פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים שלום לכווווווולם.יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה).התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים אין רעיונות.נאמר במפורש באתר התוכנה, שהיא לא נתמכת עם הגירסה הזאת של הדרייברים.
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים מחבר אין רעיונות.נאמר במפורש באתר התוכנה, שהיא לא נתמכת עם הגירסה הזאת של הדרייברים.באמת ? מה אתר התוכנה ?ואיזה דרייברים כן יעבדו עם התוכנה ?
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים הנהלא ידוע לי על תוכנה אחרת שעושה Override להגדרות האלה בחלונות 2000/איכס פי.
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים מחבר הנה לא ידוע לי על תוכנה אחרת שעושה Override להגדרות האלה בחלונות 2000/איכס פי. ואללה תודה רבה איפה אני מוצא דרייברים שכן יעבדו עם התוכנה ? כדאי להוריד את הדרייברים הרשמיים של NVIDIA מהאתר ? (23.11 )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.