עבור לתוכן

בזק לא מסוגלת לספק לי אינטרנט , מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור עם מי הם עובדים, מצידי הם יכולים לספק אינטרנט גם לאלוהים.

אל תזכיר את שם השם לשווא .

הספקיות בקושי מסוגלות לספק אינטרנט בתשתית של מגה וחצי, אנשים חולמים על תשתית 50Mbps...

על המשפט הזה אני מצדיע לך !

• תגובות 61
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RF SOS, האם ניסית להחליף מודם?

לי בזמנו היה מודם בבזק שהתחרפן(אני על 2.5 מגה), וב-166 הורידו לי את החבילה ל1.5 ואח"כ ל1(בטווח של חצי שעה, כשאני עם התומך על הקו). המודם הפסיק באיזה יום להתסנכרן ב2.5 מגה. התקשרתי - הם אמרו שנתוני הקו גרועים(אני גר מטר וחצי ממרכזיה ראשית של בזק) וכנראה הם לא יוכלו לספק את הקו כמובטח(הוא עבד כמה חודשים בסדר).

כשהתעקשתי הם התחילו לחשוד שהבעיה במודם, והתחילו להוריד את המהירות של הקו וביקשו ממני לכבות ולהדליק אותו. ב1.5 הוא היה מצליח להתסנכרן אבל מתנתק אחרי כמה זמן. ב1 הוא הצליח להתחבר כשהנתונים של הקו "השתפרו".

הנציג הגיע למסקנה שהמודם "התחרפן"(בפועל הייתה לו בעיה באספקת חשמל סדירה מהשנאי והוא היה עושה רעש מאוד חלש של בזזזזזז, שהבחנתי בו רק כשהרמתי אותו בכל ההתעסקויות).

לכן, האם בדקת שאולי המודם לא תקין?

נ.ב.

בבקשה תעבור על החתימה שלי, לפני שאתה מחליט לעשות משהו בעניין הוט.

פורסם
  • מחבר

החלפתי כבר 12 ראוטרים בבזק סטור כבר צוחקים עלי

פורסם

היה לי המון שנים ADSL אני חושב שאני למעשה בין הראשונים בארץ! היה לי מודם אורכית (!!!!!!!!) למי שלא יודע זה מודם שלא היה מוגבל בUPLOAD אך בזק לקחו את כולם לאחר כמה חודשים בטענה שהם מביאים מודמים חדשים, למעשה הם הביאו מודמים הרבה יותר גרועים

אני עברתי לפני שנתיים לHOT ונטוויזין (הייתי בבזק בינלואמי) כי בזק היו סתם יקרנים עם המון ניתוקים

בHOT הייתה תקופה מסוימת של ניתוקים אבל כבר הרבה זמן לא חוויתי בעיות איתם

פורסם
  • מחבר

עוד מעט יש NGN לא שווה להתחבר ל HOT ?

NGN זאת טכנולוגיה של כבלים אופטים נשמע טוב :smile1:

אני מאמין שגג חצי שנה הטכנולוגיה תרוץ

הבעיה ששווה להתחייב ל HOT לשנה ?

ועוד משהו שמעתי שבזק תתחרה עם HOT על תשתית טלויזיה IPTV !!! חשבתי להתחבר ל YES ואני גם לא יודע מה לעשות ?!?

חשבתי לעשות חבילה משולבת NGN + IPTV .

פורסם

חשבתי לעשות חבילה משולבת NGN + IPTV .

מה שווה החשיבה כשאין עדיין לא את האפשרות, לא את התאריך המשוער של הספקת השרות, והכי חשוב - גם המחיר לא ידוע?

הבעיה ששווה להתחייב ל HOT לשנה ?

למה להתחייב?? להתחייב זה לא טוב באופן כללי.

פורסם
  • מחבר

אמרו שהתשתית של NGN תהיה עד 50 מגה בתוספת מאוד קטנה ולא משמעותית רשום באתר של בזק

ובקשר להתחייבות כל הספקים תשתית + אינטרנט דורשים מינימום שנה !!!!

פורסם

לא נכון. בספקיות אפשר בלי התחיבות/התחיבות קצרה (ברוב המקומות זה יקר אבל אי ב NETVISION עם התחיבות של חצי שנה במחיר טוב ובאקספון גם יש מחירים טובים בלי התחיבות).

בתשתית באמת בדרך כלל חובה להיתחבר.

לדעתי כרגע אין מה לחשוב על NGN, במיוחד לא אם אתה גר בחור :lol: גם אחרי שהם יתחילו לספק ב NGN יהיו להם בעיות בהתחלה ואתה תיראה שהם לא ישר יספקו מהירויות גבוהות ובכל מקרה יוגבלו על ידי HOT בכל מה שקשור למהירות מאקסימלית (כמו ש HOT מוגבלים היום ל 10M).

פורסם
  • מחבר

משרד התקשורת לא יתן לבזק להיות מונופול 50 מגה וש HOT תשאר 10 מגה מאחור .

מה עושים ?

הפוך הפוך גוטה !!! הפוך !!! :jump:

פורסם

באורנג' המהירות בנתיים בסדר גמור לפחות בADSL. אני לקחתי 5 מגה לחודש ללא התחייבות כדי לנסות.

מצליח להוריד בקרוב ל600K כאשר בבזק בנלאומי לא הגעתי לחצי מזה עם אותה חבילה.

לי אין טענות לשרות של בזק. כשרציתי לעלות מ4 מגה ל5, המודם לא הסתנכרן, אז שלחו טכנאי שבמשך שעתיים השחיל חוטים חדשים בצנרת בתוך הקירות

עד שאיכות הסיגנל הייתה טובה. גם החליף לי את המודם לADSL2 ללא ציוץ.

גם מוקד התמיכה שלהם עונה תוך זמן קצר בניגוד להוט שמחכים גם חצי שעה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום !

אתה באורנג' או בזק ?

ו 5 מגה בלי התחייבות זה יקר חבל על הזמן !

ומה עם התשתית ?

פורסם

גם אני לא הבנתי כלום, מה אתה רוצה ?! :nixweiss:

"בזק לא מסוגלת לספק לי אינטרנט , מה לעשות ?"

כשיש לך 2 נתיבים ואחד מהם חסום, באיזה תיסע ?! :s07:

אני גם מנסה להבין אם במקרה אתה עובד ממורמר של בזק שאפילו תשתית הם לא מסוגלים לתת לו.. למה סתם לפתוח ככה על הוט..?

או אולי בכלל אתה עובד באייבורי, מה לעשות שמסחרה בעין לא עושה לי טוב (אהמ.. אווטאר)

תבין שאם נכון לעכשיו תרצה אינטרנט, אין לך ברירה אלא לקחת תשתית של הוט + ספק לבחירתך.

פורסם
  • מחבר

HOT מפגרת בטכנולוגיה שנות דור מבזק אני מחכה ל NGN ! :pissed:

אני אוהב את הבעלים של אייבורי יש לך בעיה עם זה ? נראה אותך עושה עסקים ככה מספר 1 בשוק הם .

מספר 1 בפסיכולוגיה שיווקית !

פורסם

אני אוהב את הבעלים של אייבורי יש לך בעיה עם זה ? נראה אותך עושה עסקים ככה מספר 1 בשוק הם .

מספר 1 בפסיכולוגיה שיווקית !

מפגרת בטכנולוגיה?

בנתיים HOT יכולה לספק 10MB תשתית, ובזק 8MB.

אני באמת לא מבין על מה כל הדיון פה

זה לא שיש לך מגוון אופציות שאתה יכול לבחור

פורסם

אז תחכה, מה אתה רוצה מאיתנו אבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים