עבור לתוכן

טיזר ל - RISEN, ה - RPG החדש של יוצרי סדרת גוטיק

Featured Replies

פורסם

עד שאין gameplay אני לא מתייחס לסרטון כזה או אחר כי הוא לא אומר כלום.

מלבד זאת Piranha Bytes יושבים אצלי בתחתית הרשימה של מפתחים אמינים/טובים.

פורסם

עם כל מה שסבלתי מהבאגים המחרידים בסדרת גות'יק :pissed: אין מצב שאני נוגע בעוד משחק שלהם.

מדובר באנשים עם כשרון ליצירת משחקים, אבל חוסר יכולת מינימלית של troubleshooting למה שהם יוצרים.

פורסם
  • מחבר

הפעם אין עליהם לחץ להפיץ את המשחק מוקדם ככה שיש מקום לאופטימיות.

והם מפתחי ה - RPG המוכשרים ביותר תעשייה לדעתי. (יותר מב - BETHESDA שחזקים בעיקר בצד הטכנולוגי של המשחקים שלהם וגם מ - BIOWARE).

פורסם

מת לשים את הידיים על המשחק :jump:

Piranha Bytes מעולים, אהבתי אוד את כל סדרת גות'יק(אגב, אין כלכך הרבה באגים במשחקים, אתם מגזימים).

פורסם

מת לשים את הידיים על המשחק :jump:

Piranha Bytes מעולים, אהבתי אוד את כל סדרת גות'יק(אגב, אין כלכך הרבה באגים במשחקים, אתם מגזימים).

כן אני ממש מגזים עם הבאגים במשחק... רק שאת גות'יק 2 התחלתי לשחק פעמיים (!) וכל פעם נתקעתי באמצע עם באג שפשוט מנע ממני להמשיך לשחק. בפעם השניה זה היה כבר ממש אחרי 90% מהמשחק אחרי שעות על גבי שעות של השקעה (וזה משחק מאוד קשה למי שמכיר) ואז לקראת השלבים האחרונים המשחק היה קורס באופן קבוע כל פעם כשניסיתי לעבור את אזור המכרות.

[move] :bash:[/move]

פורסם
  • מחבר

אני לא נתקלתי בבאגים רציניים ששיחקתי ב - GOTHIC 2 (בגרסת ה - GOLD), כנראה המשחק הנקי ביותר מהם מהשלוש.

ויחד עם התוספת שלו מדובר כנראה באחד המשחקים הקשים ביותר שנוצרו, אבל אחרי שעוברים אותו מרגישים סיפוק אדיר.

אבל בראשון גם יש לי קריסות במקדש של ה - SLEEPER וזה מונע ממני לסיים את המשחק...

פורסם

סליחה על הבורות.. אבל מה זה RPG?

פורסם

ומה הקשר למשחק מחשב?

פורסם

אתה מפוצץ דברים עם זה

פורסם

אני לא נתקלתי בבאגים רציניים ששיחקתי ב - GOTHIC 2 (בגרסת ה - GOLD), כנראה המשחק הנקי ביותר מהם מהשלוש.

ויחד עם התוספת שלו מדובר כנראה באחד המשחקים הקשים ביותר שנוצרו, אבל אחרי שעוברים אותו מרגישים סיפוק אדיר.

אבל בראשון גם יש לי קריסות במקדש של ה - SLEEPER וזה מונע ממני לסיים את המשחק...

טוב, זה כנראה אינדיבדאולי, לדעתי אחרי שמנסים להתחיל משחק פעמיים שלוש זה נהיה ממש קל.

פורסם

כן אני ממש מגזים עם הבאגים במשחק... רק שאת גות'יק 2 התחלתי לשחק פעמיים (!) וכל פעם נתקעתי באמצע עם באג שפשוט מנע ממני להמשיך לשחק. בפעם השניה זה היה כבר ממש אחרי 90% מהמשחק אחרי שעות על גבי שעות של השקעה (וזה משחק מאוד קשה למי שמכיר) ואז לקראת השלבים האחרונים המשחק היה קורס באופן קבוע כל פעם כשניסיתי לעבור את אזור המכרות.

[move] :bash:[/move]

משתתף בצערך, באמת. :-[

קרה לי משהו דומה.. הבית התחיל להסתובב והכל הפך להיות אדום- הדבר הבא שאני זוכר זה שאני מתעורר בבית חולים עם שקית קרח על הראש :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

עד שאין gameplay אני לא מתייחס לסרטון כזה או אחר כי הוא לא אומר כלום.

מלבד זאת Piranha Bytes יושבים אצלי בתחתית הרשימה של מפתחים אמינים/טובים.

+1

סליחה על הבורות.. אבל מה זה RPG?

ומה הקשר למשחק מחשב?

כמעט כל משחק שאתה משחק בו היום משלב רכיבי RPG (בעיברית משחק תפקידים)

בקצרה משחק תפקידים, זה משחק שמתאים את עצמו אליך, העלילה מתקדמת הדמות שלך משתפרת בהתאם לבחירות שלך.

אם פעם כל המשחקים התחלקו לגנארים ברורים, פעם כל משחקי היריות היו רק לחורר את כל מה שזז

היום רוב המשחקים שואלים יותר ויותר רכיבי RPG, למשל FALLOUT3 ודומיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים