פורסם 2009 באפריל 2016 שנים הייש לי 2 כוננים WD6400AAKS והחלטתי לעבור לRaid.הלוח הוא Gigabyte EP43-UD3L.אני מתלבט אם כדאי Raid 0 וצריך לדעת אם יש שיפור משמעותי בביצועים ואיך ההרדיסקים מוצגים ב"מחשב שלי" ( כונן אחד? שניים?).אם אין שיפור משמעותי אז אעדיף JBOD.השאלה האם צריך להתקין ווינדוס מחדש ולפרמט את הכונן הקיים, איזה תוכנה של Gigabyte צריך לניהול Raid, ואיך בדיוק מבצעים את ה2 האופציות?עריכה: הפעלתי את SATA AHCI והווינדוס לא עולה אז זה אומר שצריך להפעיל את האופציה ואז להתקין ווינדוס?
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים הייש לי 2 כוננים WD6400AAKS והחלטתי לעבור לRaid.הלוח הוא Gigabyte EP43-UD3L.אני מתלבט אם כדאי Raid 0 וצריך לדעת אם יש שיפור משמעותי בביצועים ואיך ההרדיסקים מוצגים ב"מחשב שלי" ( כונן אחד? שניים?).אם אין שיפור משמעותי אז אעדיף JBOD. RAID 0 או RAID 1 זה תלוי בצרכים שלך0 זה ביצועים ו 1 זה לגיבוילגבי השיפור בביצועים:RAID 0 זאת אחת הטכנולוגיות היחידות שמתקרבות לכפל ביצועים מכל הטכנולוגיות של DOUBE ו DUAL וכל אלה אבל יחד עם שיפור הביצועים באה גם הסכנה שאם אחד הדיסקים הולך כל המידע הולךהדיסק השני אומנם לא יתקלקל מכאנית אבל המידע בו לא יהיה נגישהשאלה האם צריך להתקין ווינדוס מחדש ולפרמט את הכונן הקיים, איזה תוכנה של Gigabyte צריך לניהול Raid, ואיך בדיוק מבצעים את ה2 האופציות?עריכה: הפעלתי את SATA AHCI והווינדוס לא עולה אז זה אומר שצריך להפעיל את האופציה ואז להתקין ווינדוס?
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים AHCI זה לא הפעלה של הRAID?לא. אתה יכול לקרוא על AHCI בסטיקי "הודעות נבחרות".
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר קראתי אבל אני לא בטוח אם זה יתן לי שיפור בביצועים. מה גם שזה מאט את העליה של המחשב עוד לפני טעינת הווינדוס
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים קראתי אבל אני לא בטוח אם זה יתן לי שיפור בביצועים. מה גם שזה מאט את העליה של המחשב עוד לפני טעינת הווינדוסאתה לא בטוח שמה יתן לך שיפור ביצועים?RAID 0?למה שלא יתן לך שיפור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.