עבור לתוכן

הנחיות וסיוע במידע לחבור למערכת קולנוע ביתי.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/

המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים)

איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך?

תודה.

איציק

פורסם

את היציאה האופטית אתה מחבר למגבר ואת הרמקולים לחיבור PL הרגיל.אבל לא תיהיה לך אפשרות מיתוג שניהם יעבדו בו זמנית....

פורסם
  • מחבר

תודה על הסיוע.

זה שאני צריך לשמוע אותם בו זמנית זו הבעיה העיקרית.

השימוש בשתי האפשרויות בנפרד ובמנותק הוא המושך (האחד לסרטים ומוסיקה באיכות טובה,השני לאפליקציות אודיו שדורשות איכות קולית "רגילה" שלא דורשת הפעלת המגבר וכדומה.

בכל אופן רב תודות לעזרה.

י.

פורסם

הפיתרון הוא פשוט. זה כמו שיש לך שני מסכים למחשב (נגיד מסך מחשב ומסך טלווזיה) ואתה לא רוצה לראות בשניהם בו זמנית... מה אתה עושה ? מדליק רק את זה שאתה רוצה לראות.

יש לך שתי אופציות - פשוט להנמיך (או לכבות) את הרמקולים של המסך כשאתה שומע במערכת ולכבות את המערכת במצב השני.

אופצייה אחרת - שליטה דומה מלוח הבקרה של כרטיס הקול.

אופצייה נוספת - לקנות רמקולים של 50 ש"ח לפעולות יישומיות רגילות - רמקולים כאלה שקל לכבות אותם בעזרת כפתור.

עוד אופצייה - והאמת היא הכי הגיונית פשוט להשתמש רק ברמקולים של המערכת בהנחה שהמיקום שלהם הגיוני בשימושי מחשב. גם לי יש מסך של EIZO שיש לו רמקולים מאוד איכותיים אבל אני כמובן משתמש רק במערכת - פשוט אני לא שם ווליום גבוה בשביל לשמוע ציפצופים של ווינדווס או כל דבר אחר כמובן שדבר כזה תלוי במיקום של הרמקולים - אך תמיד יש ניסוי ובדיקה - אני לא רואה שום סיבה שזה יהיה בעייתי (חוץ ממיקום). מה שכן - לרוב אני לא מעוניין בציפצופים של הווינדווס, אבל זה כבר משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

כמו שהמלצת- נסוי ובדיקה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים