עבור לתוכן

המשחק הזה פשוט ממכר!!! אני לא יכול להפסיק לשחק בו!! תראו

Featured Replies

פורסם

קיצר נמאס לי מהמשחק הזה, אני לא מצליח לעבור את המאה אלף

אני הולך לפרוץ את המשחק כמו מנייק ולראות האם זה בכל מציאותי להגיעה ל170 אלף שלהם בשיאים.[br]פורסם בתאריך: 23.04.2009 בשעה 19:47:28

תשכחו מזה ...

בדקתי הוספתי לעצמי 200 אלף על תחילת המשחק ועדין זה היה כמעט בלתי אפשרי לעבור את 100 (ואני מילאתי חצי מפה בהכול)

בערך כשמגיעים ל120 אלף נקודות אז יש טנק שהייתי צריך להפלתי עליו יותר מ100 פצצות אטום!! (הוספתי בכוונה בשבילו עוד 100 אלף)

ושאני לא אתחיל לדבר לגבי המטוסים ...

קיצר כל מי שנמצא ברשימת השיאים שם עם 170 אלף נקודות שקרן וציטר.

• תגובות 80
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך פרצת אותו?

פורסם

"פרצתי" סה"כ השתמשתי בתוכנה וחיפשתי בטווח זכרון שבו ישב המשחק את הכסף וערכתי אותו. (לוקח 30שניות)

פורסם

בדקתי הוספתי לעצמי 200 אלף על תחילת המשחק ועדין זה היה כמעט בלתי אפשרי לעבור את 100 (ואני מילאתי חצי מפה בהכול)

בערך כשמגיעים ל120 אלף נקודות אז יש טנק שהייתי צריך להפלתי עליו יותר מ100 פצצות אטום!! (הוספתי בכוונה בשבילו עוד 100 אלף)

ושאני לא אתחיל לדבר לגבי המטוסים ...

חפש קצת סרטונים ביוטיוב. מה שעושים זה לדאוג שיהיו שני מסלולים אפשריים לאויבים להגיע למגדל, כשאחד מהם חסום (וכמובן כל התותחים שלך ממוקמים בדרך האחרת). קצת לפני שהטנק מגיע לסוף, אתה פותח את המסלול החסום, וחוסם לו את הדרך, ככה שהוא חייב לחזור את כל הדרך.

ואם זה לא מספיק אז אתה יכול לעשות את זה שוב ושוב.

פורסם

חפש קצת סרטונים ביוטיוב. מה שעושים זה לדאוג שיהיו שני מסלולים אפשריים לאויבים להגיע למגדל, כשאחד מהם חסום (וכמובן כל התותחים שלך ממוקמים בדרך האחרת). קצת לפני שהטנק מגיע לסוף, אתה פותח את המסלול החסום, וחוסם לו את הדרך, ככה שהוא חייב לחזור את כל הדרך.

ואם זה לא מספיק אז אתה יכול לעשות את זה שוב ושוב.

זה לא חדש חשבתי על זה עוד בהתחלה, הרעיון היה להדגיש כמה הטנק יותר חזק בהשוואה לקודמיו, כדי לתאר כמה המטוסים חזקים יותר ...

עריכה: אבל אתה יודע מה יש לך לינק לYOUTUBE ?

פורסם

באמת משחק ממכר.

השיא שלי 86,399.

עכשיו אנסה ליצור 2 שבילים ואחסום כל פעם אחד אחר.

ניראה כמה זה יעזור.

עדכון: שיא חדש 100,140 !!

בעזרת 2 נתיבים שונים.

המטוסים הרגו אותי... צריך כנראה למלא הרבה יותר מהמפה ב-נ"מ מפותחים עד הסוף.

-------------------- עדכון -----------------

שיא חדש: 112,231 !

שוב 2 נתיבים שונים ושוב מתתי בגלל המטוסים. פעם הבאה אשקיע כמעט ורק ב-נ"מ.

מצורפת תמונה.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים