים עוד מאוורר אם צריך

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך יש לי XP HOME צריך הרכבת רכיבים במעבדה

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? יש אופציה טובה מאוד שאולי אני רוכש טלוויזיה LCD FHD שהיא תשמש כמסך מחשב וארצה לצפות בתכנים של בלו ריי דרך המחשב צריך יציאת HDMI

9. האם חשוב שקט? עד כמה? תמיד חשוב שקט

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא לא מתוכנן לא יודע מה זה, אולי בעתיד לא כרגע

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך

המשחקים הם COD gta iv killzone 2 fallout 3חוץ מזה אני לא מכיר הרבה משחקים למחשב אבל אני רוצה לקנות איזה כמה משחקים ולהנות מגרפיקה מוצלחת

הייתי שמח להערכת מחשב אם הוא שווה משהו או לקנות חדש ב 4000 ש"ח ואם כן איזה מפרט מומלץ

תודה מראש לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים