פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים עזבו את הבאנצ' המיותר או את הפיזיקס שייפרק כל מערכת ומוסיף 4 פירורי אבק עפים באוויר !הדמו אדיר !איכיות הפקה גבוהות מאוד ! FEEL מצויין ! וזה עוד בלי כל ההבטחות של המפתחים מכל הראיונות על עונות בשנה, התקדמות משמעותית בציר הזמן (דובר על איזה 15 שנה) ועלילה מורכת וטובה.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אני מקבל עם המפרט שלמטה על 1920 ו 1080 על פול הגדרות -פרט לפיזיקס שהוא כבוי 46 FPS בערך בממוצע-מזה הפיזיקס הזה לעזאעזל שכולם מדברים עליו ומה זה בידיוק תורם למשחק......?תודה.כי אני לא מתחרט שלא קניתי NVIDIA
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים just reinstal the physx driver and the game runs fine now everything maxed physx high 70-90 fps
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים הדמו קצר מידי! אני רוצה עוד!52 fps בממוצע על המפרט מימין , הגדרות מקסימליות ללא Physx
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אתה בטוח כי אני עם מפרט טוב משלך-מקבל 46...זה הגיוני????אני שמתי הכל על מקסימום כולל AF16
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים קודם כל נפתח ונגיד שאהבתי את הערומות חחחחח אבל מצאתי רק שתיים ועכשיו לשאר יש באג במשחק מין זליגה כזאת בסצינה של היריות במפעל הפריימים ירדו ונשארו על 10 ואז נהרגתי והמשחק עלה שוב והפריימים חזרו והתייצבו על 50 אבל אז ירדו שוב ל 20 קיצר יש בעיה באג מסויים שפיזיקס או משהו במשחק עצמו בקשר לבנצים הרצתי עם פיזיקס מופעל והכל על מקסימום והתוצאות לא טובות באזור של 22 פריימים בממוצע יש בעיות מסויימות טכניות נראה ככה המשחק עצמו נראה זהב העיר נראת מעולה וההתנהגות של הרכב בנהיגה מרגישה טוב האיכות של הסצינה והעלילה של הדמו וכנראה שכל המשחק יהיה ברמה הזאת הנשקים והירי מרגישים די טוב גם כן רק חבל שיש איזו בעיה כרגע עם הפיזיקס או מה שזה ועכשיו לקצת פריימים שלקחתי בנצים כולם גרועים אפילו על המערכת שלי משהו לא תקין ומהמשחק הייתי מעלה את הערומות אבל לא יודע אם זה מקובל פה על גבי הפורום אהאה מצחיק אם הורים יקנו את זה לילדים בני 13 ואז יראו את כל השאפות מפלייבוי בואנה הסנדוויץ הזה במקרר נראה טעים
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים if fps goes down to 10 physx not instaled corectly , download latest gpuz ,uninstall yours physx driver and instal again when you click on mafia 2 exe he give an eror and instal latest physx from the game, now open gpuz and see if physx install corectly, i have the same problem , if fps deeps down to 10 that mean your cpu caliculate the physx not gpu
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים http://physxinfo.com/news/3590/mafia-ii-physx-usage/SOLUTION: you need to reinstall PhysX drivers.Uninstall current one, than install PhysX_10.05.12_9.10.0512_SystemSoftware package manually,from \Steam\steamapps\common\mafia ii – public demo\3rd
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים יפה תודה באמת פתחתי GPUZ וה פיזיקס הופיע לא מסומן בתור לא פעיל הסרתי והתקנתי שוב ועכשיו יש V עכשיו ננסה להריץ את המשחק ונראה עריכה " כן פתר את הבעיה עכשיו בבנץ על ההגדרות הכי גבוהות רץ סביר Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אצלי עם המפרט בצד מקבל 34FPS שפיזיקס על HIGH ו42FPS שפיזיקס על MEDIUM..רזולוציה 1920X1080 16XAF5850 על 950/1200 9800GT על סטוק
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים עוד קצת תמונות עכשיו לקחתי את הזמן להסתובב בעיר ולהכנס לחנויות וסתם לעשות בלאגנים אגב לא ממש אהבתי את האנימציה של הדמות המרכזית שאתה משחק שאתה פותח וסוגר דלתות ודברים כאלו זה מרגיש ונראה לא הכי אמין וקצת BUGGY כזה ובכלל האנימציות של הדמויות בעולם מרגיש לא הכי מושלם והרבה אנשים חוזרים על עצמם יותר מידי וגם הלכתי מכות עם איזה מישהו ברחוב והמערכת קרב אגרופים די מעפנה במיוחד אחרי שהתרגלתי לאנימציות ולקרבות באססין קריד החדש אגב מצאתי את כל החמש ערומות אז בעקרון מיציתי את הדמו
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים חוץ מבעיות רציניות של ירידת FPS שנתקע על איזה 10 FPS ומטה בגלל הPHYSX, המשחק נראה מצוין.השליטה ברכבים מזעזעת, והאקשן סביר מינוס...לא התרשמתי לטובה בכלל...מחכה למשחק השלם לחוות דעת רצינית יותר. ומקווה שאני טועה.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים הפיזיקה של הרכבים לא טובה בכלל, יכול להיות שזה בגלל שאצלי ה PHYSX כבוי, אבל זה נראה כאילו הרכבים הם גושי פלדה יצוקה שאי אפשר להזיז לה.
פורסם 2010 באוגוסט 1015 שנים אצלי 57 FPS על 1920*1200 והכול מקסימום כולל AA ובלי פיזיקס. עם פיזיקס על בינוני כבר יורד תחת ל-30. והמשחק כמובן מדהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.