עבור לתוכן

מעוניין לחבר 4 מחשבים לרשת (עדיפות )קווית........

Featured Replies

פורסם

אני מחובר כעת עם מחשב יחיד להוט דרך מודם תומסון, מעוניין להוסיף עוד שלושה מחשבים ומאחר וכולם יהיו בחדר אחד אני מעוניין ברשת קווית..... מבקש המלצות לנתב (בתקוה שקווי בהגדרות שלו פחות מסובך ובעייתי)

פורסם

קודם כל אלחוטי הרבה יותר קל שמים בכל מחשב כרטיס רשת אלחוטי : USB ונגמר הסיפור .

רק תצפין ב WEP את הנתב .

אבל בשביל 4 מחשבים " און ליין " אתה צריך מינימום 5 מגה .

קווי זה קצת מסובך אתה צריך לעשות תשתית שהכבלים לא יהיו זרוקים על הרצפה בצורה מגעילה ...

פורסם

לדעתי, לרוץ לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים זה בזבוז, בזמן שאפשר להריץ 3 כבלים בתוך (בעלות נמוכה בהרבה), בתוך תעלה, או אפילו בתחתית הקיר.

אבל אם כבר אתה קונה ראוטר, לא יזיק שתיהיה לו גם יכולת אלחוטית, תמיד תוכל לכבות אותה אם אין צורך בה.

פורסם

קודם כל אלחוטי הרבה יותר קל שמים בכל מחשב כרטיס רשת אלחוטי : USB ונגמר הסיפור .

זה ממש לאנכון, חיבור קווי תמיד הרבה יותר עדיף.

רק תצפין ב WEP את הנתב .

אתה רציני? :screwy:

אבל בשביל 4 מחשבים " און ליין " אתה צריך מינימום 5 מגה .

ממש שטויות, הכל תלוי בצריכת רוחב הפס של תחנות הקצה.

קווי זה קצת מסובך אתה צריך לעשות תשתית שהכבלים לא יהיו זרוקים על הרצפה בצורה מגעילה ...

תמיד אפשר לעשות את זה יפה ונכון אסטית במיוחד בבית שכבר יש לו הכנה לתשתיות כמו הבתים החדשים.

פורסם
  • מחבר

יבגני תודה ,

אחת הסיבות שאני רוצה קווי מאחר והמחשבים מיועדים לילדים קטנים ויש חשש מקרינה (ישנם עוד הרבה מכשירים בחדר) החוטים לא מפריעים, שמעתי שיש נתבים אלחוטיים שאפשר לנתק את הקטע האלחוטי,

כמו כן חבר המליץ לי על NETGEAR 614 משומש ב-110 ש"ח מה דעתכם על הנתב הנ"ל

פורסם

אתה יודע כמה קרינה פולטים השקעים בחדר ? זה מסרטן מוכח .

אתה יודע כמה קרינה יש מהמכשירי חשמל ?

וסתם לידע כללי " כבלים רשת " זה זול ? כנס לאופיס דיפו אתה צריך משכנתא .

פורסם

קודם כל, העובדה שכל דבר שסובב אותנו היום פולט קרינה, היא ידוע, אבל זה לא אומר שאם כבר, אז כבר :P

שנית, כבל רשת הוא לא עסק יקר, במיוחד עם אתה לוחץ אותו לבד (Office Depot זה ממש לא דוגמא למחיר שוק :screwy: ).

פורסם

גם ב ZAP זה לא בדיוק זול אם אתה מותח מטרים .... כבר לקחת כרטיסי רשת יוצא יותר זול ופחות כאב ראש.

ואיך בדיוק אתה מכין לבד ? מאיפה אתה רוכש לוחץ ? יש את זה אני יודע לטכנאים של HOT .

פורסם

RF SOS, אולי מספיק לבלבל במוח באמת?

היום זה ממש לא בעיה גם לקנות כבל CAT5/CAT5E לפי אורך ולבקש שילחצו את הRJ45 בצדדים בלי שום טכנאים שמו שקונים כבל טלפון או חשמל.

פורסם

ולבקש שילחצו את הRJ45 בצדדים בלי שום טכנאים שמו שקונים כבל טלפון או חשמל.

כן אני רוצה שתכנס לחנות מ ZAP ותבקש שילחצו (: נראה מה תהיה התשובה שלהם ?!?

ונראה אותך עושה תעלות בקיר ומריץ כבלים בבית , קל לדבר קשה לעשות .

פורסם

לא חייבים תעלות, אפשר אפילו לחבר את הכבלים עם קליפסים כמו כבלים קואקסיאליים של טלוויזיה בכלבים/לווין כמו שזה נראה ברוב הבתים.

חוץ מזה זה ממש לא בעיה לקנות היום CAT5/6 לפי מטר רץ ואני לא מדבר על כל מיני חנויות לציוד משרדי.

פורסם

להריץ תעלות זה לא אומר לקדוח בקיר :screwy:

אפשר להריץ תעלה חיצונית, או להריץ אותם כבודדים (עם מסמור מתאים) על גבי הרצפה.

אני לא יודע מה הניסיון שלך בתחום, אבל אל תמהר להסיק, שכולם פה חובבנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים