עבור לתוכן

מה הקטע של הכרטיס הזה? שמעתם עליו? של חברת EVGA

Featured Replies

פורסם

זה בכלל כרטיס רשת , איך הוא קשור פה ל"מעבדים,לוחות-אם וזכרונות" ?

בכל מקרה , כנראה שהיה קשה לקרוא בפנים ולהבין שמדובר בכרטיס רשת עם יחידת עיבוד רשת שבתיאוריה עוקפת את הגדרות הווינדוס בנוגע לשליחה וקבלת מידע ברשת ומורידה כמעט לגמרי את העבודה של הCPU כשזה קורה , בתיאוריה זה אמור למנוע לאגים במשחקי רשת (שזו המטרה העיקרית של הכרטיס הזה) וזהו.

פורסם
  • מחבר

OK

מומלץ?

איפה אפשר להשיג?

מכיר משהו דומה?

פורסם

הוציאו גרסת PCI-E לKILLER? חידשתם לי פה

בגדול מדובר על חתיכת החומרה הכי מיותרת שיש היום מכיוון שהכרטיסי רשת המובנים מספקים את הצרכים של רובנו

פורסם

OK

מומלץ?

איפה אפשר להשיג?

מכיר משהו דומה?

ממש מיותר...

פורסם

כן, זה הגרסה החדשה.

יש לה קצת תוספות כמו הרצת תוכנות VOIP וכו' על הכרטיס, וכך להוריד את הניצולת מעבד עוד יותר.

נראה לי בזבוז כסף תאמת

פורסם
  • מחבר

OK

הבנתי שזה לא משהו!

היכן אפשר להשיג את זה בארץ? יש לכם מושג

פורסם

עדיף לקנות Intel Pro 1000/10G טוב מאשר את הזבל המצועצע הזה...

פורסם

עדיף לקנות Intel Pro 1000/10G טוב מאשר את הזבל המצועצע הזה...

זה לא שאלה של עדיף ,מישהו שעיקר השימוש שלו במחשב הוא במשחקי רשת זה יכול להועיל במקצת.

עצם העובדה שזה NPU ולא סתם כרטיס רשת מייחדת אותו

פורסם
  • מחבר

זה לא שאלה של עדיף ,מישהו שעיקר השימוש שלו במחשב הוא במשחקי רשת זה יכול להועיל במקצת.

עצם העובדה שזה NPU ולא סתם כרטיס רשת מייחדת אותו

בדיוק...

רק חבל שאין את זה פה בארץ.. :nixweiss:

פורסם

בדיוק...

רק חבל שאין את זה פה בארץ.. :nixweiss:

חוץ מהעובדה ששינו את הממשק לPCI-E , אני לא רואה סיבה להוציא עליו 170$ אפילו שהוא נראה מגניב...

עריכה:

תראו את זה:

בסוף הסרטון הוא רושם שזה שיפר לו בכ5 FPS (כנראה בגלל שהוא מוריד עומס מהמעבד)

והוריד לו כ-6 מילישניות בפינג (והוא אומר שלפעמים יותר - לא אומר עד כמה)

לא נראה לי שזה שווה את המחיר שלו שOC למעבד וכרטיס מסך יכולים לתת את אותם הביצועים והבדלי הפינג זניחים לחלוטין.

פורסם

LOL - שיפור של 6 מילישניות, זה מה שיעזור בlatancy של 200 מילישניות. :lol:

אני אדע שמצבי טוב בחיים כשאני אקנה כרטיס רשת למחשב האישי שלי ב100+ דולר...

פורסם

LOL - שיפור של 6 מילישניות, זה מה שיעזור בlatancy של 200 מילישניות. :lol:

אני אדע שמצבי טוב בחיים כשאני אקנה כרטיס רשת למחשב האישי שלי ב100+ דולר...

מחזק.

פשוט לא שווה את ההשקעה.

מי שחי ממשחקי רשת וטורנירים אז זה אולי מתאים לו ,בשביל לשחק L4D אוTF2 או CS:S , מספיק כרטיס רשת שמובנה בלוח אם.

פורסם

רגע, אם כבר עכשיו יש לי פינג של 4 עד 6 לכמה שרתים של TF2, אז עם הכרטיס הזה יהיה לי פינג -2 עד 0?

:lol:

פורסם

בקיצור זה כרטיס רשת לפראירים. כיום יש בתוך המחשב מעבדים כלכך חזקים עם כמה ליבות שהחלק של הרשת הוא ממש מינורי מבחינת זמן עיבוד. אני פעם עשיתי אופטימיזציה קטנה של שליחת UDP על מעבד של 200MHZ ששיפרה את מהירות השליחה מ200 ל 20 מיקרו שניות. על מעבדים של היום שעובדים בסביבות ה2-3 GHz ועושים 3-4 פעולות לשעון שליחת חבילות לא צריך לקחת יותר מ 10 מיקרו וקבלה זה אפילו יותר קל.

הבעיה עם הדרך שממשים netstack היא לרוב שמשתמשים בlink list לrouting table שהוא מימוש גרועה מבחינת caching . אם אני למשל רוצה למצוא פרמטרים כדי לשלוח חבילה צריך לחפש את היעד על עץ ואז לשבור את הראש. לרוב זה גם שטויות כי מחשבים ביתיים לרוב שולחים רק למקום אחד - default gateway .

גם לממש VOIP זה משחק ילדים אלא אם כן זה CELP שהווא גם קטן על המעבדים קיימים היום. לרוב לא עושים יותר מADPCM שהוא קל מעוד למימוש גם על מעבדים מעפנים.

אם אתם רוצים לשפר פינג במשחקים הדרך הכי טובה זה לשפר את ה QOS ולעבור לגור קרוב לשרת פיזית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים