עבור לתוכן

בעיה נשבר המסך

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.

פורסם

מסך שבור זה מסך שבור :)

יש לך עדיין אחריות על הנייד?

פורסם
  • מחבר

כן.. קניתי אותו לפני 11 חודשים.. אבל אני לא חושב שהאחריות עובדת על שבר... אתה יודע אולי מה עליי לעשות? לקנות מחשב נייד חדש? לתקן? כי תיקון מסך עולה לי 1300 ומחשב חדש 2500... אולי זה עובד כמו מיכלי דיו? שאתה מביא לחברה את מיכל הדיו הישן ואז הם מביאים לך חדש בהנחה? מה כדאי לי לעשות!! זה חשוב אני "עובד" במתנ"ס ואני חייב מחשב נייד...

פורסם

שמע אני לא מומחה למחשבים ניידים לכן אני לא יכול לענות על כל השאלות, אני רק יכול להגיד לך שלא יזיק לך להתקשר לתמיכה של החנות שממנה קנית את הנייד ולשאול אם האחריות מכסה את זה ובכ"ז לבדוק כמה יעלה לתקן את זה.

פורסם

תברר כמה עולה רק מסך חדש.

בלי התקנה בלי הרכבה בלי מעבדה וכל השיט הזה מסביב.

ותרכיב את זה לבד..

אני פרקתי כבר כמה פעמים את הלפטופ שלי ושיפצרתי אותו בכל מני צורות, וזה ממש פשוט.

פורסם

תברר כמה עולה רק מסך חדש.

בלי התקנה בלי הרכבה בלי מעבדה וכל השיט הזה מסביב.

ותרכיב את זה לבד..

אני פרקתי כבר כמה פעמים את הלפטופ שלי ושיפצרתי אותו בכל מני צורות, וזה ממש פשוט.

האלן ..

לגבי המסך והדוגמא של מיכלי הדיו אייי כמה צחקתי חחחח :lol: זה היה טוב !!

אין כזה דבר אחריות על שבר של המסך !

לא יהיה בחיים להבא תתחיל להשתמש בתיק יעודי !!

לגבי המסך שלך לקנות מסך בארץ לא משתלם ויקר רצח !!

תנסה לחפש כזה מסך מאיביי או בחניות בחול או אפילו מפירוקים שוב זה גם תלוי עד כמה הלפטופ שלך חדש !

וככה אתה תברר סדר גודל מחירים

פורסם

אין כזה דבר אחריות על שבר של המסך !

לא יהיה בחיים להבא תתחיל להשתמש בתיק יעודי !!

יש מחשב של Toshiba שמספק אחריות על שבר מסך ועל עוד כל מיני דברים מוזרים, כמו גניבת המחשב שלך.

אל תגיד סתם לא יכול להיות דבר כזה, אומנם בהתחלה הם לוקחים לך עוד 3000 על האחריות הזאת, אבל עדיין אתה מקבל אחריות כזאת למשך שנה.

בנושא תיקון המסך, קודם כל תבדוק ידידי כמה עולה לתקן את המסך שלך בארץ.

לאחר מכן אם אתה רואה שהמחיר עולה על 1200-1400 ש"ח יהיה באמת מומלץ לפנות לצד של תיקון עצמי של המסך, תמצא את אותו דגמים ב Ebay שם תוכל למצוא מסך באיזור ה 200$ כולל מכס ומשלוח לארץ תגיע לאיזור ה 1000 ש"ח ואז תרכיב את המסך בעצמך.

כמו שאמרתי קודם שווה לבדוק מה בדיוק האחריות שיש לך על המחשב מציע לך וכמה יעלה לך לתקן את המחשב במסגרת האחריות שלך.

יכול להיות שהם לא יכסו את הנזק אבל בגלל שאתה עדיין באחריות, אולי תקבל הנחה כלשהי.

רק תעשה לי טובה אל תלך אליהם בגישה שאתה יודע שאין לך אחריות על שבר, כי ככה בטוח לא יצא לך מזה שום דבר.

סתם דוגמא, היה לי מסך לא של מחשב נייד, של חברת Samsung, המסך נשבר לי, גם אני כמוך אמרתי שאין אך חברה שמבטחת מסכים שנשברים, אבל לא התייאשתי ואמרתי בו ננסה אולי ייצא מזה משהו, לשמחתי התקשרתי למעבדות של Samsung והם אמרו לי שכן יש אחריות על שבר מהסוג שהיה לי, שלחתי להם את המסך ובגלל שלא היה להם מסך כמו שלי במלאי והם לא יכלו לתקן לי את השבר, אז הם פיצו אותי במסך משודרג חדש.

אז ידידי אל תאבד תקווה.

פורסם

מחיר פצצה, תשלח לו הצעה של 35$ על המוצר, הוא ייסגור איתך על 40$, בחיים לא תמצא מסך במחיר כזה ועוד חדש.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

מחיר פצצה, תשלח לו הצעה של 35$ על המוצר, הוא ייסגור איתך על 40$, בחיים לא תמצא מסך במחיר כזה ועוד חדש.

שיהיה בהצלחה.

זה מחיר יותר מפצצה זה חינם אחי !! :o :o

זה יוצא 270 שקל ...

גם עם משלוח סופר אקספרס יצא לך יותר זול בהרבה שלקנות כאן בארץ !!

תחטוף ומהר !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים