עבור לתוכן

התלבטות:MSI Wind VS. Asus 1000HE עריכה: נקנה MSI, יש ביקורת

Featured Replies

פורסם

אתה טועה תבדוק את עצמך באסוס יש x3100

הנה מפרט :

אני ממליץ בחום שלא להסתמך על מפרטים באתרי המכירות השונים. זו לא הפעם הראשונה שהם טועים.

פורסם

אני השתמשתי בשני המחשבים, ואני חושב שאם המחיר לא משחק תפקיד - עדיף את האסוס. המקלדות די זהות, ולמעשה המקלדת של ה-1000HE גם אסטתית בהרבה.

פורסם

אני ממליץ בחום שלא להסתמך על מפרטים באתרי המכירות השונים. זו לא הפעם הראשונה שהם טועים.

כן כנראה יש במפרטים טעות כי ביותר ממקום אחד ראיתי שאומרים שיש לאסוס x3100

השאלה אם זו טעות או שהם מטעים.......

פורסם
  • מחבר

כן כנראה יש במפרטים טעות כי ביותר ממקום אחד ראיתי שאומרים שיש לאסוס x3100

השאלה אם זו טעות או שהם מטעים.......

נראה לי מטעים... לפי רוב הפרסומים הכול זהה בעיקרון... מסך, זיכרון (2 גיגה בMSI ועבור חסוס תוספת 100 שח), WIFI BT

סוללה 6 תאים - נראת יותר טוב באסוס, אבל אולי זאת 3 תאים שנראת כזאת דקה... ה3 תאים של MSI נראת סבבה, ל6 תאים יש בליטה שדווקה אומרים שיותר נוח לעבוד ככה על המחשב כי המקלדת טיפה בזוות - שוב... נוחות לפי כול משתמש.

מה ששונה זה המבנה - יוצר מאסיבי בASUS , אולי רק נראה כך.. וזה משפיע טיפה על המשקל

וכמובן המקלדת שכול כך חשוב לראות איך מסתדרים איתה... הMSI נראה סבבה ומרגיש טוב... אסוס בבדיקה עוד שעה ככה...

לגבי הטאצפד... אומרים שזה של ASUS יותר טוב.. אני יעבוד עם עכבר 90% מהזמן נראה לי... ככה שזה לא ממש משנה..

עריכה: אז קניתי את הMSI, העדפתי את המחיר. המקלדת סבבה, הטאצפד סבבה, המקשים שלו טיפה קשים לפי דעת רבים - לי לא מפריע כי אין לי הרבה ניסין קודם. הבטריה מרגישה סבבה ומחזיקה 4 שעות בכיף.

ועכשיו הערות:

למקדת צריך להתרגל, במיוחד לימין שלה שקוצץ ועוות, יחד עם מקשי הEND וכו'....

הבעיה בטאצפד הוא חוסר גלגל מרכזי שכיום יש כמעט בכול נייד. המשטח טיפה קטן מהרגיל ורגיש ככה שמי שלא רגיל לעבוד עם ידים סטטיות וילחץ בטעות על המשטח יזיז את העכבר לכול רוחב המסך.

בנוגע לשימוש: האתחול הראשוני לקח טיפה זמן (בASUS לקח פחות בחנות), אבל עבר ממש חלק. FF, סקייפ, מסן ואנטי וירוס והוא סוחב בכיף עם 9 טאבים פתוחים כרגע... וכמה שיחות מקבילות במסן... מגמגם לפעמים למספר שניות אבל לא ממש מפריע.

המסך: רואים ממש סבבה וגם תחת תאורה מלאה. בשמש לא נבדק כי כשיש שמש אני בעבודה....האיקונים בגודל מתאים והחלונות סבבה. הגלישה מתאימה למי שרגיל למסכי 17'' ורזולוציה של 1024. עדיין חסר קצת גודל מסך אבל סביר בהתחשב בזה שמראש ידעתי שאני קונה 10''

זאת ההתרשמות מכמה שעות מולו... אם מישהו רוצה עוד פרטים הוא יכול לפנות בפרטי או פה או איך שימצא לנכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים