עבור לתוכן

מערכת הפעלה לא עולה

Featured Replies

פורסם

טוב אז הנה הסיפור ברשותי המחשב הבא

amd athlon 3200+

geforce 6800 gs

ga-k8n-sli

בכל אופן עשיתי למעבד אוברקלוק 2ghz @ 2.5ghz עשיתי בדיקת מאמץ של שעה ב-OCCT והכול היה בסדר בכל אופן איזה שבוע אולי אחרי קיבלתי מסך כחול והאוברקלוק התבטל והביוס עשה ריסט עכשיו כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דברים ואז הקטע הזה

http://img366.imageshack.us/img366/3605/80802832.jpg

דרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד

פורסם

הדיסק הקשיח מזוהה בביוס ?

פורסם
  • מחבר

לא ואני יודע שהדיסק קשיח פועל כי ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והוא פעל כרגיל אז

פורסם

תחליף את כבל הנתונים.

פורסם
  • מחבר

זה לא יכול להיות הכבל SATA כי ניסית לחבר איתו את הארד דיסק למחשב אחר וזה פעל כרגיל

פורסם

תאפס הגדרות ביוס.

פורסם

כשהמחשב עולה מערכת ההפעלה לא עולה המחשב עובר פוסט ואחרי זה יש קטע שלא הופיע בעבר שכתוב press f10 to enter raid ואחרי זה מופיעים עוד כמה דברים

דרך אגב גם כתוב שהמחשב לא מזהה את את ההארד דיסק בעליה בסליב ובמסטר אבל רואים את הארד דיסק אם אני נכנס לרייד

לי נראה שההגדרות ב- bios לבקר ה- sata השתנו ל- raid או ל- ahci במקום IDE (ייתכן שהשמות אחרים - תלוי ב- bios עצמו).

תחפש איפה מגדירים את מוד העבודה של בקר ה- sata ותשנה חזרה ל- IDE (אמור להיות תחת advanced)...

פורסם
  • מחבר

הצלחתי תודה חיפשתי הוראות לביוס באינטרנט ומצאתי מדריך עם תמונות וגילית שאם אני רוצה רייד אז sata raid function צריך להיות enabled אני חשבתי מקודם שלא יזיק שיהיה enabled אז לא נגעתי בזה ועכשיו עשיתי disable וזה פועל כרגיל תודה :hi: אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים