פורסם 2009 באפריל 1716 שנים סוף שבוע טוב לכולם.קניתי מחשב נייב hp pavilion dv5 1190 . מחשב מעולה ואני מרוצה.אני מעוניין לדעת למה לא מקבלים דיסק התקנה של ויסטה??אמרו לי בקיי.ס.פי שאם אני רוצה לפרמט את המחשב אז אני יכול דרך המחשב עצמו. האם זה נכון?? האם צריך להתקשר ל- hp ולומר להם שחסר לי דיסק התקנה??תודה רבה לכם על ההתיחסות.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים זהו טרנד הOEM שנפוץ בניידים.מקבלים רשיון עם המחשב(וכמובן משלמים אקסטרא במחיר עבורו) ולא מקבלים דיסק אלא רק מחיצת שחזור שניתן להחזיר דרכה את המחשב למצב ראשוני.מה שדי עלוב היות שהתקנת המערכת בניידים מלווה בדי הרבה שטויות ותוכנות מיותרות מה שמצריך "התקנה נקייה" ע"מ למטב את ביצועי המחשב.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אתה יכול להוריד דיסק של המערכת ההפעלה שעבורה רכשת את הרישיון,מהאינטרנט,וזה יהיה חוקי.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים כדי לפרמט אתה צריך דיסק עם מערכת הפעלה,אם אתה רוצה לפרמט ללא המחיצת שיחזור שיש לך במחשב.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים כשאמרת שניתן להוריד דיסק של מע' ההפעלה שעבורה נרכש הרשיון - למה התכוונת?להוריד איזשהיא הפצה כלשהיא של ויסטה פרמיום לדוגמא(מה שנפוץ בעיקר בניידים) או להוריד איזשהיא הפצה רשמית של MS מהאתר שלהם?תודה.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אני מציע לך להתקשר למייקרוסופט ולברר האם ניתן לשלוח לך דיסק כיוון שיש לך מערכת חוקית.במידה ולא תוריד מביטורנט מערכת הפעלה,אבל אתה לא יכול להוריד מה שבא לך,את רק את הגירסה שיש לך רישיון עבורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.