פורסם 2009 באפריל 1916 שנים שלום, יש לי 2 מחשבים כאשר הראשון עם Vista 32bit מחובר ישירות לראוטר (של 2WIRE) והשני עם XP SP3 גולש אלחוטית. על שניהם מותקן kaspersky internet security.הבעיה היא שהמחשבים לא "רואים" אחד את השני, ולכן אני לא מצליח לשתף קבצים וגם מדפסת. המחשבים כן מצליחים לעשות ping אחד לשני גם לפי IP וגם לפי השם מחשב. שניהם נמצאים באותה קבוצת עבודה. ובנוסף כיביתי בשניהם את הקספרסקי וזה עדיין לא עבד. בשניהם השיתוף קבצים מופעל. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים נסה להכנס למחשב שלי ואז בשורת כתובת לרשום\\ipכלומר אם הIP הוא 10.0.0.1 (של המחשב השני)אז \\10.0.0.1כמובן ההתחלה של הקטע זה \\ ולא קודם הIPאם לא הולך נסה רגע לIP של המחשב שלך ותגיד מה קורה
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים המלצה שלי, תן שם חדש לקבוצת העבודה, בטל כל פיירוול אפשרי כולל זה של הוינדוסים , וזה הכל, כמובן שאתה לוקח בחשבון, ששיתוף קבצים ותיקיות מסומן על גבי כרטיסי הרשת ובכל המחשבים אתה האדמיניסטרטור .
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר bendani, כשאני מכניס את הIP של המחשב השני זה רושם "נתיב הרשת לא נמצא", אבל הIP של אותו המחשב מציג תיקיה עם המדפסת ועוד תיקיה אחת ששיתפתי.המלצה שלי, תן שם חדש לקבוצת העבודה, בטל כל פיירוול אפשרי כולל זה של הוינדוסים , וזה הכל, כמובן שאתה לוקח בחשבון, ששיתוף קבצים ותיקיות מסומן על גבי כרטיסי הרשת ובכל המחשבים אתה האדמיניסטרטור . ניסיתי לשנות שם קבוצה לשניהם וזה לא עזר, בשניהם הפירוול מכובה ושיתוף קבצים ותיקיות מסומן.תודה.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים קודם כל תבדוק שאתה מצליח לראות את עצמך , כלומר להכנס לשיתוף של עצמך, כנס ל- my_networks_places משם כנס ל- view_workgroup _computersואז אתה אמור לראות לפחות את עצמך אם לא את המחשב שאיתו אתה רוצה לשתף נסה להכנס למחשב של עצמך ואתה אמור לראות תמונה של המדפת שאתה רוצה לשתך וכ"ו ....
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר אני אכן רואה את המחשב שלי שם ואת התיקיה שתיארת, אבל לא את המחשב שאיתו אני מעונין לשתף.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אז לכל הנראה זה בעיה בויסטה, נסה לעשות את אותו הדבר בויסטה וראה אם גם שם אין את אותה הבעיה , כמו כן, נסה לבדוק תקשורת בין שתי המחשבים , פינגים לכתובות האיי פי של התחנות. בנוסף בויסטה יש את מרכז הרשת והשיתוף , ישנם כל מיני אפשרויות שם שצריך לאפשר, בנוסף היה בתרדים קודמים מישהו ששיתף את הקישור הבא: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/he-IL/Help/e20e6875-7210-47bb-bf19-5c60e6ae86151037.mspxבדוק שם,
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מודם-נתב של 2Wire לרוב מחלק כתובות פרטיות מ class B כלומר: 172.16.0.1-172.16.255.254בכל מקרה יש כמה גירסאות שלו שחולקו במזנו ע"יבזק (ציוד ממש לא רע) ויכול להיות שיש לו DHCP scope שונה אז פשוט תבדוק מה מקבל הכרטיס רשת בכל אחד מהמחשבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.