עבור לתוכן

מפרט מחשב קיים של pandas או המלצה על מפרט חלופי, בתקציב של 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

דנדן, אני רואה שכבר נהיית מומחה לדיסקים קשיחים... לא שמתי לב ששמתי את הסמסונג, התכוונתי לשים את ה-WD EADS

בקשר לחנות... אני גר באזור י-ם וקניתי את המחשב שלי מIQPC. קיבלתי מחשב שלא עובד (תקלה בלוח) ושלחתי להם אותו עם "אביב שיגור" וכמובן שעל חשבונם והם החזירו לי מחשב חדש, כך שאני לא "התבאסתי" לקנות מאשדוד.

1600*1200 הוא בין 22" סטנדרתי לבין רזולוציית FHD כך שה-260GTX והHD4870 1GB יספיקו בהחלט

• תגובות 34
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דנדן, אני רואה שכבר נהיית מומחה לדיסקים קשיחים... לא שמתי לב ששמתי את הסמסונג, התכוונתי לשים את ה-WD EADS

בקשר לחנות... אני גר באזור י-ם וקניתי את המחשב שלי מIQPC. קיבלתי מחשב שלא עובד (תקלה בלוח) ושלחתי להם אותו עם "אביב שיגור" וכמובן שעל חשבונם והם החזירו לי מחשב חדש, כך שאני לא "התבאסתי" לקנות מאשדוד.

1600*1200 הוא בין 22" סטנדרתי לבין רזולוציית FHD כך שה-260GTX והHD4870 1GB יספיקו בהחלט

עדיין לא שמת לב כנראה, כי שמת סיגייט ולא סמסונג :)

הסמסונג עדיף כרגע מבחינת המחירים... אלא אם כן מדובר על סיגייט מהסדרה החדשה והם לא ציינו את זה.

(ודרך אגב, אחרי חפירה של 15 עמודים לומדים קצת על כוננים קשיחים :))

לך היה מזל בנוגע לאחריות, אבל מה יקרה אם הוא יתקלקל בהמשך? ודרך אגב, רק היום או אתמול מישהו פתח דיון על זה שהוא קיבל מסך תקול, וכרגע החנות רוצה שהוא ישלח להם את המסך על חשבונו חח

וכפי שצויין למסך http://www.eizo.com/products/lcd/s2100/spec.asp שעובד על רזולוציה טבעית של 1600/1200, עדיף כרטיס מסך עם יותר זכרון מאשר 512MB.

פורסם

מה זאת אומרת מזל בנוגע לאחריות? ב"פוקס" קיבלתי אחריות סופר VIP?

אם אתה מתכוון שמזל שעדיין הייתי בתקופת האחריות, אז גם אם החנות נמצאת מעבר לכביש, ברגע שמתקלקל משהו הם לא יעזרו לך יותר (טוב, אולי יעזרו לך לקנות חדש ;))

פורסם

הכוונה היא שבגלל שהמחשב היה חדש המשלוח היה על חשבונם...

במידה והמחשב עדיין באחריות אבל כבר לא חדש, על מי המשלוח?

וההבדל עם חנות שנמצאת בהישג יד, הוא שאם יש תקלה במחשב לא תצטרך לשלם על משלוח, או להיות תלוי בחברת שליחויות עד שהמחשב יחזור.

פורסם

Guy950 אני שמתי את הירוק' date=' כי לא היה CM690 אחר לבחירה... (לא שמתי לב שגם הוא שם :P)

בנוגע למערכת ההפעלה, אין טעם ביותר מפרמיום...

[/quote']

האמת שלא שמתי לב ששמת גם :lol: :lol:

אני מדבר על המפרט שהוא בנה בעמוד הקודם, הוא גם שם את המארז הזה.

אני קניתי את המחשב שלי בP-see בי-ם, על ההתחלה גם לי הייתה תקלה במחשב (משום מה הויסטה נוהגת להיתקע מדי פעם וגם עכשיו זה עדיין ככה) אז לקחתי את המחשב אליהם על חשבון האנרגיה הפיזית שלי :'(

זה מחשב כבד בואנה, מזה עשו אותם כבדים בשנים האחרונות :pissed:

אגב, גם אני חושב שרק הויסטה פרימיום היא מה שצריך לקנות, שאר הגרסאות לא ממש שוות תוספת כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים