עבור לתוכן

מה הקטע של הכרטיס הזה? שמעתם עליו? של חברת EVGA

Featured Replies

פורסם

זה לא שאלה של עדיף ,מישהו שעיקר השימוש שלו במחשב הוא במשחקי רשת זה יכול להועיל במקצת.

עצם העובדה שזה NPU ולא סתם כרטיס רשת מייחדת אותו

טחח NPU, אני גם יכול להמציא שמות, שוב כרטיס רשת לשוק הenterprise מגיע עם מעבדים נורמאליים, ויכולות offload מעולות.

כרטיס טוב יעלה בסביבות ה100 דולר(ל4 פורטים) וגם מגיע עם מעבד יעודי, וחבילת דרייברים נורמאלית שבאמת תבצע offload מהמעבד.

פורסם

טחח NPU, אני גם יכול להמציא שמות, שוב כרטיס רשת לשוק הenterprise מגיע עם מעבדים נורמאליים, ויכולות offload מעולות.

כרטיס טוב יעלה בסביבות ה100 דולר(ל4 פורטים) וגם מגיע עם מעבד יעודי, וחבילת דרייברים נורמאלית שבאמת תבצע offload מהמעבד.

לא מבין מה הייתה מטרת התגובה שלך , אני המצאתי את המושג NPU? כמו שיש CPU וGPU אז יש גם NPU , אולי אם היית מקדיש זמן לקרוא הכל היית רואה שאף אחד באמת לא צריך את זה , חוץ מזה שההבדל בינו לבין כרטיס רשת (אונבורד או לא) הוא המעבד שמוריד עומס מהCPU , זה הכל.

כבר רשמתי שהיעילות שלו שואפת לאפס , מה עוד אתה רוצה?

פורסם

תדחוף כול מילה באנגלית שיש לה קשר למחשבים ויש לך מושג חדש.

TPU - כרטיס נוסף שיחברו אליו את כול המאווררים והוא יחשב לבד לפי הטמפרטורה כמה כוח לתת להם.

APU

תכלס גם לי זה מצחיק שלוקחים שטות כזאת והופכים אותה ל

NETWORK PROCESSING UNIT.

פורסם

לא מבין מה הייתה מטרת התגובה שלך , אני המצאתי את המושג NPU? כמו שיש CPU וGPU אז יש גם NPU , אולי אם היית מקדיש זמן לקרוא הכל היית רואה שאף אחד באמת לא צריך את זה , חוץ מזה שההבדל בינו לבין כרטיס רשת (אונבורד או לא) הוא המעבד שמוריד עומס מהCPU , זה הכל.

כבר רשמתי שהיעילות שלו שואפת לאפס , מה עוד אתה רוצה?

שאין דבר כזה NPU, זה מיתוג שהם המציאו לעובדה שיש מעבד מובנה על כרטיס הרשת, בפועל לכל כרטיס רשת נורמאלי(והרבה יותר זול מזה במיוחד בעלות לפי פורט) יש מעבד, ואם הוא יוצר בשנתיים האחרונות הרבה יותר חזק מזה. כאלה שעובדים על ARM(כמו האינטלים בד"כ) יש על Xscale ראיתי אפילו כמה שמשתמשי במעבדי RISC, ועם סט דרייברים שבאמת עושה משהו כן משנים דברים.

למחשב ביתי ספק אם ישנו יותר מידי(לא פחות מהצעצוע המגוחך הזה עם ההיטסינק) אבל למחשב שבהחלט עושה משהו(AKA שרת) כן, הכרטיסים האלה תוכננו לספק יכולות offload לVOIP, IPSEC וכל דבר אחר כמעט שאפשר לחשוב עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים