עבור לתוכן

כרטיס מסך ATI 4850 מתחמם יותר מדי

Featured Replies

פורסם

שלום

כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה.

לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות.

רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות.

האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס..

וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.

פורסם

... גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות...

??? 90 במנוחה , קירור פסיבי?

ציין את דגם הכרטיס + מפרט המחשב (מעבד, לוח, זכרון, ספק, מארז, מאווררים)

פורסם
  • מחבר

קירור רגיל של מאוורר על הכרטיס עצמו (כמו שאמרתי, כרטיס 4850 של ATI). במארז 2 מאווררים נוספים בנוסף לקירור המעבד.

המעבד הוא Core 2 duo E8400.

לוח אם : EP35C-DS3R

4G זיכרון OCZ

ספק 550W

לא זוכר את שם המארז אבל זה מארז לא רע בכלל.

פורסם

1. מה ההודעות בלוג (event viewer) לבי הכרטיס שאתה מדבר עליהם. אתה מקבל גם מסכים כחולים או לא?

2. מותקנת אצלך תוכנת ניתור טמפרטורות, מתחים? דוגמת SPEEDFAN ?

מה הטמפרטורות שאתה רואה שם לאחר דלקת מחשב, לפני שאתה מפעיל משהו?

3. תריץ 3DMARK או איזה בנצ' אחר ותראה מה קורה לטמפרטורות.

פשוט 90 מעלות במנוחה זה משהו חריג... המאוורר של הכרטיס מסתובב?

אני צריך יותר מידע בשביל להמליץ

פורסם
  • מחבר

ההודה בלוג היא sutdown due to video card overheating

יש תוכנת טמפרטורות ומתחים . לפני שאני מפעיל משהוא היא אומרת טמפ' כרטיס מסך 90 מעלות.

המאוורר מסתובב על 50 אחוז במנוחה (וטמפ' הכרטיס 90 מעלות) ובזמן משחק המאוורר מסתובב על 80 אחוז עם בערך 100+ מעלות

פורסם

נראה לי שהקירור של כרטיס המסך לא מתפקד לגמרי (אפילו מבלי לדעת דגם/יצרן) : או שהוא לא היה מותקן טוב במפעל או שהזיזו אותו בהתקנה/פירוק.

אפילו במארז לא מאוורר וצפוף אין שום סיבה שבעבודה 2D רגילה (גלישה, אופיס וכו') הכרטיס יתחמם כך.

לפחות מנגנון ההגנה שלו מתפקד ומכבה את המחשב למנוע נזקים לכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים