עבור לתוכן

המחשב לא מזהה זיכרון נייד USB

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

יש לי זיכרון נייד USB של Sandisk 4 ג'יגה זה שמגיע עם התוכנה U3, הכל עבד מעולה כחודשיים עד שיום אחד חיברתי אותו שוב למחשב ופתאום כשאני רוצה להעביר אליו קבצים קופצת לי הודעה שהדיסק מוגן ואי אפשר להעביר, לא התייחסתי לזה.

לאחר יומיים אני מנסה שוב ועכשיו המחשב בכלל לא מראה לי את הכונן של זיכרון.

כאשר אני מחבר את הזיכרון למחשב החלון הקטן שליד השעון במחשב כותב לי רק שאני יכול להוציא את החומרה באופן בטוח, זה הכל.

נסיתי להסיר את כל ההתקנים שקשורים ל-USB והדלקתי מחדש אך זה לא עזר, גם ם נכנסתי להתקן התקן ובכולם כתוב שההתקן פועל כראוי.

חיברתי את הזיכרון במחשב אחר והכל עובד מעולה.

מה זה יכול להיות? איך אני פותר את הבעיה?

תודה רבה.

פורסם

ניסית להסיר או הסרת?

תנתק את כל התקני ה-USB במחשב

תסיר את ההתקנה שלהם מלוח הבקרה

כבה את המחשב ותוציא את הכבל חשמל

לחץ כ-20 שניות על כפתור ההפעלה (כן..כשאין כבל חשמל , שאין חשמל..ושכל ההתקני USB מנותקים!)

הפעל את המחשב

התקן את התקני ה-USB(מומלץ מאתר לוח האם ואת הדרייברים האחרונים) חשוב לא לאשר כש-WIN דיווח על הימצאות חומרה חדשה!

חבר התקן USB ותן ל-WIN לזהות לבד

כל זה אמור לפתור לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בערך את מה שכתבת לי:

הסרתי את כל ההתקנים של ה-USB (דרך מנהל ההתקנים, לא הבנתי איך אני מסיר אותם מלוח בקרה. זה כל כך משנה?), ניתקתי את העכבר ואת הזיכרון (רק הם מחוברים לי ב-USB) כביתי את המחשב, הוצאתי את הכבל חשמל ולחצתי על כפתור ההדלקה כ-20 שניות.

הפעלתי את המחשב, נתתי למערכת לחפש ולהתקין את ההתקנים של ה-USB, אחרי שהמערכת התקינה ת כולם חיברתי את העכבר, העכבר זוהה והותקן ופועל כראוי.

חיברתי את הזיכרון, המערכת סרקה וההתקן לפי מה שהיה כתוב גם פועל כראוי, רק שאני עדיין לא רואה את הכונן שלו בתוך המחשב שלי.

מה הלאה?

פורסם

אולי יש לך כפתור/סוויץ' שנועל אותו במצב של קריאה בלבד?

פורסם
  • מחבר

לא, גם אם היה לפחות הייתי יכול לראות את הכונן...

פורסם
  • מחבר

עליתי פה על משהו...

גם כאשר אני מחבר את הפלאפון שלי על מנת להכנס לכרטיס הזיכרון שלו אני לא רואה את הכונן, גם כאשר שאני מחבר את המצלמה על מנת לראות את התמונות שבתוך הכרטיס הזיכרון אני גם לא רואה את הכונן למרות שהמערכת מזהה את החומרה וההתקנים פועלים כראוי.

יש איזה משהו שמפריעה לפתוח את הכוננים בתוך המערכת.

מנהלים אני מבקש להעביר את האשכול לפורום המתאים.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...

פורסם

צודק - טעות

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד אבל עברו הרבה יותר מ-24 שעות.

בברכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים