עבור לתוכן

בעיה בכונן אחרי איחוד בתוכנה פרטישן מג'יק.

Featured Replies

פורסם

אז ככה,בטיפשות גדולה ומיותרת להחריד,איחדתי בין שני כוננים D ו-E.חשבתי שהתוכנה עצמה לא תמחק דברים אלא פשוט תיצור לי כינון אחד ותאחד את כל החומר בשני הכוננים לכונן אחד.מה שהתוכנה עשתה זה לא רק שהיא העלימה לי לגמרי כונן אחד,אלא גם את 70 אחוז מהכונן השני.נשאר לי שם בקושי 3 תיקיות.הדבר היותר מוזר הוא כשאני עושה מאפיינים על אותו כונן מאוחד,הוא אומר לי שיש 115 ג'יגה בשימוש כאשר בפועל יש שם רק 15 ג'יגה בשימוש(ולא,אין קבצים מוסתרים).

אפשר לעשות עם זה משהו?או שזה אבוד? :-\

תודה לעוזרים.

פורסם

בפורום תוכנה יש סטיקי של תוכנות מומלצות, בין היתר תוכנות לשחזור נתונים. תנסה את התוכנות הללו ובהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמה תוכנות והצלחתי לשחזר חלק מהדברים שהיו בD.עכשיו יש לי בעיה אחרת.לפני האיחוד,היה לי כונן של D עם נפח של 160 ג'יגה ועוד כונן של E עם 70 ג'יגה.התוכנה הייתה אמורה לאחד את שני הכוננים לכונן אחד של 230,בפועל מה שקרה זה שהנפח של E כאילו הלך לעולמו(לא הצלחתי לשחזר גם כלום ממנו)ונשאר לי רק הכונן של D ממקודם שמשקלו אותו 160 ג'גה ממקודם.

מישהו יודע איך אני מאתר את אותם 70ג'יגה שהלכו לעולמם?

פורסם

חפש את הנפח במנהל הדיסקים, יתכן שתצטרך לפרמט.

לפי דעתי תחסוך לעצמך המון כאב ראש וזמן אם תגבה את מה שהצלחת לשחזר, תפרמט את כל העסק ותתקין מחדש מערכת הפעלה (תיצור מחיצות והכל מחדש..).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים