עבור לתוכן

לוח אם ל - 720 BE

Featured Replies

פורסם

שלום , כמו שזה נראה היום ה 720 הוא המעבד המשתלם לרמת מחירים של מתחת ל - 800 שקל , האם יש לוח אם מומלץ למערכת המבוססת על ה - 720 שייתן אפשרות ל OC סביר , ואם אפשר גם אופציה לפתיחת הליבה הרביעית וכל זה במחיר סביר ? ( 500 - 600 ש"ח )

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה דניס על התשובה המהירה , האם ראית את הלוח הזה למכירה בחנויות שגם מוכרות את המעבד עצמו ?

פורסם

זאת החנות היחידה שמוכרת אותו :nixweiss:

פורסם

שלום , כמו שזה נראה היום ה 720 הוא המעבד המשתלם לרמת מחירים של מתחת ל - 800 שקל , האם יש לוח אם מומלץ למערכת המבוססת על ה - 720 שייתן אפשרות ל OC סביר , ואם אפשר גם אופציה לפתיחת הליבה הרביעית וכל זה במחיר סביר ? ( 500 - 600 ש"ח )

תודה

גם לוח שמבוסס AMD770, למשל זה שבמפרט שלי, משתלם מאד. המחיר 400-450 ש"ח והוא לא רע לאוברקלוק. אפשר להעלות את ה-920 ל-3.3GHz עם קירור סטוק וללא תוספת מתח. יש בו כמובן אפשרות לשנות את המתחים. לא ידוע לי על אפשרות לפתיחת הליבה הרביעית איתו, לדעתי לא כי הוא בא עם SB700 ולא SB750

הנה קישור לאתר היצרן:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2874

שים לב יש שתי revisions והאחרונה עדיפה.

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על הלוח הבא לשימושים שציינתי?

GIGABYTE GA-MA790X-UD4

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4965

הוא מאפשר פתיחה של הליבה הרביעית ואורקלוקר טוב במחיר לא בשמיים

פורסם

הגשר הדרומי שלו די ישן (SB600) ואני לא חושב שלוחות עם משהו ישן יותר מ - SB750 מאפשרים לפתוח את הליבה הרביעית (משהו שלא הייתי ממש בונה עליו כי סיכויי ההצלחה לא כאלה גבוהים).

לדעתי עדיף לקנות את הלוח של ביוסטר ולהוסיף אותו למפרט שאתה מרכיב או ללכת על לוח מבוסס 770 כמו שהוצע לך שיהווה פשרה מסויימת.

פורסם
  • מחבר

דניס , נראה לי שאתה טועה

North Bridge: AMD 790X

South Bridge: AMD SB750

אבל בכל מקרה נראה לי שאני אקשיב לעצה שלך ואלך על הלוח של ביוסטר

פורסם

מוזר, אחרי שראיתי 790X אחד של GB עם SB600 (ה - DS4) הסקתי שזה משהו קבוע בלוחות ה - 790X...

פורסם

זה אותו הלוח שהמלתי עליו קודם.

המחיר מגוכך, לקנות ומהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים