עבור לתוכן

המשחק הזה פשוט ממכר!!! אני לא יכול להפסיק לשחק בו!! תראו

Featured Replies

• תגובות 80
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק סוס!!! עשיתי עכשיו 37000 אבל זה כי סתם הייתי יהיר וחשבתי שאני יכול הכל... אני בטוח יכול כפול[br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 14:57:52

אבל זה משחק קצת משעמם... כאילו הוא ארוך ומעצבן קצת....
פורסם

משחק סוס!!! עשיתי עכשיו 37000 אבל זה כי סתם הייתי יהיר וחשבתי שאני יכול הכל... אני בטוח יכול כפול

:smile1:

פורסם

אם כבר...

חשבתי שאני יכול הכל... אני בטוח יכול כפול[br]

פורסם

עשיתי 37038 אני מלך :P כמה מיניגאנים השתמשתי xD

פורסם

24000

החארות האלה טובים :bash:

פורסם

28674 נפסלתי בגלל המטוסים :\

בהתחלה המטוסים לא מורגשים אבל פתאום הם נהיים ממש חזקים וכבר אין מספיק זמן לבנות מספיק מכונות שלא יתנו להם לעבור.

משחק ממש טוב.

ראיתי את התוצאות הגבוהות ביותר.. הם הגיעו ל 170 אלף+- ואני ממש לא מבין מה הם עשו בשביל לשרוד כ"כ הרבה זמן.. עשיתי כ"כ הרבה מיני-גאנים שכבר נגמר לי המקום על המפה.. אני לא צוחק.

פורסם

בערך 55000....

טיפ, תשתמשו באבנים כדי לבנות להם סלאלום... זה מאט אותם ולכן הם נמצאים יותר זמן בטווח של התותחים... דבר שגורם להם להיפגע יותר פעמים ולא להגיע לבסיס

והמיניגאנים חסרי תועלת אחרי שעוברים שלב מסוים...

פורסם

חרא משחק,

פורסם

דעה מבוססת ומנומקת :)

אין לי מושג כמה עשיתי (לא הסתכלתי), אבל הגעתי לשלב 70 בערך. נכשלתי בגלל פעולה מטומטמת מאוד מצדי (שמתי חומה שגרמה לכולם לעבור מלמעלה, ככה שהתותחים שלי כבר לא פגעו בהם).

פורסם

67289

פורסם

2ed83mp.jpg

ובתכלס זה רק כי נמאס לי והפסקתי לעקוב אחריי המשחק..

אבל הטריק הוא לעשות שורות שורות של MG עם שורה של ריבוע בודד שהם יוכלו לעבור בו...

פורסם
  • מחבר

חחחח אני לא מאמין שזה מה שאני משחק!

אתמול ישבתי מ1 בלילה עד 3 בלילה על הדבר הזה!!! היום בבוקר ישבתי חצי שעה ועכשיו חזרתי מהעבודה ואני שוב משחק

זה נראה משחק דבילי אבל זה משחק גאוני וצריך הרבה חשיבה בשביל לשרוד

פורסם

71338

8)

[attachment deleted by admin]

פורסם

damn איך אתם עושים את זה? :-[

מילאתי את המסך בספירלה של תותחים ומשגרי טילים. בשלב מסוים פשוט נגמר לי המקום והתחלתי לפוצץ אותם עם הניוק. ואפילו עם זה הגעתי רק ל39173 נקודות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים