עבור לתוכן

וינדוס לא עולה לאחר שאיבה

Featured Replies

פורסם

שאבתי מאחורי המחשב של חברה שלי, וסביר להניח שהזזתי כמה כבלים (וניתקתי בכל של מסך אחד בטעות) ואחרי זה, המחשב היה דלוק, אבל המסכים אמרו שאין שום אות ממנו.

לאחר איתחול הפס שבדרך לטעינה של וינדוס (ויסטה) נתקע לסרוגין (דבר שלא קרה בעבר) ובדיוק בקטע שלפני המסך welcome המחשב פשוט נתקע של מסך שחור.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, לפני שאני פותח את המחשב ועושה מסג' למגעים של הכל?

פורסם

נתק חשמלית, תעלה מחדש...

אם לא עוזר תנסה Last known Good Configuration.

במידה וגם זה לא עזר נמשיך עם ה Troubleshooting....

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר את שני ההצעות שלך.

פורסם

ככה היה לי עם המחשב הישן שלפעמים פשוט החליט שהוא מראה לי מסך שחור מה שעזר:

-מדי פעם הייתי מוציא את הכרטיס מסך , מתפלל לאלים שיעבוד , ומחזיר - עבד לפעמים.

-משהו שעבד יותר טוב היה לתת לו מכה חזקה.

פורסם
  • מחבר

עדכון: יש עכבר במסך השחור המדובר.

פורסם

אם עקרת את הכבל של המסך יכול להיות שכרטיס המסך זז מהמקום, וברגע הראשון שהוא נדרש להציג ממשק גראפי מתקדם הוא נתקע. תנסה להוציא ולהכניס אותו, ואם יש לך כמה סלוטים תנסה להעביר אותו מקום.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי והכנסתי, לא עזר. אין לי עוד סלוטים של PCIE.

מצד שני, קשה לי להאמין שהוא יראה לי את כל מה שיש עד הוינדוס, ואת העכבר ולא יעלה לי את הוינדוס.

מה גם, שהוא מכבה את המסך ונכנס לsleep אם לא נוגעים בו.

פורסם

תנסה כרטיס מסך אחר אם יש לך. אם עובד כנראה שכרטיס המסך נדפק. אם לא עובד, כנראה שלוח האם נדפק. מזל טוב :) הפכת מחשב לגרוטאה, אבל לפחות לגרוטה נקייה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בסייפמוד: יש שומר מסך, אבל אין שום דבר חוץ מהעכבר שאר הזמן o_O

wtf?

פורסם

מסקנה: האבק שומר על המחשב!

פורסם
  • מחבר

זה חד משמעית לא הכרטיס מסך. LiveUbuntu עולה כמו גדול.

עוד משהו תמוה, livecd של לינוקס עולה כמו גדול, אבל כל דיסק התקנה של וינדוס, אני חייב לנתק את הHD כדי שהוא יעלה בבוט.

פורסם

אם המחשב היה דולק בזמן הניקוי בהחלט יכול להיות שה-HD נדפק. בשביל דיסק של לינוקס הקבצים על ה-HD חסרי משמעות, אבל ה-Windows סורק את הדיסק לפני ההתקנה כדי לזהות מערכות הפעלה קודמות, ואם הוא נתקע בקובץ פגום הוא יכול להיתקע. בהנחה שהשתמשת ב-CD של ויסטה, נסה להעלות Recovery Console מדיסק ההתקנה של XP ולעשות CHKDSK. אם לא תצליח נסה לגבות את כל הדברים החשובים מה-LIVE CD ולפרמט אותו.

פורסם
  • מחבר

המחשב עלה, הכל בסדר עכשיו.

אין לי מושג איך זה קרה, לא עשיתי שום דבר שאמור להיות קשור.. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים