עבור לתוכן

תקלת חומרה באיבורי!

Featured Replies

פורסם

חברה קניתי מחשב חדש ב6000 שקל באיבורי משהו דה בסט בין הטובים אחרי חודשיים התגלתה בעיה במחשב גילו שזה זיכרוןןן אחרי חודשיים שוב אותה בעיההה והפעם זה לוח אם הם החליפו לנו למשומששש והם צריכים להחליף לחדש מחובתם לא?(למחשב בקושי יש 5 חודשים)

פורסם

קנית באייבורי, נפלת קורבן.

פורסם

חברה קניתי מחשב חדש ב6000 שקל באיבורי משהו דה בסט בין הטובים אחרי חודשיים התגלתה בעיה במחשב גילו שזה זיכרוןןן אחרי חודשיים שוב אותה בעיההה והפעם זה לוח אם הם החליפו לנו למשומששש והם צריכים להחליף לחדש מחובתם לא?(למחשב בקושי יש 5 חודשים)

איך אתה יודע שהלוח משומש ?

בכל מקרה משתתף בצערך שקנית ממקום כזה ,

אם עכשיו הכל בסדר עם המחשב , אז אין טעם לפנות לאייבורי עכשיו , אם תיהיה בעיה בעתיד תלך אליהם .

פורסם
  • מחבר

כי הם אמרו שהם מחליפים אבא שלי שלח פקס להנהלה שיחליפו לנו לחדש...במידה ולא לא שווה לתבוע אותם נכון?

אבא שלי לא מוכן לקחת אותו בכלל..עצבני עליהם

פורסם

אם המחשב רק בן 5 חודשים אחריותם להחליף לך את הרכיבים התקולים, אני לא מכיר רכיב שהאחריות עליו פחות משנה...

אני יודע שזה לא כ"כ משנה אבל מה המפרט שלך?

פורסם

מעניין אותי דווקא מה אומר החוק להגנת הצרכן במקרה כזה..

ובכלל , נושא האחריות , האם מוצר פגום (לוח,זיכרון דיסק וכו') , אמורים להיות מוחלפים בחדש לאחר פרק זמן מסויים (ובמסגרת תקופת האחריות כמובן).

או שההחלפה היא בכל מקרה לרכיב משומש (או לחילופין תיקון המוצר) ???

מישהו מבין לעומק את נושא האחריות על הרכיבים ?

נ.ב : ננושא "האחריות לכל החיים על המעבדים" . מה קורה אם אחרי 6 שנים ישנה תקלה במעבד ? הרי כבר אין בייצור מעבד כמו זה שנרכש (מתוקף השינויים המהירים בחומרה) , אזי בכל זאת היבואן מחוייב לספק אותו מעבד או שנותנים דגם בסיסי אחר שרלוונטי לתקופה (מה שלא בהרח יתאים לסוג הלו חאם שקיים במחשב הלקוח) .

מעניין..

פורסם

מעניין אותי דווקא מה אומר החוק להגנת הצרכן במקרה כזה..

ובכלל , נושא האחריות , האם מוצר פגום (לוח,זיכרון דיסק וכו') , אמורים להיות מוחלפים בחדש לאחר פרק זמן מסויים (ובמסגרת תקופת האחריות כמובן).

או שההחלפה היא בכל מקרה לרכיב משומש (או לחילופין תיקון המוצר) ???

מישהו מבין לעומק את נושא האחריות על הרכיבים ?

נ.ב : ננושא "האחריות לכל החיים על המעבדים" . מה קורה אם אחרי 6 שנים ישנה תקלה במעבד ? הרי כבר אין בייצור מעבד כמו זה שנרכש (מתוקף השינויים המהירים בחומרה) , אזי בכל זאת היבואן מחוייב לספק אותו מעבד או שנותנים דגם בסיסי אחר שרלוונטי לתקופה (מה שלא בהרח יתאים לסוג הלו חאם שקיים במחשב הלקוח) .

מעניין..

לגבי המעבד זה לא בדיוק ככה אתה מקבל מעבד שווה ערך או משהו באותה רמה למה שהיה לך

או שבמקרים מסויימים מוצע לך להוסיף כסף ולקחת מעבד אחר ... ברמתו ששוה בביצועים או בערך הכספי בזמן הנתון

פורסם

איבורי סתם גנבים נוכלים וחרטטנים

מי שקונה מהם נופל קורבן!!!

פורסם

מעניין..

אני מעריך שאם אין להם במחסן דגם קרוב יתנו לך את הערך הכספי של המעבד

שזה אומר גרושים למעבד בין 6 שנים

פורסם

מעניין..

כבר טחנו את זה מיליון פעם, יש על זה בסטיקי.

אין אחריות לכל החיים! האחריות היא במעבדי BOX לשלוש שנים.

פורסם

בזמנו כשהייתה אחריות לכל החיים - היו מביאים את המעבד הכי זול שהיה לאינטל , לא כסף שווה ערך כי זה לא אחריות - זה כבר ביטוח לקבל כסף.

מה שכן הם לא מחוייבים להחליף , הם מחוייבים לתקן , וליתר דיוק מחויבים על מה שכתוב בתקנון שלהם.

במידה והם לא יכולים לתקן , הם מחליפים ואמורים בחדש.

פורסם

כבר טחנו את זה מיליון פעם, יש על זה בסטיקי.

אין אחריות לכל החיים! האחריות היא במעבדי BOX לשלוש שנים.

מודה ומתוודה שלא התעדכנתי בסטיקי מאז שנרשמתי באתר .. ::)

בכל מקרה, מוזר שלמעבדי ה-BOX זה 3 שנים אחריות כי ראיתי מס' פעמים שציינו כאן במפרטי מחשב לאחרונה , שדווקא מומלץ לקחת גירסת BOX בגלל האחריות המורחבת, לעומת גירסת ה-TRAY שלה יש אחריות רק ל-3 שנים .לדוגמא הדואל קור של אינטל.

לגבי מה שציין Dr. Bit , כנראה זה יעמוד במבחן המציאות בעתיד..אני עדיין לא נתקלתי בסיטואציה של החלפת מעבד וזיכרונות (שעליהם מציינים אחריות לכל החיים?) וגם אם יתנו מעבד שווה ערך לדוגמא (ואיך יחשבו בחנות את העלות הקיימת מול העלות שבזמנו רכש הלקוח) , אזי וודאי גם לא תהיה התאמה שלו ללוח של הלקוח אלא אם הלקוח כבר ירכוש שילוש חדש (מעבד-זיכרון-לוח) .

ולמקרה של פותח הדיון , חנות\יבואן , מחוייב\ת להחליף ללקוח את הרכיב התקול , ברכיב חדש או חלופי שווה ערך (במסגרת תקופת האחריות) ? למיטב ידיעתי , אייבורי לדוגמא , נותנים אחריות במעבדות החברה ולא מול היבואן, לחלק מהחומרה כמובן ולמצורים שאינם מייבאים רישמית .

פורסם
ואיך יחשבו בחנות את העלות הקיימת מול העלות שבזמנו רכש הלקוח

לא העלות ביום הקניה יתכוונתי לעלות במימוש האחריות=גרושים אם מדובר על 6 שנים

אבל עזוב אפשר גם כמו שאמרו לתת מעבד הכי זול שיש במחסן (אחרי 6 שנים סביר להניח שהוא יותר יקר מהמעבד הישן )

ושהקונה ישבור את הראש אם הלוח אם

או במילים אחרות זה בולשיט קודם כל מעבדים לא נידפקים מהר בדרך כלל

ושנית כבר עדיף לחפש מעבד משומש אם דחוף לתקן גרוטאה

פורסם

אין שום חובה להחליף מוצר תקול במוצר חדש, אלא במוצר זהה תקין. יכול להיות גם מתוקן.

בכל מקרה לא שייך לפורום הזה, מועבר לכללי.

פורסם

אמרו לי שיש לי על המעבד אחריות לכל החיים

מה זה לא נכון ?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים