עבור לתוכן

סרטים ישנים ברזולוציה גבוהה ??!!

Featured Replies

פורסם

כשאני הולך לסרט בקולנוע (נניח ליס מקס) , זו הרזולוציה שאני בעצם רואה את הסרט ?

איפה נמצא הקולנוע הזה? :lol: :lol: :lol:

ולא הבנתי את השאלה שלך בלי שום קשר.

פורסם

הוא שואל אם בקולנוע רואים ברזולוציה של הצילום המקורי (שהרבה יותר גבוהה מ-fullhd)

אני מניח שזה תלוי במקרן שלהם (אם הוא בכלל מסוגל להקרין רזולוציות כאלה)

ובעותק הסרט שלהם (אין לי מושג אם המקור להקרנה בקולנוע הוא בדיוק זה שצולם ברזולוציה המוגזמת של film)

פורסם

זו הערכה גסה של דיגטציה, לפילם אין ממש "רזולוציה". בהחה שהמקרן הוא מקרן פילם (ולא דיגטלי כמו בחלק מהאולמות החדשים) זו ה"זולוציה" שתראה. כל העותקים "זהים" למאסטר

פורסם

לא שמתי לב :silly:

פורסם

אתם שוכחים דבר פשוט מאוד מעבר לכל מה שנאמר כאן כבר.

ככול שהמסך גדול יותר כך יש צורך בסרט באיכות\רזולוציה גדולה יותר על מנת שאיכות התצוגה תהיה טובה\גבוהה.

יש הבדל ענק לאיכות שצריך על מנת להקרין סרט על טלוויזיה בגודל של 14 אינצ' לבין טלוויזיה של 60 אינצ'.

לכן כל העניין של HD קפץ, ככול שגודל הטלוויזה עולה כך נדרש איכות\רזולוציה גבוהה יותר.

במסכי קולנוע היות ומדובר במסך ענק, יש צורך מן הסתם ברזולוציה גבוהה יותר מסרט DVD רגיל, לכן אות המקור הרבה יותר גבוהה. כאשר רוצים להמיר את זה לDVD או ל HD-DVD אז פשוט "מורידים" לאיכות הרצויה.

לכן גם סרטים ישנים נמצאים כיום באיכות HD, פשוט לוקחים את הפילים המקורי, משפצים אם יש צורך ועושים המרה ל HD. אך למרות זאת יש הבדל בין מצלמות חדישות לבין המצלמות הישנות מטבעה של הטכנולוגיה שמשתנה ומשתפרת. אך עדיין גם סרטים ישנים נראים הרבה יותר טוב מאיכות קלטת וידאו או אפילו DVD רגיל.

פורסם

תקרא על מקרנים והרזולוציה שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים