פורסם 2009 באפריל 1716 שנים שמאל קיצוני שמשתף פעולה עם האויבמנסים להרוס מכשול שכבר מנע וימנע הרג חפים מפשעמגיע להם טיפול חסר רחמים
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים וואו... אתה לא מספיק להפתיע אותי...התעלמות?!בטח, בוא נשקיע מליונים בהקמת גדר שעוצרת מחבלים מלהתפוצץ באוטובוסים וקניונים, ואז נתן לחבורת חלאות להרוס אותה בשביל הכיף... אא, לשלוח פלוגה שתעצור אותם... ומה נראה לך שעושים? מביאים גדוד למיקום אקראי ומחכים לשמאלנים והערבים שיבואו לזרוק עליהם דברים?נגד פגיעה בנפש?!בגלל זה הם באים חמושים ברוגטקות ובקבוקי תבעירה?או בגלל שהם נגד פגיעה בנפש הם רוצים להקל על מחבלים להתפוצץ על ילדים במועדון?תקרא עוד פעם את הפוסט שלי. לא אמרתי מילה נגד הגדר (אני תומך די נלהב שלה, גם אם יש בעיות בתוואי שלה), או נגד הפגיעה באותם מפגינים (כאשר היא הכרחית. במקרה הזה היה שימוש לכאורה לא חוקי בנשק, אבל זה כבר לטיפולה של מצ"ח). כל מה שאמרתי זה שכל עוד הם לא פוגעים בגדר שיפגינו מל האוויר (ו-as far as i know, ואני אשמח אם תאיר את עיני, הם לא באים כל שבוע עם צמ"ה/מטענים כדי להפיל אותה), ואם כן, שימוש בכל האמצעים (בצורה חוקית כמובן) ע"מ להביא אותם למשפט (פגיעה בגדר היא עבירה פלילית ככל שידוע לי) תוך מינימום פגיעה בנפש (חיילים ומפגינים).מנותק מהמציאות? הצהרה קצת חריפה, בעיקר כשאתה מתייחס ל"מפגינים" כאילולא היוו כלל סכנה לכוחות הבטחון.השאלה היא לא אם הם היוו סיכון או לא (ברור שהם כן), אלא למה ירו רימון בכינון ישיר (אם רוצים לירות בכינון ישיר יש אמצעים קצת פחות קטלניים שבכל מקרה ינטרלו את המפגין, לא?)
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים שמאל קיצוני שמשתף פעולה עם האויבמנסים להרוס מכשול שכבר מנע וימנע הרג חפים מפשעמגיע להם טיפול חסר רחמיםהם לא מנסים למנוע הקמה של הגדר, אלא את התוואי שלפי בג"צ אינו חוקי ומנוגד למדיניות אליה התחייבה מדינת ישראל.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים הם לא מנסים למנוע הקמה של הגדר, אלא את התוואי שלפי בג"צ אינו חוקי ומנוגד למדיניות אליה התחייבה מדינת ישראל.אז למה שלא יעתרו לבג"צ שוב, וישאלו למה התוואי נותר בעינו למרות החלטת בג"צ בעניין? ממתי אלימות היא צעד מחאה לגיטימי?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אמנם זה שהם לא פנו פעם נוספת לבג"ץ זו בעיה שלהם, אבל לא תמיד המדינה מצייתת לבג"ץ (אני רוצה להזכיר לך שבג"ץ היה צריך לקבל החלטה פעמיים, כלומר, החלטה ונזיפה במשטרה אחרי זמן מסוים, כדי שמרזל יצעד באא"פ).
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים ועדיין, מה זה משנה?טרור הוא תגובה לגיטימית לדעתך?האנשים האלה צריכים להיקבר באדמה בעודם חיים, ולמות מוות מלא ייסורים מחנק ובליעת אדמה.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אמנם זה שהם לא פנו פעם נוספת לבג"ץ זו בעיה שלהם, אבל לא תמיד המדינה מצייתת לבג"ץ (אני רוצה להזכיר לך שבג"ץ היה צריך לקבל החלטה פעמיים, כלומר, החלטה ונזיפה במשטרה אחרי זמן מסוים, כדי שמרזל יצעד באא"פ).נו, וראית את מרזל זורק אבנים על תחנת המשטרה הקרובה לביתו במחאה על כך?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים ראיתי את מרזל עושה מעשים אלימים אחרים, אבל בכל מקרה, ממש לא הצדקתי את האלימות אם זה מה שחשבת.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אז למה שלא יעתרו לבג"צ שוב, וישאלו למה התוואי נותר בעינו למרות החלטת בג"צ בעניין? ממתי אלימות היא צעד מחאה לגיטימי?מאז המצאת הטרור.בגלל זה מגיע להם יחס של טרוריסטים- ובגלל זה אני לא מאשים את החיילים במה שהם עשו.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים לפעמים גם בנאדם שפותחים עליו זרנוק של מכבי אש מועד ושובר את המפרקת, תאמין לי שעם זרנוק אפשר לגרום לנזק הרבה הרבה יותר גדול
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מאז המצאת הטרור.בגלל זה מגיע להם יחס של טרוריסטים- ובגלל זה אני לא מאשים את החיילים במה שהם עשו.מה בדיוק טרוריסטי בהפגנה אפילו אם היא אלימה?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים לא טענתי שאלימות היא לגיטימית, אבל המחאה שלהם היא כן.בג"ץ אסר, הקבלנים בנו, הפרקליטות מכשירהפרקליטות המדינה שרה בשני קולות: במסמך שהוגש לבג"ץ היא מגנה בנייה בלתי חוקית במודיעין עילית, אך מבקשת להכשיר אותה כדי להקל עם התושביםאפרת פורשר2/11/2006 10:14 מצפצפים על בג"ץ: למרות צו האוסר מפורשות על המשך הבנייה הבלתי חוקית בשכונת מתיתיהו מזרח, שבמודיעין עילית, ובעיצומה של חקירה פלילית, הוכשרה לפתע דרך גישה המחברת בין חלק מבתי השכונה לכביש הראשי המוביל לעיר. פרקליטות המדינה הסבירה לבג"ץ כי היא רואה בחומרה מעשים בלתי חוקיים אלה, שנעשו תוך התעלמות מצו מפורש. אולם, באותה נשימה ובניגוד גמור לעמדה שהציגה, ביקשה הפרקליטות מהשופטים להכשיר זאת מטעמים הומניטאריים.http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/499/924.htmlבג"ץ מציג: הגדר הלא טובהשופטי בג"ץ הורו למדינה לשנות את תוואי גדר ההפרדה סמוך לבלעין בשל פגיעה בפלשתיניםשמואל מיטלמן | 4/9/2007 10:32 שוב בונים ומפרקים: שופטי בג"ץ הורו הבוקר למדינה לשנות את תוואי גדר ההפרדה סמוך לכפר הפלשתיני בלעין, שבאזור מודיעין, כדי שלא יפגע בחיי הפלשתינים שחיים באזור. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/631/971.htmlבקיצור בג"צ אומר דבר אחד והממשלה עושה מה שבא לה.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים [br]פורסם בתאריך: 17.04.2009 בשעה 20:35:29מה בדיוק טרוריסטי בהפגנה אפילו אם היא אלימה?טרור-נקיטת פעולות ע"מ ליצור פחד ופגיעה באזרחיםחבלה בתשתיות, יידוי אבנים ובקבוקי תבערה יוצרות פחד ופוגעות בתושבים. נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.