עבור לתוכן

כמה התלבטיות לגביי דיסק קשיח חיצוני

Featured Replies

פורסם

1-יש לי מחשב דיי ישן לפני 4 שנים האם הוא יזהה אותו?

2-מתלבט בין Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB ובין Maxtor Basics 1000GB

התקציב שלי הוא 500 שקל האם יש בכלל סוג אחר ללא חשמל?[br]פורסם בתאריך: 16.04.2009 בשעה 22:50:46

שכחתי עוד משהו,אני צריך גם שDVD קורא USB יזהה אותו

תודה

פורסם

1. ל-USB2.0 יש תאימות לאחור, אז אין סיבה שהוא לא יזוהה. מה גם ש-4 שנים זה לא הרבה בכלל ביחס ל-USB.

2. קח את הזול מבניהם, שניהם טובים. כוננים ללא חיבור לחשמל הם יקרים יותר כי הם קטנים יותר (פיזית בתוך הקופסה, 2.5 אינץ' מול 3.5 אינץ'. הגדולים יותר דורשים יותר חשמל והקטנים דורשים פחות ומסתפקים במה שמועבר בכבל ה-USB.)

3. כל הוא הוא מפורמט עם מערכת קבצים FAT32 אז הוא יזוהה (כל כונן עם יציאת USB), או לפחות מחיצה עם מערכת הקבצים הזו.

פורסם

יש לי את ה- Basics.. הוא עובד :) לא מרעיש מדי, לא מתחמם מדי. אם אתה פשוט צריך מקום לגבות - מומלץ.

מה שכן, הוא בסוג של מצב שינה/IDLE כל הזמן (אין לו כפתורי הדלקה/כיבוי וכו'), וכשאתה "פונה" אליו לוקח לו כמה שניות להתעורר.. מבחינתי זה בסדר גמור, אני גם ככה משתמש בו רק בשביל גיבויים, הבעיה היא שהוא מתעורר גם כשלדוגמה אני מסייר במחשב שלי או מסייר בו עם תוכנה אחרת כמו ווינאמפ או פוטושופ. לפעמים אפילו הוא מתעורר בלי שאני באמת אבין למה.

כשהוא מתעורר יש צליל כזה של נקישות (לא נראה לי שהוא הולך למות, זה היה ככה מההתחלה, זה קורה רק כשניגשים אליו אחרי שהוא "נרדם" וחוץ מזה הוא מתפקד מצויין) שזה החלק שפחות מפריע, מה שמעצבן זה שהמחשב קופא לאותן שניות.

מישהו מכיר דרך להמנע מזה? לתת לו סוג של פקודה שיישן לו עד שאני ניגש אליו ישירות (נכנס לתוכו/מעתיק לתוכו/ממנו)...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים