פורסם 2009 באפריל 1616 שנים אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו'תודה מראש בר
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר לא חחח הכל חוקי זה פשוט רעיון שאני לא יכול לפרט אתה יכול לקרוא לזה סטארטאפבעיקרון אני ישאל את זה ככה כמה יעלה לי שרת / להשכיר שרת בחווה שרת שאני יכול לשים עליו אתר בו נגיד ככה בסגנון של יוטיוב אתר צריך לשדר סרטונים
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים שרת פרטי יכול לעלות לך כמה מאות בחודש, תלוי מה המפרט, רוחב פס, מערכת הפעלה, רישיונות וכו'..
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר השאלה שי קודם כל בכללי מה יותר רווחי שרת לקנות או להשכיר האם 10000 שקל מסםיק לשרת טוב ? וכמה יעלה לי לאחסן אותושוב אני לא יודע מה יותר חשוב לאתר שאני הולך לבנות רוחב פס או אחסון אני הבנתי שרוחב פס יותר חשוב זה נכון?תן לי דוגמא לאיזה שרת יש נגיד ליוטיוב או פליקס לדוגמה אולי היום יש להם שרתים יותר טובים אבל איזה שרת צריך בשביל להתחיל?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים תתחיל מקטן, אתה אפילו יכול להתחיל מאכסון טוב ולא שרת פרטי.כמובן שעדיף בהתחלה להשכיר, אבל זה אם באמת צריך שרת פרטי.רוחב פס = הרבה גולשים והרבה נתונים להעביר לגולשיםנפח אחסון = המקום על השרתבמקרה שלך צריך את שניהם, כי גם מעלים המון סירטונים (תופס המון) וגם צריך לעשות להם Streaming כלומר צריך רוחב פס ענקי.לא תצא בזה בזול.מה שאתה צריך זה שרת Streaming, אבל שוב, אני מציע לך להתחיל בקטן.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר כמה יעלה לי שרת ראשוני משו פשוט שיעשה את העבודה אין לי בעיה להשקיע אם זה יצא לי שווה אני אשמח אם יש לך חומר לקרוא אתרים אולי אפילו מפרט וכו'?ושוב כמה גו'בות להכין?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים 4000 שקל שרת טוב+אחסון חודשי בין 300-30,000תלוי בתעבורה ובמהירות שאתה זקוק לה לארץ ולחו"ל
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אתה רציני 4000 שקל? עשית לי טוב עכשיו תכננתי כבר איזה 10000תעבודה תהיה רק מהארץ בנתיים מחול כמעט סבבהיש לך המלצה למקום שמוכר שרתים ולחווה טובה?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אתה רציני 4000 שקל? עשית לי טוב עכשיו תכננתי כבר איזה 10000תעבודה תהיה רק מהארץ בנתיים מחול כמעט סבבהיש לך המלצה למקום שמוכר שרתים ולחווה טובה?החווה הכי משתלמת כרגע לדעתי זה החווה החדשה של 012 בפתח תקווהלמרות שהחווה של בזק בינלאומי היא יותר טובה...בכל אופן אני הייתי ממליץ על החברה QHOST שאני עובד איתה כרגע והם עובדים עם החווה של 012תגיד שבן שלח אותך..www.q-host.netאלעד - 0545991565
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר תודה רבה אני כרגע בשלבי פיתוח של האתר אני מאמין שזה יקח מס' חודשים כשאני יהיה מוכן להרים אותו אני יזמין שרת אני ישמור את המספר שלך אם הייו לי שאלות תודה
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים זה לא 4,000 ושכחת מזה, אם אתה קונה שרת אתה צריך קודם כל לדאוג לו לאירוח בחוות שרתים שזה כמה מאות שקלים בחודש, ואתה צריך גם לדאוג לתחזוק.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים Losnir אני מכיר אותך טוב אבל אני לא מקשר את השם משתמש לבנאדםבכל אופן הסברתי לו, שרת אפשר להשיג בסביבות 4000 משהו לא רע בכללויש עלויות אירוח כל חודש שמתחילות במצב הכי זול ב300
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר נו סבבה אז נגיד לאחסן את האתר שלי בחווה לשנה יצא 3600 ועוד שרת טוב ב 4000 זה 7600 שזה סבבה לא?שאלה נוספת האם שרת כזה יכול להתאים גם לאחסון שרתי משחק?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים כן.אבל הכל תלוי במפרט.בכל מקרה לא מומלץ להריץ שרתי משחק ביחד עם שרת Streaming עמוס.bendani, השם הוא ניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.