פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח.אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר.אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש.עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5.זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט.מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד לקבל 4MB.אז אשמח לשמוע על ניסיון של אנשים אם יש פה כאלו או שמעתם מאחרים - איך אקספון?לא מעניינת אותי תמיכה, רק שיספקו את מה שאני אמור לקבל מבחינת קצב הורדה ולא יגבילו.אם ההתרשמות היא חיובית אני מוותר על האופציה של 45 ש"ח בחודש בבזק בינלאומי (כי ברגע שאני מתנתק היא נעלמת).
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים לא מעניינת אותי תמיכה, רק שיספקו את מה שאני אמור לקבל מבחינת קצב הורדה ולא יגבילו. אז אולי הכותרת "טיב השירות" לא כ"כ מתארת את מה שאתה שואל אני לא מחובר אליהם, אבל יש פה אשכול יחסית פעיל בפורום עליהם(תעיף מבט): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383411.0
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים כרגע יש לי תשתית כבלים וגם ADSLאז חיברתי את שני התשתיות למחשבואני משתמש בADSL 5 מגה של אקספון לUTORRENTובבזק בינלאומי כבלים לגלישהובו זמנית יש לי 5 מגה לכל צורך..האקספון מתפקד נהדר לשיתוף קבצים
פורסם 2009 באפריל 1616 שנים מחבר omri תודה על הלינק זה עזר.. יהיה נחמד לדעת אם משתמשי newsgroups מקבלים מהם קצב מלא כי זו שיטת ההורדה העיקרית שלי. נראה לי שאני הולך להרשם לאקספון לחודש, אבדוק כמה ימים איך הוא רץ לי, אם מתאים אני פשוט אנתק את ה-014, אם לא אז אתחייב ל-014 לחצי שנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.