פורסם 2009 באפריל 1816 שנים סרטון הגיימפליי הראשון של MAFIA II המצופה פורסם באתר נורווגי (?).http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326לדעתי המשחק נראה מצויין והגרפיקה נראת טובה מאוד! אבל את זה רק הזמן יגיד שהמשחק ייצא (לפחות לגבי המשחקיות)לדעתי קם סופסןף מתחרה רציני ל - GTAIV.אני אישית מחכה למשחק הזה שנים, לאחר שסיימיתי את המשחק הראשון והמהולל מס' רב של פעמים.קרדיט ל - VGAMES
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים http://www.pcgameshardware.com/aid,681464/Mafia-II-New-screenshots-from-the-gangster-epic/News/פה כתוב שב - 31.10.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים הראשון היה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם.בחיים לא נהנתי ממשחק כמו שנהנתי ממאפיה.יש משהו במשחק שגורם לך ממש להכנס לדמות ולתוך העלילה.משחק פשוט מדהים.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אני היחיד שלא התרשם?!אני מחכה למשחק הזה מאז שסיימתי תראשון.ממה שראיתי אין שיפור משמעותי במשחקיות חוץ מהוספת מערכת תפיסת מחסה קצת פיזיקה וגראפיקה משופרת...אין פה קפיצת מדרגה משמועתית, אני עדיין מחזיק אצבעות.עדיין, כנראה שזה יספיק בשביל להיות אחד המשחקים של השנה.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על המשחק? מה העלילה? מה עושים? וכו'... [סגנון GTA \ GF2?]
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים לא התלהבתילדעתי קם סופסןף מתחרה רציני ל - GTAIV. איך הוא בדיוק מתחרה בו אם GTA יצא לפני כמעט חצי שנה...
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אני היחיד שלא התרשם?!אני מחכה למשחק הזה מאז שסיימתי תראשון.ממה שראיתי אין שיפור משמעותי במשחקיות חוץ מהוספת מערכת תפיסת מחסה קצת פיזיקה וגראפיקה משופרת...אין פה קפיצת מדרגה משמועתית, אני עדיין מחזיק אצבעות.עדיין, כנראה שזה יספיק בשביל להיות אחד המשחקים של השנה.בדיוק, אין מה לשפר חוץ מהדברים הקטנים שיעשו את המשחק לעוד יותר מושלם
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים המנוע של המשחק דומה בצורה מחשידה לRAGE (המנוע של GTA IV), אולי החשדות שלי בעלי ביסוס?
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים עד כמה שאני יודע, זו גרסא משודרגת של המנוע המקורי.גם אני שמעתי משהו כזה.בכל מקרה, מהסרטונים עושה רושם שהגראפיקה לא תהווה בעיה במשחק.
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים נראה חמוד.כמה הערות:-השחקן נראה קצת מגושם מדי.-מנוע ההסתתרות נראה די גרוע. למען האמת, מי לעזאזל מאפשר לשחקן להסתתר ולא לבצע ירי על "בליינד"? למה צריך לקום מהמסתור כל פעם שיורים?-השליטה ברכבים נראית מגוכחת..מהסרטון זה נראה כאילו הרכבים דבוקים לרצפה ואין להם טיפה "תחת" להחליק...מקווה שאני טועה, אבל זה ממש הפריע לי.חוץ מזה, גראפיקה יפה, קטעי מעבר מרשימים וסאונד מוצלח.מקווה שיתעלה על מאפיה 1 שהיה מדהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.