פורסם 2009 באפריל 2016 שנים טוב אז הנה הסיפור ברשותי המחשב הבאamd athlon 3200+ geforce 6800 gsga-k8n-sliבכל אופן עשיתי למעבד אוברקלוק 2ghz @ 2.5ghz עשיתי בדיקת מאמץ של שעה ב-OCCT והכול היה בסדר בכל אופן איזה שבוע אולי אחרי קיבלתי מסך כחול והאוברקלוק התבטל והביוס עשה ריסט עכשיו כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דברים ואז הקטע הזה http://img366.imageshack.us/img366/3605/80802832.jpgדרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר לא ואני יודע שהדיסק קשיח פועל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא פעל כרגיל אז
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר זה לא יכול להיות הכבל SATA כי ניסית לחבר איתו את הארד דיסק למחשב אחר וזה פעל כרגיל
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דבריםדרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד לי נראה שההגדרות ב- bios לבקר ה- sata השתנו ל- raid או ל- ahci במקום IDE (ייתכן שהשמות אחרים - תלוי ב- bios עצמו).תחפש איפה מגדירים את מוד העבודה של בקר ה- sata ותשנה חזרה ל- IDE (אמור להיות תחת advanced)...
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר הצלחתי תודה חיפשתי הוראות לביוס באינטרנט ומצאתי מדריך עם תמונות וגילית שאם אני רוצה רייד אז sata raid function צריך להיות enabled אני חשבתי מקודם שלא יזיק שיהיה enabled אז לא נגעתי בזה ועכשיו עשיתי disable וזה פועל כרגיל תודה אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.